Optag skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Se, hvordan du kan lave en skærmoptagelse og optage lyd på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan optager du din skærm

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter, og tryk derefter på knappen Tilføj  ud for Skærmoptagelse.
  2. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på den grå optageknap gråt symbol for optagelse, og vent på tre sekunders nedtælling.
  4. Afslut Kontrolcenter for at optage din skærm.
  5. Hvis du vil stoppe optagelsen, skal du trykke på knappen Skærmoptagelse  øverst på skærmen og derefter trykke på knappen Stop . Du kan også åbne Kontrolcenter og trykke på den røde optageknap rødt symbol for optagelse.

Gå til appen Fotos, og vælg din skærmoptagelse.

Nogle apps tillader muligvis ikke, at du optager lyd eller video. Du kan ikke optage din skærm og bruge skærmdublering på samme tid.