Om Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket

Slut en Mac med en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port til en VGA-skærm, mens du samtidig oplader din Mac og tilslutter til en USB-A-enhed.

mellemstik

USB-C VGA Multiport-mellemstikket slutter en Mac med en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port til en skærm, der bruger et VGA-kabel. Det slutter også din Mac til USB-A-enheder og inkluderer en USB-C-port til at oplade din bærbare Mac. Alle tre porte kan bruges samtidigt.

Disse Mac-modeller har én eller flere porte, der er kompatible med dette mellemstik:

Video

VGA

Brug dette mellemstiks VGA-port med en skærm, et tv eller en projektor, der tilsluttes med et VGA -kabel. Opløsninger på op til 1920 x 1200 understøttes.

Dataoverførsel og opladning af andre enheder

USB-A

Brug USB-A-porten på dette mellemstik med flashdrev, kameraer og andre enheder, der tilsluttes USB-A, til dataoverførsel eller opladning. Den understøtter dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps (USB 3.1, 1. generation).

Du kan f.eks. slutte Apple Lightning til USB-kablet til denne port for at synkronisere og oplade din iPhone, iPad eller iPod.

Opladning af din Mac

USB-C

Brug dette mellemstiks USB-C-port til at oplade din Mac og ikke til dataoverførsel eller video. Du kan f.eks. slutte den ene ende af Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) eller Apple USB-C-ladekablet til dette mellemstiks USB-C-port og slutte den anden ende til en Apple USB-C-strømforsyning.

Denne port leverer maksimalt 60 W strøm, hvilket er passende for MacBook-modeller og 13" MacBook Pro-modeller. På 15" MacBook Pro-modeller oplades batteriet hurtigere, hvis du slutter strømforsyningen direkte til din Mac frem for gennem mellemstikket.

Mellemstikket trækker strøm fra din Mac, selv om din Mac er sat på vågeblus. Træk mellemstikket ud, når din Mac ikke er forbundet til en stikkontakt, for at undgå at bruge batteriet.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.