Brug af toner og ringetoner på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du ændrer den lyd, du hører, når du modtager et opkald, en besked, en e-mail eller en anden meddelelse på din iPhone, iPad eller iPod touch. Vælg mellem en bred vifte af indbyggede lyde, eller køb ringetoner i iTunes Store.

Sådan ændrer du din ringetone

1. Gå til Indstillinger > Lyde & haptisk feedback.
  2. Tryk på den lyd, du vil ændre, under Lyde og vibrationsmønstre.
  3. Tryk på en ringetone eller advarselstone for at høre og indstille den med den nye lyd.

Indstil en ringetone eller beskedtone for en kontakt

1. Åbn appen Kontakter, og tryk på en persons navn.
  2. Tryk på Rediger øverst til højre på personens kontaktkort.
  3. Tryk på Ringetone eller Beskedtone, og vælg en ny lyd.

Køb ringetoner i iTunes Store

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på  Mere.
  3. Tryk på Toner.
  4. Find den ringetone, du vil købe, og tryk derefter på prisen.
  5. Vælg en indstilling for at indstille ringetonen automatisk. Eller tryk på OK for at beslutte dig senere.
  6. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at gennemføre købet.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Download ringetoner købt med dit Apple-id igen

1. Gå til Indstillinger > Lyde & haptisk feedback.
  2. Tryk på en lyd under Lyde og vibrationsmønstre.
  3. Tryk på Hent alle købte toner. Denne mulighed vises muligvis ikke, hvis du allerede har downloadet alle de toner, du har købt, eller hvis du ikke har købt nogen toner.

Ikke alle tidligere købte toner kan gendownloades.

Brug en tilpasset ringetone

Hvis du har oprettet en tilpasset ringetone i en app, f.eks. i Garageband, kan du synkronisere den med din iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af iTunes til Windows eller Finder på en Mac.

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til computeren.
  2. På pc: Åbn iTunes til Windows. På Mac: Åbn Finder.
  3. Træk ringetonen over på din enhed, og slip den.