Optagelse af skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan lave en skærmoptagelse i iOS 11 og optage lyd på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan laver du en skærmoptagelse

1. Føj skærmoptagelse til Kontrolcenter. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter > Tilpas betjeningsknapper, og tryk på  ud for Skærmoptagelse.
  2. Åbn Kontrolcenter.
  3. Hvis optagelsen skal være med lyd, skal du trykke hårdt på  og derefter på Mikrofonlyd.
  4. Tryk på , og vent derefter på nedtællingen på tre sekunder.
  5. Du kan stoppe optagelsen, ved at åbne Kontrolcenter og trykke på . Eller trykke på den røde statusbjælke øverste på skærmen og derefter trykke på Stop.

Du kan finde skærmoptagelsen i appen Fotos.