Om iOS 7-opdateringer

Denne opdatering indeholder et smukt nyt design og hundredvis af nye funktioner.

iOS 7.1.2

Denne opdatering indeholder forbedringer, rettelser af fejl og sikkerhedsopdateringer, inklusive:

• Forbedrer forbindelse og stabilitet for iBeacon
  • Retter en fejl med dataoverførsel for tilbehør fra nogle tredjeparter inklusive stregkodescannere
  • Retter et problem med databeskyttelsesklassen for visse bilag i Mail

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.1.1

Denne opdatering indeholder forbedringer, rettelser af fejl og sikkerhedsopdateringer, inklusive:

• Yderligere forbedringer af genkendelse af fingeraftryk i Touch ID
  • Retter en fejl, der kunne påvirke tastaturets svartid
  • Løser et problem ved brug af Bluetooth-tastaturer med VoiceOver slået til

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen på:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.1

Denne opdatering indeholder forbedringer og rettelser af fejl, inklusive:

• CarPlay
    • iOS-grænseflade designet til bil
    • Slut din iPhone til en bil med CarPlay
    • Understøtter Telefon, Musik, Kort, Beskeder og apps fra tredjeparter, der afspiller lyd
    • Betjen med Siri og bilens berøringsfølsomme skærm, drejeknapper og knapper
  • Siri
    • Betjen manuelt, hvornår Siri lytter, ved at holde knappen Hjem nede mens du taler, og slippe den når du er færdig i stedet for automatisk at lade Siri opdage, hvornår du er færdig med at tale
    • Ny mandlig og kvindelig stemme med en mere naturlig klang på mandarin, britisk og australsk engelsk samt japansk
  • iTunes-radio
    • Søgefeltet over Udvalgte stationer gør det er nemt at oprette stationer baseret på din yndlingskunstner eller -sang
    • Køb album ved at trykke på en knap i Afspiller nu
    • Abonner på iTunes Match på din iPhone, iPad eller iPod touch for at få fornøjelse af iTunes-radio uden reklamer
  • Kalender
    • Mulighed for at vise begivenheder i månedsoversigt
    • Landespecifikke helligdage er tilføjet for mange lande
  • Tilgængelighed
    • Tastaturet indeholder nu fed skrift, lommeregner og mange symbolglyffer
    • Indstillingen Formindsk bevægelse inkluderer nu Vejr, Beskeder og multitasking‑brugergrænseflade til animationer
    • Nye muligheder for at vise knapfigurer, gøre farver mørkere i apps og reducere hvidpunkt
  • Ny kameraindstilling aktiverer automatisk HDR for iPhone 5s
  • Understøttelse af iCloud-nøglering i flere lande
  • Meddelelser om FaceTime-opkald fjernes automatisk, når du besvarer opkaldet på en anden enhed
  • Retter en fejl, der kunne medføre systemsvigt på hjemmeskærmen
  • Forbedret genkendelse af fingeraftryk i Touch ID
  • Forbedret ydeevne for iPhone 4
  • Retter en fejl, hvor etiketten på Mail-symbolet blev vist forkert ved mere end 10.000 ulæste e-mails
  • Opdateringen indeholder forbedringer af bruger grænsefladen

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.6

Denne sikkerhedsopdatering indeholder en rettelse til SSL-forbindelsesgodkendelse.

Oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses på følgende websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.5

Korrigerer klargøring af netværk for visse iPhone 5s- og iPhone 5c-modeller, der sælges i Kina, fastlandet.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen på dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.4

Fejlrettelser og forbedringer, inklusive løsning af et problem, hvor FaceTime-opkald mislykkedes for visse brugere.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen på dette websted:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.3

Denne opdatering indeholder forbedringer og rettelser af fejl, inklusive:

• Tilføjer, at iCloud-nøglering nu kan holde styr på dine kontonavne, adgangskoder og kreditkortnumre på tværs af alle dine godkendte enheder
  • Tilføjer Adgangskodeopretter, så Safari kan foreslå unikke adgangskoder, der er svære at gætte, til dine konti på internettet
  • Opdaterer låst skærm, så “skub for at låse op” forsinkes ved brug af Touch ID
  • Tilføjer mulighed for at søge på nettet og i Wikipedia fra en Spotlight-søgning
  • Løser et problem, hvor visse brugere ikke kunne sende iMessage
  • Retter en fejl, der kan forhindre aktivering af iMessage
  • Forbedrer stabiliteten ved brug af iWork-apps
  • Løser et problem med kalibrering af accelerometer
  • Løser et problem, der kan medføre, at Siri og VoiceOver bruger en stemme i lavere kvalitet
  • Retter af en fejl, der kunne give nogen tilladelse til at tilsidesætte adgangskoden på låst skærm
  • Forbedrer indstillingen af Formindsk bevægelse, så både bevægelse og animering minimeres
  • Løser et problem, der kunne medføre, at input i VoiceOver blev for følsomt
  • Opdaterer indstillingen af fed tekst til også at ændre teksten på det numeriske tastatur
  • Løser et problem, der kan medføre, at enheder under tilsyn ikke længere er under tilsyn, når software opdateres

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.2

iOS 7.0.2-softwareopdatering

• Rettelser af fejl, der kunne give andre mulighed for at tilsidesætte adgangskoden på låst skærm
  • Genindfører mulighed for indtastning af adgangskode med græsk tastatur

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.1

Denne opdatering indeholder programrettelser og forbedringer.

Bemærk: Til iPhone 5c og iPhone 5s

Fås via iTunes og trådløst.

Yderligere oplysninger kan ses i artiklen iOS: Sådan opdateres iPhone, iPad og iPod touch

iOS 7

Denne opdatering indeholder et smukt nyt design og hundredvis af nye funktioner, inklusive:

• Nyt design
    • Nydesignet grænseflade, der opdaterer hele styresystemet og alle indbyggede apps
    • Sofistikerede bevægelser og animation, lag og gennemsigtighed, der giver dybde
    • Ny elegant farvepalette og raffineret typografi
    • Opdaterede lyde og ringetoner
  • Kontrolcenter
    • Hurtig adgang til betjeningsfunktioner og apps, der bruges ofte, ved at skubbe op fra bunden af skærmen
    • Slå Flyfunktion, Wi-Fi, Bluetooth, Forstyr ikke til og fra, juster skæmens lysstyrke, få adgang til at betjene medier, slå AirPlay og AirDrop til
    • Hurtig adgang til lommelygte, stopur, lommeregner, kamera og betjening af musik
  • Forbedringer af Meddelelsescenter
    • Ny oversigt over den pågældende dag giver dig et overblik over din dag inklusive vejrudsigt, din kalender og en børsoversigt
    • Når en meddelelse lukkes på en enhed, lukkes den på tværs af alle dine enheder
  • Forbedringer af Multitasking
    • Se eksempler på åbne apps, når du skifter mellem dem
    • Gør det muligt for alle apps at holde deres indhold ajour i baggrunden
  • Forbedringer af Kamera
    • Skift mellem de forskellige kamerafunktioner ved at skubbe – video, foto, kvadrat og panorama
    • Fotofiltre i realtid med iPhone 4S eller nyere og iPod touch (5. generation)
  • Forbedringer af Fotos
    • Dine fotos og videoer bliver automatisk organiseret i Øjeblikke på baggrund af tidspunkt og placering
    • iCloud-fotodeling understøtter flere bidragydere og videoer samt en ny aktivitetsoversigt
    • Tilføj effekter med fotofiltre
    • Understøttelse af Flickr og Vimeo
  • AirDrop
    • Hurtig og nem deling af indhold med personer i nærheden
    • Sikre krypterede overførsler, der ikke kræver indstilling eller netværk
    • Understøttet på iPhone 5, iPad (4. generation), iPad mini og iPod touch (5. generation) samt kræver en iCloud-konto
  • Forbedringer af Safari
    • Ny iPhone-faneoversigt gør det nemt at skifte mellem åbne websider
    • Et smartsøgefelt til både søgninger og webadresser
    • Delte links viser websider delt af andre, du følger på Twitter
  • iTunes-radio
    • Tjeneste til radiostreaming
    • Vælg mellem mere end 250 udvalgte genrebaserede stationer
    • Start din egen stadion på baggrund af din yndlingskunstner eller -sang
  • Forbedringer af Siri
    • Ny mandlig og kvindelig stemme med en mere naturlig klang på engelsk, fransk og tysk
    • Integrerede websøgeresultater for Wikipedia, Twitter og Bing
    • Skift indstillinger inklusive Wi-Fi, Bluetooth og lysstyrke
    • Understøttet på iPhone 4S, iPhone 5, iPad med Retina-skærm, iPad mini og iPod touch (5. generation)
  • Forbedringer af App Store
    • Se apps, der er relevante for dig på baggrund af din aktuelle placering med I nærheden
    • Opdag alderssvarende apps i kategorien Børn
    • Hold dine apps opdateret automatisk
  • Find min iPhone aktiveringslås
    • Din Apple-id-adgangskode kræves for at kunne slå Find min iPhone fra, slette din enhed, genaktivere og logge ud af iCloud
    • En tilpasset meddelelse kan vises på din enhed selv efter ekstern sletning
  • Forbedringer af iTunes Store
    • Hør uddrag, og køb sange, du har hørt i iTunes-radio, mens du er i iTunes Store
    • Føj til, og køb fra din iTunes-ønskeliste
    • Scan koder med kameraet for at indløse iTunes-gavekort
  • Forbedringer af Musik
    • Afspil købt musik via iCloud
    • Roter din iPhone eller iPod touch for at søge efter musik med albumvæggen
  • Forbedringer af Videoer
    • Afspil købte film og tv-udsendelser via iCloud
    • Vis lignende film og tv-udsendelser fra Beslægtet
  • Forbedringer af Kort
    • Vejvisning trin-for trin for gående
    • Automatisk nattefunktion
    • Bogmærker deles på tværs af enheder via iCloud
  • Forbedringer af Mail
    • Nye smart postkasser, der indeholder ulæst, bilag, alle kladder, og til eller CC
    • Forbedret søgning
    • Vis PDF-noter
  • FaceTime-samtaleopkald
  • Bloker for uønsket kontakt via telefon, beskeder og FaceTime
  • Understøttelse af afsendelse af lange mms-beskeder
  • Træk ned på alle hjemmeskærme for at vise Spotlight-søgning
  • Scan for at få Passbook-kort
  • Nye ringetoner, lyde til alarmer og advarsler samt systemlyde
  • Definitioner på et udvalgt ord for yderligere sprog: italiensk, koreansk og hollandsk
  • Hældningsmåler i appen Kompas
  • Understøttelse af Wi-Fi HotSpot 2.0
  • Tilgængelighedsfunktioner
    • Personer med bevægelseshandicap kan nu betjene deres enhed med Knapbetjening
    • Tilpas format til closed captions
    • Understøttelse af indlæsning af håndskrift i VoiceOver
    • Understøttelse af indlæsning af matematik vha. Nemeth Braille i VoiceOver
    • Vælg mellem flere stemmer i høj kvalitet til oplæsning og VoiceOver
    • Understøttelse til iPhone-høreapparater og stereolyd til iPhone 5 og iPod touch (5. generation)
  • Virksomhedsfunktioner
    • Administrer, hvilke apps og konti der bruges til at åbne dokumenter og bilag
    • Pr. app VPN
    • Administration af App Store-licens
    • Et enkelt log ind til virksomheder
    • Ekstern konfiguration af administrerede apps
    • Automatisk databeskyttelse til apps fra tredjeparter
    • Synkronisering af Exchange-noter
    • Installer tilpassede skrifter
    • Ny administration af forespørgsler og restriktioner
  • Uddannelsesfunktioner
    • MDM (Mobile device management) til Apple TV
    • Anmod om AirPlay-skærmdublering fra en studerendes enhed til Apple TV
    • Forudkonfigurer AirPlay-modtagere og AirPrint-printere
    • Strømlinet MDM-tilmelding
    • Mulighed for at begrænse ændringer til konti
    • Filtrering af webindhold
    • Godkendte apps kan starte enkelt app-funktion
    • Konfigurer tilgængelighedsindstillinger til enkelt app-funktion
  • Funktioner for Kina, fastlandet
    • Integrering af Tencent Weibo
    • Tosproglig ordbog kinesisk-engelsk
    • Forbedring af indlæsning af håndskrift med forbedret præcision, uafhængighed af stregrækkefølge og understøttelse af indlæsning af flere tegn
  • Fejlrettelser

Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK