Visning og sletning af opkaldshistorik på iPhone

Du kan se hele din opkaldshistorik og slette alle dine seneste opkald eller kun bestemte opkald på din iPhone.

Sådan sletter du opkaldshistorikken

Hvis du vil slette eller rydde din opkaldshistorik, skal du følge disse trin:

1. Åbn appen Telefon, og tryk på Seneste.
  2. Tryk på Rediger.
  3. Hvis du vil slette hele opkaldshistorikken, skal du trykke på Ryd og derefter på Ryd alle seneste.
  4. Hvis du kun vil slette bestemte opkald, skal du trykke på  og derefter på Slet.

Du kan også slette bestemte opkald ved at skubbe til venstre over opkaldet og trykke på Slet.