Hvis du ikke kan åbne App Store eller iTunes Store, købe indhold eller redigere betalingsoplysninger

Du bruger muligvis forældet software eller hardware.

Nogle enheder, der bruger ældre software, kan ikke længere bruge iTunes Store

På grund af øget sikkerhed kan nogle enheder, der bruger ældre software, nu ikke længere bruge iTunes Store.

Apple anbefaler, at du opdaterer din software i følgende situationer:

• Hvis du ser fejl -9836
  • Hvis du har problemer med at indlæse iTunes Store
  • Hvis du ikke kan ændre din betalingsmetode i App Store eller iTunes Store
  • Hvis du har problemer med at købe emner i App Store eller iTunes Store
  • Hvis du har problemer med at downloade emner fra iTunes Store igen på din Windows-pc

Opdater din software

Nogle udgåede hardwareprodukter kan ikke længere bruge iTunes Store

Hvis din enhed er udgået, kan du muligvis ikke bruge iTunes Store på den pågældende enhed, selvom du opdaterer softwaren. Se om din enhed er angivet som udgået.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.