Brug af toner på din iPhone, iPad eller iPod touch

Tilpas din ringetone, beskedtone, advarselslyd for ny e-mail og meget mere.

Der ligger mange tilgængelige lyde på din iPhone, iPad og iPod touch, men du kan også købe ringetoner og andre toner i iTunes Store. Åbn appen iTunes Store, tryk på  Mere, og tryk dernæst på Toner.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan skifter du ringetone

1. På din iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Lyde & haptisk feedback.
  2. Tryk på den lyd, som du vil skifte. Du kan skifte Ringetone, Beskedtone, lyd for Ny e-mail, Kalenderadvarsler og meget mere.
  3. Tryk på navnet på en ringetone eller advarselstone for at afspille den og indstille den som ny lyd.

Du kan også indstille en Ringetone eller Beskedtone for en bestemt kontakt. Find personen i appen Kontakter, og tryk på Rediger i øverste højre hjørne. Tryk på Ringetone eller Beskedtone, og vælg en ny lyd.

Gendownload tidligere købte toner

I iOS 11 kan du gendownloade købte toner, som du har købt med dit Apple-id.

Gå til Indstillinger > Lyde & haptisk feedback, og tryk på en lyd. Tryk på Hent alle købte toner øverst på siden for at se, om der er tidligere købte toner, som endnu ikke er downloadet til enheden. Denne indstilling vises muligvis ikke, hvis du allerede har gendownloadet dine købte toner, eller hvis du ikke har købt toner.

Ikke alle tidligere købte toner kan gendownloades.

Flyt tilpassede ringetoner fra iTunes til din iOS-enhed

Hvis du har en tilpasset ringetone eller tone i iTunes på din Mac eller pc, som du vil flytte til din iOS-enhed, kan du manuelt føje den til din enhed med iTunes.

1. Slut enheden til computeren.
  2. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  3. Find den ringetone eller tone på computeren, som du vil føje til enheden. Hvis ringetonen eller tonen tidligere blev vist i dit iTunes-bibliotek, kan du finde den i mappen Toner eller mappen Ringetoner i mappen iTunes Media. Hvis du oprettede en ringetone i GarageBand på Mac og derefter delte den med iTunes, findes den måske i en importmappe.
  4. Vælg den tone, der skal føjes til din enhed, og kopier den. Du kan bruge tastaturgenveje.
  5. Gå tilbage til iTunes, og find fanen Bibliotek i Musik.
  6. Klik på din enhed i venstre indholdsoversigt, og klik derefter på Toner.
  7. Indsæt din tone. Du kan bruge tastaturgenveje.

Du kan også trække og slippe dit tonearkiv over på navnet på din iOS-enhed i indholdsoversigten til venstre i iTunes.

Brug iTunes til at slette tilpassede toner, som du manuelt har føjet til din iOS-enhed

Hvis du har føjet tilpassede toner til din iOS-enhed manuelt, kan du slette dem fra din enhed via iTunes.

1. Slut enheden til computeren.
  2. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  3. Gå til venstre indholdsoversigt i iTunes, og klik på Toner under navnet på din enhed.
  4. Ctrl-klik eller højreklik på den tone, der skal slettes, og klik derefter for at slette tonen.

Hvis der ikke vises en indstilling til sletning af tonen, skal du muligvis slå "Administrer musik og videoer manuelt" fra:

1. Gå til øverste venstre hjørne i iTunes, og klik på enhedens symbol .
  2. Rul til sektionen med Indstillinger, og fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Administrer musik og videoer manuelt". Klik derefter på OK.

Der vises muligvis en besked om, at enheden er synkroniseret med et andet bibliotek. Dette betyder, at du tidligere har brugt en anden computer til at synkronisere enheden, og at iTunes derfor ikke kan synkronisere uden først at slette og erstatte alt iTunes-indhold på enheden.