Tilføjelse af emojis til din Clips-video på din iPhone, iPad og iPod touch

Du kan føje emojis til dine videoklip under optagelsen eller trække dem til eksisterende klip i videoen.

Sådan åbnes en video eller oprettes en ny

1. Åbn Clips.* Hvis du har brugt Clips før, åbnes den seneste video, som du arbejdede på, automatisk.
  2. Tryk på  øverst til venstre.
  3. Tryk på for at oprette en ny video. Skubbe med fingeren for at se arkiverede videoer og åbne en arkiveret video eller trykke på videoen og derefter Åbn.

* Kan du ikke finde appen Clips? Gå til hjemmeskærmen, skub til højre, indtil der vises en skærm med et søgefelt øverst, og indtast derefter Clips i søgefeltet. Kan du stadig ikke finde appen? Du har muligvis slettet den. Læs mere om, hvordan du gendanner en slettet app.

Sådan tilføjes emojis

Sådan tilføjes emojis før, du optager videoen eller tilføjer et billede:

1. Tryk på .
  2. Tryk på emoji-tegn.
  3. Tryk på en emoji for at indsætte den midt i klippet i fremviseren. Eller træk emojien fra browseren og over på klippet.
  4. Træk for at placere emojien, hvor du vil have den.
  5. Knib for at skifte størrelse på eller rotere emojien.
  6. Tryk på  for at lukke emojibrowseren.
  7. Tryk på og hold  nede for at optage din video.
  8. Tryk på for at tage et billede, og tryk derefter på og hold nede for at føje billedet til din video.

Hvis du vil føje en emoji til et allerede optaget klip, skal du vælge klippet på tidslinjen nederst på skærmen og derefter tilføje emojien.

Slet en emoji

1. Vælg det klip på tidslinjen, der indeholder den emoji, der skal ændres.
  2. Tryk på emojien, så  vises ved siden af den, og tryk derefter på  .