Visning og sletning af opkaldshistorik på iPhone

Du kan se hele din opkaldshistorik og slette alle dine seneste opkald eller kun bestemte opkald på din iPhone.

Sådan sletter du opkaldshistorikken

1. Åbn appen Telefon, tryk derefter på Seneste for at se en liste over alle de seneste opkald
  2. Tryk på Rediger.
  3. Slet hele din opkaldshistorik eller et bestemt opkald. Hvis du ønsker at rydde hele historikken, skal du trykke på Ryd alle seneste. Eller hvis du vil rydde et enkelt opkald: Tryk på Slet, og tryk derefter på Slet.

Du kan også slette bestemte opkald ved at skubbe til venstre over opkaldet og trykke på Slet.

Hvis du vil holde din opkaldshistorik opdateret på tværs af alle dine enheder, skal du slå iCloud Drive til.