Hvis du ikke kan tilgå App Store eller andre af Apples medietjenester, eller hvis du ikke kan redigere dine betalingsoplysninger

Du bruger muligvis forældet software eller hardware.

Sådan gør du, hvis du ikke kan ændre dine betalingsoplysninger i App Store eller iTunes Store

30. juni 2018 implementerede Apple ændringer for at sikre, at dine økonomiske data er beskyttede, når du foretager køb i App Store eller iTunes Store. Som en konsekvens af ændringerne kan du ikke længere ændre betalingsoplysningerne for dit Apple-id på enheder, der bruger følgende versioner af Apple-software:

• iOS 4.3.5 eller en tidligere version
  • macOS Mountain Lion 10.8.5 eller en tidligere version
  • Apple TV-software 6.2.1 eller en tidligere version

Hvis du bruger en af disse versioner på din enhed og har brug for at ændre din betalingsmetode, skal du gøre følgende:

1. Opdater din enhed til den nyeste version af softwaren.
  2. Rediger dine betalingsoplysninger.

Eller rediger dine betalingsoplysninger på en anden enhed, der bruger nyere software.

Sådan gør du, hvis du ikke kan få adgang til iTunes Store på din enhed

25. maj 2018 implementerede Apple ændringer, der forhindrer nogle enheder, der bruger ældre software, i at bruge iTunes Store.

Bruger du Windows XP eller Vista på din pc?

Din version af Windows understøttes ikke længere af Microsoft, og du kan ikke bruge den nyeste version af iTunes eller tilgå iTunes Store. Du kan fortsat bruge din tidligere version af iTunes på din Windows-pc uden understøttelse fra Apple. Du kan dog ikke foretage nye køb i iTunes Store eller downloade tidligere køb igen på den pågældende computer.

Hvis du vil foretage køb i iTunes Store og downloade tidligere køb igen, skal du opdatere til Windows 7 eller en nyere version og downloade den nyeste version af iTunes.

Er dit hardwareprodukt forældet?

Hvis du har et udgået produkt som f.eks. Apple TV (1. generation) eller Apple TV (2. generation), kan du muligvis ikke bruge iTunes Store. Forældede Apple-produkter opdateres ikke. Kontroller, om din enhed er på listen over ældre og udgåede produkter.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.