Læs mere om, hvor Apple Pay kan bruges

Du kan bruge Apple Pay i butikker, i apps, online i Safari, til offentlig transport i nogle lande og områder og i Business Chat.1

I butikker

Brug Apple Pay, når du ser et af disse symboler.2 Du kan også søge efter Apple Pay i Kort for at få vist butikker i nærheden, der accepterer Apple Pay.

symbolerne for Apple Pay og kontaktløst kort

Brug Apple Pay, når du ser et af disse symboler, i Kina, fastlandet.2

Apple Pay-symboler

Brug Apple Pay, når du ser et af disse symboler, i Japan.#notes2

Apple Pay-symboler i Japan

I apps og online i Safari

Brug Apple Pay, når du ser denne knap, eller når Apple Pay er angivet som betalingsmetode. Du ser muligvis også Doner med Apple Pay eller Køb med Apple Pay.

symbol for Apple Pay

1. I Kina, fastlandet, kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.
  2. Nogle butikker skilter muligvis med dette symbol på deres kortlæsere og -terminaler, men er muligvis ikke indstillet til at modtage berøringsfri betaling, herunder Apple Pay. Giv os besked, hvis du ikke kan bruge Apple Pay i en butik, der skilter med symbolet for berøringsfri betaling.