Brug af Drummer-sløjfer i GarageBand til Mac

Læs mere om, hvordan du hurtigt kan føje trommer til dit projekt med Drummer-loops – en type Apple Loop, som du kan tilpasse til din sang.

GarageBand til Mac 10.2 indeholder mange forskellige Apple Loops fra Drummer. Du kan hurtigt føje beatrytmer til dit projekt ved at trække en Drummer-sløjfe fra sløjfebrowseren til dit projekt. Vælg mellem forskellige Drummer-sløjfer til hver virtuel trommeslagerprofil.

Find en Drummer-loop

Hvis du vil åbne loopbrowseren, skal du klikke på knappen LoopbrowserNo alt supplied for Image øverst til højre i vinduet GarageBand.

Drummer-loops vises i loopbrowseren med et gult symbolNo alt supplied for Image. Hvis der kun skal vises Drummer-loops i loopbrowseren, skal du vælge Drummer i lokalmenuen med looppakker øverst i loopbrowseren. Afspil et eksempel på en loop ved at klikke på den i loopbrowseren.

No alt supplied for Image

Føj en Drummer-loop til dit projekt

Når du har fundet den ønskede Drummer-sløjfe, skal du trække den til en tom del af området Spor. GarageBand opretter automatisk et nyt Drummer-spor med et område af Drummer-sløjfen. Alle indstillingerne i dit Drummer-værktøj konfigureres for at gengive lyden af Drummer-loopen.

Du kan nu bruge dit Drummer-værktøj til at redigere sporet som ethvert andet Drummer-spor. Du kan også oprette dine egne områder i sporet og frit redigere dem.

No alt supplied for Image

Tilføj flere Drummer-sløjfer

Du kan føje flere Drummer-sløjfer af samme type (Akustisk, Elektronisk eller Percussionist) til et eksisterende Drummer-spor. Når der føjes flere Drummer-loops fra flere Drummers til samme spor, kan det få loopen til at lyde anderledes end i eksemplet.

Hvis du vil tilføje en Drummer-sløjfe af en anden type, oprettes der et nyt Drummer-spor, når den trækkes til sporområdet. Et GarageBand-projekt kan indeholde op til seks Drummer-spor.