Om watchOS 4-opdateringer

watchOS 4 leverer mere intelligens og flere fitnessfunktioner til Apple Watch, inkl. en ny Siri-urskive, personlig aktivitetscoaching, nye målinger i appen Puls og forbedringer af musikoplevelsen.

watchOS 4.1

Nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser inkluderer:

• Stream musik på Apple Watch Series 3 med Apple Music eller iCloud-musikbibliotek
  • Lyt til live radio på Beats 1, specielle stationer og stationer udvalgt af eksperter med den nye Radio-app på Apple Watch Series 3
  • Brug Siri til at finde, opdage og afspille sange, spillelister eller album
  • Synkroniser data med GymKit-kompatible løbebånd, elliptiske trænere, steptrænere og motionscykler for at få mere præcise data om distance, hastighed og energiforbrænding
  • Mulighed for at afbryde forbindelsen til et Wi-Fi-netværk i Kontrolcenter for Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)
  • Retter et problem i Apple Watch Series 1 og nyere modeller, hvor pulsmeddelelser blev leveret, selvom funktionen ikke var slået til
  • Retter en fejl, hvor nogle brugere ikke modtog påmindelser om at stå op
  • Løser et problem, hvor den aktuelle timeangivelse for stå op ikke blev vist for nogle brugere
  • Løser et problem, som resulterede i, at haptisk feedback ikke blev leveret ifm. lydløse alarmer
  • Afhjælper et problem, der forhindrede nogle brugeres Apple Watch (1. generation) i at blive opladet
  • Løser et problem, hvor komplikationen Sol op/sol ned sommetider ikke blev vist
  • Gendanner mandarin som standardsprog til diktering i Kina

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Der er flere oplysninger på: https://www.apple.com/watchos/feature-availability/

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 4.0.1

watchOS 4.0.1 retter fejl, der fik Apple Watch til at oprette forbindelse til ikke godkendte (adgangsportal) Wi-Fi-netværk, som ofte findes på offentlige steder som cafeer og hoteller, der viderestiller brugeren til hjemmesiden, inden der gives adgang til netværket.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i softwareopdateringer fra Apple på dette websted: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

watchOS 4

Urskiver

• Ny Siri-urskive, som opdaterer oplysninger intelligent på basis af tidspunktet på dagen, lokalitet og daglige rutiner
  • Nye animerede Toy Story-urskiver med Woody, Buzz Lightyear, Jessie m.m.
  • Ny Kalejdoskop-urskive, som ændrer statiske billeder til symmetriske, sammenflettede mønstre
  • Nye komplikationer til Siri, News, Puls, Afspiller nu og Beskeder

Aktivitet

• Intelligente og personlige meddelelser hjælper dig med at lukke dine aktivitetscirkler hver dag
  • Månedlige udfordringer på basis af den forudgående måneds aktivitetsniveauer
  • Nye animationer på fuld skærm til fejring af vigtige milepæle, inkl. optjening af en bedrift og lukning af dine cirkler
  • Svar på meddelelser om aktivitetsdeling inkluderer nu træningsdata

Træning

• Nydesignet app hjælper dig med at komme hurtigt i gang og viser praktisk grafik over træningstyper
  • Ny HIIT-træning (High Intensity Interval Training) med specielle bevægelses- og pulsalgoritmer, der sikrer mere præcis måling af kalorieforbrug
  • Understøttelse af flere typer træning i et enkelt træningspas
  • Automatiske indstillinger til svømning i pool med distance for hver type svømmetag og tempo for hvert sæt med automatisk justering af hviletid
  • Muligheden for automatisk at starte en synkroniseret spilleliste med musik, når du starter en træning, på Apple Watch Series 1 og nyere modeller
  • Adgang til musikbetjening direkte i appen Træninger under et træningspas
  • Mulighed for automatisk at slå Forstyr ikke til under træninger

Puls

• Ny visuel graf viser pulsen for hele dagen
  • Nye målinger af puls og visuel graf for hvilepuls (Apple Watch Series 1 og nyere modeller), gennemsnit for gang, gennemsnit og høje værdier for træning, restitutionstid og træningspas i appen Vejrtrækning
  • Muligheden for at blive underrettet, hvis din puls stiger over en angivet grænse, mens du ikke har været aktiv i en periode på 10 minutter (Apple Watch Series 1 og nyere modeller)
  • Aktuelle og historiske oplysninger om pulsdata i appen Sundhed på iPhone, inkl. datatyperne HRV (Heart Rate Variability) og VO2 Max

Musik

• Med nydesignet app kan du hurtigt rulle gennem albumbilleder
  • Mulighed for at synkronisere flere spillelister til lokal afspilning med Bluetooth-hovedtelefoner
  • Synkroniser automatisk kuraterede spillelister fra Apple Music inkl. Heavy Rotation, My New Music Mix og My Favorites Mix

Andre funktioner og forbedringer

• Appen News med oversigter over Top Stories og muligheden for at arkivere, så du senere kan læse på iPhone
  • Lommelygte og sikkerhedslys i Kontrolcenter
  • Lodret rulning gennem senest anvendte apps i Dock
  • App-hjemmeskærm tilgængelig i en alfabetisk listeoversigt
  • Bevægelser i Mail til at oprette nye beskeder og skubbe
  • Numerisk blok i appen Telefon
  • Konflikter vises i invitationer i Kalender
  • Understøttelse af skrible på tysk
  • Tidtagere, der gentages og registrerer mindre end et minut
  • Foreslåede og seneste lokaliteter i Kort
  • Kontakter og lokaliteter i smarte svar

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Der er flere oplysninger på:

https://www.apple.com/watchos/feature-availability/

https://www.apple.com/dk/watchos/

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer på dette websted: https://support.apple.com/da-dk/HT201222