Klargøring af Apple Watch til service

Sådan beskytter du dine oplysninger og sparer tid, inden du indsender dit Apple Watch eller afleverer det til service.

Inden du indsender dit Apple Watch

Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du udføre så mange af disse trin som muligt.

Sådan ophæver du pardannelsen med dit Apple Watch

Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone prøve at oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Når din enhed kommer tilbage fra service, kan du bruge sikkerhedskopien til at gendanne dit Apple Watch.

Følg disse trin for at ophæve pardannelsen af dine enheder:

1. Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  3. Tryk på navnet på dit ur øverst på skærmen.
  4. Tryk på infoknappen ud for det ur, du vil ophæve pardannelsen for.
  5. Tryk på Ophæv pardannelse. Hvis du har et Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal du trykke på Fjern [operatør]-abonnement.
  6. Indtast Apple-id-adgangskoden. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du nulstille den
  7. Tryk igen for at bekræfte.

Hvis du ikke har din iPhone, og dit Apple Watch virker, kan du slette alt indhold og alle indstillinger på dit Apple Watch. På Apple Watch: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Hvis du har et Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal du trykke på Slet alt for at fjerne dit abonnement.

Sådan fjerner du remmen på dit Apple Watch

Du behøver ikke indsende remmen eller andet tilbehør til dit Apple Watch.

Læs mere om, hvordan du fjerner remmen. Hvis du har en ledrem, skal du huske at dele remmen i to, inden du fjerner den.

Sådan indsender du dit Apple Watch

Hvis du har sendt en anmodning om reparation, har du sandsynligvis fået at vide, hvordan du skal sende dit Apple Watch. Hvis du allerede har modtaget et nyt Apple Watch, kan du indstille enheden ved at følge disse trin

Hvis du ikke har modtaget instruktioner eller ikke har sendt en anmodning om reparation, skal du kontakte Apple-support.

Det kan tage 3-5 dage, inden dit Apple Watch sendes tilbage fra service.

Inden du afleverer dit Apple Watch

Det kan være en god idé at booke en aftale, inden du tager af sted til et servicested, f.eks. en Apple Store, en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en operatør. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id for at booke en tid.

Sådan gør du klar til service

Følg disse trin. Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du gennemgå så mange trin som muligt:

1. Opdater dit Apple Watch til den nyeste version af watchOS.
  2. Opdater din iPhone til den nyeste version af iOS.
  3. Lav en sikkerhedskopi af din iPhone. Sikkerhedskopien af din iPhone omfatter også en sikkerhedskopi af dit Apple Watch
  4. Oplad både din iPhone og dit Apple Watch.

Når du skal have din enhed til service, skal du sørge for at medbringe følgende:

• Dit Apple Watch
  • Den iPhone, du bruger sammen med dit ur
  • Strømkabler og adaptere
  • Dit Apple-id og din adgangskode (ved nogle reparationer skal du bruge adgangskoden til dit Apple-id, så du kan slette din enhed og slå Find min iPhone fra).
  • Din kvittering (hvis der kræves et købsbevis i forbindelse med servicen)
  • En form for personlig identifikation som f.eks. kørekort, pas eller anden form for id udstedt af myndighederne

Aflevering af dit Apple Watch

Når du afleverer dit Apple Watch, skal du ophæve pardannelsen. Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone prøve at oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Når din enhed kommer tilbage fra service, kan du bruge sikkerhedskopien til at gendanne dit Apple Watch.

Det kan tage 3-5 dage, inden dit Apple Watch sendes tilbage fra service.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Apple-support for at få flere oplysninger.