Brug af toner og ringetoner på din iPhone, iPad eller iPod touch

Tilpas din ringetone, beskedtone, advarselslyd for ny e-mail og meget mere.

På din iPhone, iPad eller iPod touch kan du vælge, hvilken lyd der afspilles, når du modtager en sms, sender en e-mail, modtager en kalenderpåmindelse og meget mere. Enheden leveres med en række forskellige ringetoner, men du kan også købe ringetoner i iTunes Store. Åbn blot appen iTunes Store, tryk på  Mere og derefter på Toner. Gennemse ringetoner fra dine foretrukne film og tv-udsendelser eller fra forskellige musikgenrer såsom blues eller pop.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

En iPhone X, der er åbnet på siden Lyde & haptisk feedback i appen Indstillinger.

Sådan ændrer du din ringetone

1. Gå til Indstillinger > Lyde & haptisk feedback.
  2. Rul til afsnittet Lyde og vibrationsmønstre, og tryk derefter på den lyd, du vil ændre.
  3. Tryk på navnet for en ringetone eller advarselstone for at høre den eller for at indstille den som din nye lyd.

Du kan også indstille en ringetone eller beskedtone for en bestemt person. Åbn appen Kontakter, find og tryk på personens navn, og tryk derefter på Rediger øverst til højre. Tryk på Ringetone eller Beskedtone, og vælg en ny lyd.

Sådan downloader du igen de toner, du har købt med dit Apple-id

1. Gå til Indstillinger > Lyde & haptisk feedback.
  2. Tryk på en lyd under Lyde og vibrationsmønstre.
  3. Tryk på Hent alle købte toner. Denne mulighed vises muligvis ikke, hvis du allerede har downloadet alle de toner, du har købt, eller hvis du ikke har købt nogen toner.

Det er ikke sikkert, at alle tidligere købte toner kan downloades igen.

Sådan bruger du tilpassede ringetoner