Optag skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Se, hvordan du kan lave en skærmoptagelse og optage lyd på din iPhone, iPad eller iPod touch.

iPhone med en visning af, hvordan du laver en skærmoptagelse

Sådan optager du din skærm

1. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter, og tryk derefter på knappen Tilføj  ud for Skærmoptagelse.
  2. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på den grå optageknap gråt symbol for optagelse, og vent på tre sekunders nedtælling.
  4. Afslut Kontrolcenter for at optage din skærm.
  5. For at stoppe optagelsen skal du åbne Kontrolcenter og derefter trykke på den røde optageknap rødt optagesymbol. Eller tryk på den røde statusbjælke øverst på skærmen og derefter tryk på Stop.

Gå til appen Fotos, og vælg din skærmoptagelse.

Nogle apps tillader muligvis ikke, at du optager lyd eller video. Du kan ikke optage din skærm og bruge skærmdublering på samme tid.