Læs mere om, hvor Apple Pay kan bruges

Du kan bruge Apple Pay i butikker, i apps, på nettet i Safari, til offentlig transport i nogle lande og områder og i Business Chat i USA.1

I butikker

Brug Apple Pay, når du ser et af disse symboler.2 Du kan også søge efter Apple Pay i Kort for at få vist butikker i nærheden, der accepterer Apple Pay.

Brug Apple Pay, når du ser et af disse symboler, i Kina.2

Brug Apple Pay, når du ser et af disse symboler, i Japan.2

I apps og på nettet i Safari

Brug Apple Pay, når du ser en af disse knapper, eller når Apple Pay er angivet som betalingsmetode.

1. I Kina kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.
  2. Nogle butikker skilter muligvis med dette symbol på deres kortlæsere og -terminaler, men er muligvis ikke indstillet til at modtage berøringsfri betaling, herunder Apple Pay. Giv os besked, hvis du ikke kan bruge Apple Pay i en butik, der skilter med symbolet for berøringsfri betaling.