Klargør dit Apple Watch til service

Sådan beskytter du dine oplysninger og sparer tid, inden du indsender eller afleverer dit Apple Watch til service.

Inden du indsender dit Apple Watch

Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du udføre så mange af disse trin som muligt.

Ophæv pardannelsen til dit Apple Watch

Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone prøve at oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Sikkerhedskopien kan bruges til at gendanne dit Apple Watch, når din enhed kommer tilbage fra service.

Følg disse trin for at ophæve pardannelsen af dine enheder:

1. Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden.

2. Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

3. Tryk på Alle ure øverst på skærmen.

4. Tryk på knappen Infoknappen Info ud for det ur, du vil ophæve pardannelsen for.

5. Tryk på Ophæv pardannelse. På modeller med mobilforbindelse: Tryk på Fjern [operatør]-abonnement.

6. Indtast adgangskoden til dit Apple-id. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du nulstille den.

7. Tryk igen for at bekræfte.

Hvis du ikke har din iPhone, men dit Apple Watch virker, kan du slette alt indhold og alle indstillinger direkte på dit Apple Watch. På Apple Watch: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. På modeller med mobilforbindelse: Tryk på Slet alle for at fjerne dit abonnement.

Fjern Apple Pay-kort, hvis du ikke kan ophæve pardannelsen af dit Apple Watch

Når du ophæver pardannelsen eller sletter dit Apple Watch, slettes dine personlige data, inklusive de kort, du bruger til Apple Pay og Apple Cash.

Hvis du ikke kan ophæve pardannelsen eller slette dit ur, før du sender det ind, kan du stadig fjerne dine Apple Pay-kort:

1. Gå til appleid.apple.com.

2. Log ind med dit Apple-id.

3. Vælg Enheder.

4. Vælg dit Apple Watch på listen over enheder.

5. Klik på Fjern emner i sektionen Wallet og Apple Pay.

6. Klik på Fjern emner igen for at bekræfte.

Sådan fjerner du remmen på dit Apple Watch

Remmen på dit Apple Watch og alt andet tilbehør, du sender, returneres ikke, så fjern det, før du sender dit Apple Watch til service.

Læs mere om, hvordan du fjerner remmen. Hvis du har en ledrem, skal du huske at dele remmen i to, inden du fjerner den.

Indsend dit Apple Watch

Hvis du har sendt en anmodning om reparation, har du sandsynligvis fået at vide, hvordan du skal sende dit Apple Watch. Hvis du allerede har modtaget et nyt Apple Watch, kan du indstille enheden ved at følge disse trin.

Hvis du ikke har oprettet en reparationsanmodning, skal du vælge mellem de servicemuligheder, der er tilgængelige i dit område: Bestil tid i en Apple Store, find en Apple-autoriseret serviceudbyder, eller vælg at indsende det til reparation. Arranger service til dit Apple Watch.

Inden du afleverer dit Apple Watch

Det kan være en god idé at bestille tid Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id for at bestille tid.

Klargør til service

Følg disse trin. Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du gennemgå så mange trin som muligt:

1. Opdater dit Apple Watch til den nyeste version af watchOS.

2. Opdater din iPhone til den nyeste version af iOS.

3. Opret en sikkerhedskopi af din iPhone. Sikkerhedskopien af din iPhone omfatter også en sikkerhedskopi af dit Apple Watch.

4. Oplad både din iPhone og dit Apple Watch.

5. Slå Apple Cash fra på dit Apple Watch. Hvis du ikke kan gøre dette på dit ur, skal du følge trinnene i afsnittet Fjern Apple Pay-kort, hvis du ikke kan ophæve pardannelsen af dit Apple Watch ovenfor.

Når du skal have din enhed til service, skal du sørge for at medbringe følgende:

• Dit Apple Watch

• Den iPhone, du bruger sammen med dit ur

• Strømkabler og adaptere

• Dit Apple-id og din adgangskode (ved nogle reparationer skal du bruge adgangskoden til dit Apple-id, så du kan slette din enhed og slå Find min iPhone fra).

• Din kvittering (hvis der kræves et købsbevis i forbindelse med servicen)

• En form for personlig identifikation, f.eks. kørekort, pas eller anden form for id udstedt af myndighederne

Aflever dit Apple Watch

Når du ankommer til en butik, vil en tekniker undersøge din enhed. Hvis dit Apple Watch har brug for en hardwarereparation, sendes det til Apples reparationscenter. Inden det sendes af sted, skal du ophæve pardannelsen fra din iPhone. Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone prøve at oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Sikkerhedskopien kan bruges til at gendanne dit Apple Watch, når det kommer tilbage fra service.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Apple-support for at få flere oplysninger.