Brug af Løft for at afbryde vågeblus på din iPhone

Læs mere om, hvordan du bruger Løft for at afbryde vågeblus på din iPhone.

Brug Løft for at afbryde vågeblus

På iPhone 6s eller en nyere model kan du hurtigt se meddelelser, tage billeder og meget andet uden at skulle trykke på knappen Hjem.

Når du løfter din iPhone for at kigge på den, vises låseskærmen automatisk. Derfra kan du se dine meddelelser, få adgang til Kontrolcenter eller skubbe til venstre for at tage et billede.

Hvis du har brug for at låse din telefon op, kan du trykke på knappen Hjem. Hvis ikke du foretager dig noget, går din iPhone tilbage på vågeblus.

Hvis du vil slå Løft for at afbryde vågeblus til eller fra, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke.

Brug Tryk for at afbryde vågeblus

På en iPhone X kan du også trykke på skærmen for hurtigt at se meddelelser, tage billeder og meget andet. Hvis du vil låse din telefon op, skal du skubbe opad nede fra bunden af skærmen.