Optagelse af skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan lave en skærmoptagelse i iOS 11 eller nyere og optage lyd på din iPhone, iPad eller iPod touch.

GIF, der viser trinnene til at starte en skærmoptagelse på en iPhone

Sådan laver du en skærmoptagelse

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter > Tilpas betjeningsknapper, og tryk på det grønne plus-symbol ud for Skærmoptagelse.
  2. Stryg fra den nederste kant på ethvert skærmbillede. På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version: Skub ned fra øverste, højre hjørne af skærmen.
  3. Tryk hårdt på det grå optagelsessymbol, og tryk på Mikrofon.
  4. Tryk på Start optagelse, og vent derefter på nedtællingen på tre sekunder.
  5. Åbn Kontrolcenter, og tryk på rødt optagelsessymbol. Eller tryk på den røde statusbjælke øverst på skærmen og derefter tryk på Stop.

Gå til appen Fotos, og vælg din skærmoptagelse.

Nogle apps tillader måske ikke, at du optager lyd.