Brug af et andet Apple-id til deling af køb med Familiedeling

Vil du bruge et andet Apple-id, end det du bekræftede, da du indstillede Familiedeling? Det er ikke noget problem. Følg disse trin.

Med købsdeling skal du bekræfte det Apple-id, som bruger til at dele køb i iTunes, Apple Books og App Store med din familie. Dette giver dine familiemedlemmer adgang til alle køb, der er tilknyttet den bekræftede konto. Hvis du vil bruge et andet Apple-id, end det du valgte, da du tilmeldte dig, kan du nemt ændre dette i indstillingerne for Familiedeling på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Ændring af indstillinger for Familiedeling på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn], og tryk derefter på Familiedeling. I iOS 10.2 eller en ældre version: Tryk på Indstillinger > iCloud > Familie.
  2. Tryk på dit navn på listen over familiemedlemmer.
  3. Tryk på dit Apple-id.
  4. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du vil bruge.
  5. Tryk på Bekræft konto.

Ændring af indstillinger for Familiedeling på Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Familiedeling, og klik derefter på Oplysninger ved siden af dit navn på listen over familiemedlemmer.
  3. Klik på knappen Skift ved siden af Køb og Music-konto.
  4. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du vil bruge.
  5. Tryk på Næste, og følg vejledningen på skærmen.

Når du ændrer Apple-id, begynder du at dele fra den nye konto i stedet for den tidligere. Dine familiemedlemmer kan herefter ikke få adgang til eller downloade køb fra den tidligere konto. De kan heller ikke anvende DRM-beskyttet indhold som musik, film, tv-udsendelser, bøger, apps eller køb i apps, som er downloadet fra den tidligere konto. Og hvis du har købt et Apple Music-familieabonnement gennem din tidligere konto, kan din familie ikke længere få adgang til dette abonnement.

Du kan ændre det Apple-id, du bruger til Familiedeling, én gang hver 90. dag.