Brug af Løft for at afbryde vågeblus på din iPhone

Læs mere om, hvordan du bruger Løft for at afbryde vågeblus på din iPhone.

løft for at afbryde vågeblus

Brug Løft for at afbryde vågeblus

Når du løfter din iPhone for at kigge på den, vises låseskærmen automatisk. Derfra kan du hurtigt kontrollere dine meddelelser, få adgang til Kontrolcenter, skubbe til venstre for at tage et billede eller skubbe til højre for at få adgang til widgets.

På en iPhone X eller senere modeller kan du også trykke på skærmen for at kontrollere dine meddelelser, tage et billede eller hurtigt få adgang til din lommelygte.

Hvis du vil låse din iPhone X eller senere modeller op, skal du skubbe op fra bunden af skærmen. På en iPhone 8 eller tidligere modeller: Tryk på knappen Hjem. Hvis ikke du foretager dig noget, går din iPhone tilbage på vågeblus.

Hvis du vil slå Løft for at afbryde vågeblus til eller fra, skal du gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke.