Om Apple USB-C til USB-mellemstikket

Slut en Mac med en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port til en USB-A-enhed.

Apple USB-C til USB-mellemstikket slutter en Mac eller en anden enhed med en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port til en enhed, der bruger et USB-A-kabel.

Disse Mac-modeller har porte, der er kompatible med dette mellemstik:

Dataoverførsel og opladning af andre enheder

USB-A

Brug USB-A-porten på dette mellemstik med flashdrev, kameraer, USB-samlingspunkter og andre enheder, der tilsluttes USB-A, til dataoverførsel eller opladning. Den understøtter dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps (USB 3.1, 1. generation).

Du kan f.eks. slutte Apple Lightning til USB-kablet til denne port for at synkronisere og oplade din iPhone, iPad eller iPod. Alternativt kan du bruge Apple USB-C til Lightning-kablet til at tilslutte din iOS-enhed uden et mellemstik.

Dette mellemstik kræver ikke strøm, men enheder, som du slutter til den, kan trække strøm fra din Mac. For at slutte til USB-A-enheder og oplade din MacBook samtidig kan du bruge Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstikket eller Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket, der også har en USB-C-port til opladning.