Brug AirPlay til at streame lyd

Stream musik, podcasts og anden lyd til et Apple TV, en HomePod eller AirPlay-kompatible højttalere eller smart-tv'er. Afspil perfekt synkroniseret lyd på flere højttalere i hele dit hjem. Du kan også afspille forskellig lyd i hvert værelse – alt sammen med AirPlay.

Stream lyd fra iPhone eller iPad ved hjælp af Kontrolcenter

1. Sørg for, at din iPhone eller iPad og højttalere eller Apple TV er på samme netværk.
  2. Afspil musik på din iPhone eller din iPad, og åbn derefter Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller nyere eller iPad skal du skubbe nedad fra øverste højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller på iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  3. Tryk på AirPlay  i gruppen af betjeningselementer i øverste højre hjørne.
    AirPlay-symbolet vises i gruppen af betjeningsmuligheder til medieafspilning i øverste højre hjørne af skærmen på iPhone
  4. Tryk på hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.
    Der vises en HomePod, som kan vælges under Højttalere og fjernsyn

Du kan også bruge AirPlay til at streame lyd fra en app, du bruger på din enhed. Åbn appen, tryk på AirPlay , og tryk derefter på en eller flere højttalere.

Stream lyd automatisk fra iPhone eller iPad

Afhængigt af indstillingerne AirPlay & Handoff kan din iPhone eller iPad foreslå eller automatisk oprette forbindelse til enheder, du bruger regelmæssigt med AirPlay.

Sådan justerer du indstillingerne AirPlay & Handoff:

1. Gå til Indstillinger på din iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på AirPlay & Handoff > Brug automatisk AirPlay.
    Automatisk er valgt til Brug automatisk AirPlay på skærmen AirPlay & Handoff på iPhone
  4. Vælg en indstilling.
    • Aldrig: Vælg en enhed til AirPlay manuelt.
    • Spørg: Få meddelelser om foreslået AirPlay-forbindelse. Tryk på meddelelsen om den foreslåede AirPlay-forbindelse for at oprette forbindelsen eller afvise eller ignorere den og vælge en anden enhed til AirPlay manuelt.
    • Automatisk: Få meddelelser om foreslået og automatisk AirPlay-forbindelse. Fjern eller ignorer meddelelsen om den automatiske AirPlay-forbindelse, og tryk derefter på Afspil i den app, du bruger, for at oprette forbindelsen. Eller tryk på knappen Fortryd  for hurtigt at afbryde forbindelsen og vælge en anden enhed til AirPlay manuelt.

Din iPhone eller iPad og din AirPlay-kompatible enhed skal være på samme Wi-Fi-netværk, før du kan få automatiske og foreslåede AirPlay-forbindelser. Hvis du vil have automatiske og foreslåede AirPlay-forbindelser til dit Apple TV eller din HomePod, skal du sørge for, at dit Apple TV eller HomePod er logget ind på den samme iCloud-konto som din iPhone eller iPad.

Stream lyd fra Apple TV

Du kan sende lyd fra Apple TV til en eller flere AirPlay-kompatible enheder, såsom HomePod og andre smarthøjttalere og -tv'er, der er forbundet til det samme netværk i dit hjem.

Brug Apple TV til at afspille lyd i hele dit hjem

Stream lyd fra Mac

Sørg for, at din Mac og dine højttalere er på det samme netværk. Åbn appen Apple Music, klik på AirPlay  i betjeningsmulighederne for afspilning, og vælg derefter en eller flere højttalere.

Hvis du ikke kan se symbolet AirPlay , eller hvis du vil streame lyd fra en anden app:

1. Vælg Kontrolcenter  på menulinjen på din Mac.
    Der vises forskellige Kontrolcenter-moduler under menulinjen på Mac
  2. Klik på AirPlay  under Lyd.
  3. Vælg den højttaler, som du vil afspille den aktuelle lyd på. Du kan ikke bruge AirPlay til at streame lyd til flere højttalere fra Kontrolcenter på en Mac.
    Du kan vælge højttalere under Udgang

Har du brug for hjælp?