Klargøring af Apple Watch til service

Følg disse trin, inden du sender dit Apple Watch til reparation eller udskiftning.

Inden du indsender dit Apple Watch

Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du udføre så mange af disse trin som muligt.

Ophæv pardannelsen til dit Apple Watch

Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone prøve at oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Når din enhed kommer tilbage fra service, kan du bruge sikkerhedskopien til at gendanne dit Apple Watch.

Følg disse trin for at ophæve pardannelsen af dine enheder:

1. Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  3. Tryk på navnet på dit ur øverst på skærmen.
  4. Tryk på i-symbolet ud for den enhed, som du vil ophæve pardannelsen for.
  5. Tryk på Ophæv pardannelse. Hvis du har et Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal du trykke på Fjern [operatør]-abonnement.
  6. Indtast Apple-id-adgangskoden. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du nulstille den
  7. Tryk igen for at bekræfte.

Hvis du ikke har din iPhone, og dit Apple Watch virker, kan du slette alt indhold og alle indstillinger på dit Apple Watch. På dit Apple Watch: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Hvis du har et Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal du trykke på Slet alt for at fjerne dit abonnement.

Sådan fjerner du remmen på dit Apple Watch

Du behøver ikke indsende remmen eller andet tilbehør til dit Apple Watch.

Læs mere om, hvordan du fjerner remmen. Hvis du har en ledrem, skal du huske at dele remmen i to, inden du fjerner den.

Indsend dit Apple Watch

Din enhed er nu klar til at blive sendt til reparation. Hvis du har sendt en anmodning om reparation, har du sandsynligvis fået at vide, hvordan du skal sende enheden. Hvis du allerede har modtaget en erstatning for dit Apple Watch, kan du indstille enheden ved at følge disse trin

Hvis du ikke har modtaget instruktioner eller ikke har sendt en anmodning om reparation, skal du kontakte Apple-support.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Apple-support for at få flere oplysninger.