Lande og områder, der understøtter Apple Pay

Apple Pay er en nem, sikker og privat måde at betale på med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac.

Apple Pay kan bruges overalt, hvor du kan se disse symboler og mærker i butikker, i apps og på nettet i Safari. Du kan tilføje dit kreditkort, debetkort eller forudbetalte kort fra deltagende banker og kortudstedere i følgende lande og områder:

Asien og Stillehavsområdet

Australien

Kina, fastlandet*

Hongkong

Japan

Kasakhstan

Macao

New Zealand

Singapore

Taiwan

Læs om deltagende banker og kortudstedere i Asien og Stillehavsområdet.

* På det kinesiske fastland kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.

Europa

Østrig

Belgien

Bulgarien

Kroatien

Cypern

Tjekkiet

Danmark

Estland

Færøerne

Finland

Frankrig

Georgien

Tyskland

Grækenland

Grønland

Guernsey

Ungarn

Island

Irland

Isle of Man

Italien

Jersey

Letland

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Malta

Monaco

Holland

Norge

Polen

Portugal

Rumænien

Rusland

San Marino

Slovakiet

Slovenien

Spanien

Sverige

Schweiz

Ukraine

Storbritannien

Vatikanstaten

Latinamerika og Caribien

Brasilien

Mellemøsten

Saudi-Arabien

Forenede Arabiske Emirater

Nordamerika

Canada

USA

Læs omdeltagende banker i Nordamerika.

Afsendelse og modtagelse af penge med Apple Pay og Apple Cash-kortet er kun muligt i USA. Disse tjenester leveres af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC.

Virksomhedschat er i øjeblikket i beta. I nogle lande bliver Virksomhedschat gjort tilgængeligt for virksomheder løbende.