Lande og områder, der understøtter Apple Pay

Apple Pay er en nem, sikker og privat måde at betale på med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac.

Apple Pay kan bruges overalt, hvor du kan se disse symboler og mærker i butikker, i apps og på nettet i Safari. Du kan tilføje dit kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort fra deltagende banker og kortudstedere i følgende lande og områder:

Asien og Stillehavsområdet

Australien

Kina*

Hongkong

Japan

New Zealand

Singapore

Taiwan

Læs om deltagende banker og kortudstedere i Asien og Stillehavsområdet.

* I Kina kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.

Europa

Danmark

Finland

Frankrig

Guernsey

Irland

Isle of Man

Italien

Jersey

Monaco

Norge

Polen

Rusland

San Marino

Spanien

Sverige

Schweiz

Ukraine

Storbritannien

Vatikanstaten

Latinamerika og Caribien

Brasilien

Mellemøsten

Forenede Arabiske Emirater

Nordamerika

Canada

USA

Læs omdeltagende banker i Nordamerika.

Afsendelse og modtagelse af penge med Apple Pay og Apple Pay Cash-kortet er kun muligt i USA. Disse tjenester leveres af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC.

Business Chat er i øjeblikket en betaversion og bliver tilgængelig for virksomheder i henhold til en rullende tidsplan. Business Chat er kun tilgængelig i USA.