Sådan oplader du din iPhone 8 eller nyere trådløst

Læs om, hvordan du oplader din iPhone 8 eller nyere trådløst med Qi-certificeret opladningstilbehør.

Oplad trådløst

1. Slut din oplader til en stikkontakt. Brug den strømforsyning, der fulgte med dit tilbehør, eller en strømforsyning anbefalet af fabrikanten.
  2. Placer opladeren på en jævn overflade eller et andet sted som anbefalet af fabrikanten.
  3. Læg din iPhone på opladeren med skærmen opad. For at få den bedste ydeevne fra opladeren skal du placere enheden midt på ​​opladeren eller på ​​fabrikantens anbefalede placering.
  4. Din iPhone vil starte opladningen, et par sekunder efter du har lagt den på din trådløse oplader.

Du vil se  på statuslinjen.

Læs mere

• Trådløs opladning bruger magnetisk induktion til at oplade din iPhone. Du må ikke placere noget mellem din iPhone og opladeren. Magnetiske ophæng, magnetiske etuier eller andre genstande mellem din iPhone og opladeren kan reducere ydeevnen eller beskadige magnetiske strimler eller RFID-chips som dem, der findes i visse kreditkort, sikkerhedsmærker, pas og magnetnøgler. Hvis dit etui indeholder nogen af ​​disse følsomme genstande, skal du fjerne dem, inden du oplader, eller sørge for, at de ikke er mellem bagsiden af ​​din iPhone og opladeren.
  • Hvis din iPhone ikke oplader eller oplader langsomt, og din iPhone har et tykt etui, et metalcover eller et batterietui, skal du prøve at fjerne det.
  • Hvis din iPhone vibrerer – når den f.eks. modtager en besked – kan din iPhone skifte position. Dette kan betyde, at opladningspladen ikke længere kan levere strøm til din iPhone. Hvis dette sker ofte, bør du overveje at slå vibrationer fra, aktivere Forstyr ikke-funktionen eller bruge et etui eller et cover, som forhindrer bevægelse.
  • Afhængigt af opladningsmåtten vil du måske høre svage lyde, mens din iPhone oplader.
  • Din iPhone bliver måske en smule varmere, mens den oplades. For at forlænge levetiden på dit batteri kan softwaren standse opladningen ved over 80 %, hvis batteriet bliver for varmt. Din iPhone oplades igen, når temperaturen falder. Prøv at flytte din iPhone og opladeren til et køligere sted.
  • Din iPhone kan ikke oplades trådløst, når den er sluttet til USB. Hvis din iPhone er sluttet til din computer med USB, eller hvis den er sluttet til en USB-strømforsyning, oplader din iPhone ved hjælp af USB-forbindelsen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.