Om tilgængelighed af App Store og iTunes Store

Læs mere om ændringer, der kan forhindre, at du kan redigere din betalingsmetode eller få adgang til App Store og iTunes Store.

Sådan gør du, hvis du ikke kan ændre din betalingsmetode i App Store eller iTunes Store

30. juni 2018 implementerer Apple ændringer for at sikre, at dine økonomiske data er beskyttede, når du foretager køb i iTunes Store eller App Store. Som en konsekvens af ændringerne kan du ikke længere ændre dine Apple-id-betalingsoplysninger på enheder, der bruger følgende versioner af Apple-software:

• iOS–4.3.5 eller en tidligere version
  • macOS 10.8.5 eller en tidligere version
  • Apple TV-software 6.2.1 eller en tidligere version1

Hvis du bruger en af disse versioner på din enhed og har brug for at ændre din betalingsmetode2, skal du opdatere enheden til den nyeste version af softwaren.

1. Alle Apple TV-enheder (2. generation) er berørt.

2. Læs mere om, hvordan du ændrer din betalingsmetode.

Sådan gør du, hvis du ikke kan få adgang til iTunes Store på din enhed

Den 25. maj 2018 implementerede Apple nogle ændringer, der forhindrer pc'er med Windows XP eller Vista samt Apple TV (1. generation) i at bruge iTunes Store.

Pc'er med Windows XP eller Vista

Hvis du har en pc med Windows XP eller Vista, understøttes den ikke længere af Microsoft, og du kan ikke bruge den nyeste version af iTunes eller få adgang til iTunes Store.

Du kan fortsat bruge tidligere versioner af iTunes på din Windows-pc uden understøttelse fra Apple. Du vil dog ikke kunne foretage nye køb i iTunes Store eller downloade tidligere køb igen på den pågældende computer.

Hvis du vil foretage køb i iTunes Store og downloade tidligere køb igen, skal du bruge Windows 7 eller en nyere version med den nyeste version af iTunes.3

Apple TV (1. generation)

Hvis du har et Apple TV (1. generation), kan du ikke bruge iTunes Store. Apple TV-enheder (1. generation) er forældede og opdateres ikke.

Hvis du vil have adgang til iTunes Store på dit Apple TV, skal du bruge et Apple TV med Apple TV-software 5.0 eller en nyere version.4

3. Den nyeste version af iTunes er tilgængelig til pc'er med Windows 7 eller en nyere version. Download den nyeste version på apple.com/itunes eller i Microsoft Store.

4. Læs mere om det nyeste Apple TV på apple.com/dk/tv.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.