Offentlig transport med Apple Pay

Det har aldrig været lettere at køre med offentlig transport. Læs mere om, hvor og hvordan du kan betale med din iPhone eller dit Apple Watch.

Du kan tage offentlig transport i disse lande og områder

Her kan du betale for offentlig transport med en iPhone eller et Apple Watch, som fungerer sammen med Apple Pay:

Kina

• Beijing: Beijing-rejsekort*
  • Guangzhou: Kreditkort fra UnionPay (CUP)
  • Hangzhou: Kreditkort og debetkort fra UnionPay (CUP)
  • Shanghai: Shanghai-rejsekort*

Japan

Alle former for offentlig transport, der accepterer Suica

Rusland

Storbritannien

USA

Betal for din tur

Sådan betaler du for din tur ved hjælp af Apple Pay, medmindre du bruger Express Transit. Læs mere om, hvordan du bruger Express Transit med Apple Pay i Japan eller i Beijing eller Shanghai i Kina.

Med din iPhone 8 eller tidligere

1. Sørg for, at din enhed er tændt, inden du går gennem betalingsanlægget. Den behøver ikke at være forbundet til et netværk.
  2. Når du går mod betalingsanlægget eller stiger ombord i bussen, skal du dobbeltklikke på knappen Hjem, mens enheden er på låseskærmen.
  3. Placer din finger på Touch ID. På skærmen står der Hold tæt på læser.
  4. Inden der er gået et minut, skal du holde den øverste del af din iPhone hen til den kontaktløse læser ved betalingsanlægget.

Et øjeblik efter vises OK og et flueben på skærmen.

Med din iPhone X

1. Sørg for, at din enhed er tændt, inden du går gennem betalingsanlægget. Den behøver ikke at være forbundet til et netværk.
  2. Når du går mod betalingsanlægget eller går ombord i bussen, skal du dobbeltklikke på sideknappen.
  3. Kast et blik på din iPhone X for at godkende med Face ID, eller indtast adgangskoden.
  4. Hold den øverste del af din iPhone X hen mod den kontaktfri læser ved betalingsanlægget.

Et øjeblik efter vises OK og et flueben på skærmen.

Med dit Apple Watch

1. Dobbeltklik på sideknappen.
  2. Hold skærmen på dit Apple Watch inden for en afstand af 2,5 cm fra den kontaktløse læser.
  3. Vent, indtil du mærker et blidt prik. Se, hvordan det fungerer i demoen.

Læs mere

* Ikke alle rejsekort understøttes. Kontakt din kortudsteder for at få mere at vide om, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay. Express Transit med Apple Pay findes i øjeblikket i en betaversion i Beijing og Shanghai.