Her kan du rejse med offentlig transport med Apple Pay

Læs om, hvordan du kan bruge Apple Pay til at betale for offentlig transport på din iPhone eller dit Apple Watch, og hvor du kan bruge funktionen Ekspresrejsekort.

Sådan bruger du Apple Pay til at rejse med offentlig transport

Der er to metoder til at rejse med offentlig transport med Apple Pay:

Se, hvor du kan bruge de forskellige metoder til at rejse med offentlig transport med Apple Pay:

Her kan du bruge Apple Pay til offentlig transport med funktionen Ekspresrejsekort

Du kan bruge funktionen Ekspresrejsekort til at betale for rejser med Apple Pay i disse lande og områder. Alt afhængigt af transportudbyderen kan du muligvis indstille et kort i Wallet til funktionen Ekspresrejsekort* eller bruge funktionen Ekspresrejsekort med et betalingskort i Wallet.

*Ikke alle rejse- og betalingskort understøttes. Forhør dig hos transportudbyderen om, hvilke kort der kan bruges med Apple Pay til offentlig transport.

Kina, fastlandet

Hongkong

• Alle former for offentlig transport, der accepterer Octopus-kort.

Japan

Storbritannien

• London: Transport for London (TfL)

USA

• Chicago: Alle former for offentlig transport, der accepterer Ventra.
  • Los Angeles: Alle transportudbydere, der accepterer TAP-kortet i Wallet.
  • New York City: Metropolitan Transportation Authority (MTA) accepterer betalingskort i Wallet på udvalgte stationer.
  • Portland: Alle former for offentlig transport, der accepterer Hop Fastpass, accepterer også betalingskort i Wallet.
  • Washington, D.C.: Alle transportudbydere, der accepterer SmarTrip-kortet i Wallet.

Her kan du bruge Apple Pay til offentlig transport uden funktionen Ekspresrejsekort

Hvis du ikke bruger funktionen Ekspresrejsekort, skal du bekræfte købet af din rejse på rejsestationen eller ved terminalen eller gaten med Face ID, Touch ID eller adgangskode. Her er nogle flere lande og områder, hvor du kan betale for offentlig transport med et betalingskort i Wallet på din iPhone og dit Apple Watch, hvis du ikke bruger funktionen Ekspresrejsekort:**

Australien

Canada

• Vancouver: TransLink

Taiwan

• Kaohsiung
  • Taoyuan Airport MRT

Kina, fastlandet

• Hangzhou
  • Nanjing
  • Tianjin

USA

Rusland

**Yderligere lande og områder understøtter muligvis Apple Pay til at betale for offentlig transport. Forhør dig hos transportudbyderen, om betaling via Apple Pay understøttes.