Om Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstikket

Slut en Mac med en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port til en HDMI-skærm, mens du samtidig oplader din Mac og tilslutter til en USB-A-enhed. iPad Pro-modeller med en USB-C-port kan også bruge dette mellemstik.

mellemstik

USB-C Digital AV Multiport-mellemstikket slutter følgende enheder til en skærm, der bruger et HDMI-kabel:

Dette mellemstik kan også tilslutte din Mac eller iPad Pro til USB-A-enheder, og det har en USB-C-port til at oplade din bærbare Mac-computer eller iPad Pro. Alle tre porte kan bruges samtidigt.

Video

HDMI

Brug dette mellemstiks HDMI-port med en skærm, et tv eller en projektor, der tilsluttes med et HDMI-kabel. Det er kompatibelt med HDCP og understøtter specifikationerne nedenfor afhængigt af mellemstikkets modelnummer.

Modelnummeret står på forhandleræsken og på siden af mellemstikket, tæt på portene.

Model A2119 er den nyeste model af dette mellemstik. Det understøtter disse opløsninger og opdateringshastigheder via HDMI 2.0, når mellemstikket bruges med macOS Mojave 10.14.6 eller en nyere version eller iOS 12.4 eller en nyere version. Det understøtter også HDR-video i formaterne HDR10 og Dolby Vision, når det er tilsluttet en kompatibel afspilningsenhed og en skærm, et tv eller en projektor.

• Op til 1080p ved 60 Hz
  • 3840 x 2160 ved 30 Hz
  • 3840 x 2160 ved 60 Hz med disse enheder:

Model A1621 understøtter disse opløsninger og opdateringshastigheder via HDMI 1.4b, når mellemstikket bruges sammen med macOS Sierra 10.12 eller nyere eller iOS 12 eller nyere.

• Op til 1080p ved 60 Hz
  • 3840 x 2160 ved 30 Hz

Når du har tilsluttet din skærm, dit tv eller din projekter, burde video fra din Mac eller iPad Pro blive vist inden for 10 sekunder.

Dataoverførsel og opladning af andre enheder

USB-A

Brug USB-A-porten på dette mellemstik med flashdrev, kameraer og andre enheder, der tilsluttes USB-A, til dataoverførsel eller opladning. Det understøtter dataoverførselshastigheder med USB 3 på op til 5 Gbps.

Du kan f.eks. slutte Apple Lightning til USB-kablet til denne port for at synkronisere og oplade din iPhone, iPad eller iPod med din Mac.

Sådan oplader du din Mac eller iPad Pro

USB-C

Brug dette mellemstiks USB-C-port til at oplade din bærbare Mac-computer eller iPad Pro og ikke til dataoverførsel eller video. Du kan f.eks. slutte den ene ende af Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) eller Apple USB-C-ladekablet til dette mellemstiks USB-C-port og slutte den anden ende til en Apple USB-C-strømforsyning.

Eftersom dette mellemstik får strøm fra din Mac eller iPad Pro, selv hvis din Mac eller iPad Pro er på vågeblus, bør du overveje at tage stikket ud, når der ikke også er sluttet strøm til.

Læs mere

Hvis du har problemer med mellemstikket, skal du tage stikket ud og derefter sørge for, at du har sluttet alle kabler til mellemstikket, før du slutter mellemstikket til din Mac eller iPad Pro.

Få mere at vide om at bruge 4K-skærme, 5K-skærme og Ultra HD-tv'er med din Mac.

Disse enheder er ikke kompatible med dette mellemstik:

• G-Technology G-DRIVE mobile USB 3.0 Hard Drive (Apple-produktnummer HF4F2VC/A)
  • Apple USB SuperDrive-model produceret før efteråret 2010

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.