Visning og sletning af opkaldshistorik på iPhone

Med iOS 13 og nyere kan du se hele din opkaldshistorik og slette alle dine seneste opkald eller kun bestemte opkald på din iPhone.

Sådan sletter du opkaldshistorikken

1. Åbn appen Telefon, tryk derefter på Seneste for at se en liste over de seneste opkald

2. Tryk på Rediger.

3. Slet hele din opkaldshistorik eller et bestemt opkald. Hvis du ønsker at rydde hele historikken, skal du trykke på Ryd alle seneste. Hvis du vil rydde et enkelt opkald, skal du trykke på knappen SletAlt-tekst til billede mangler og derefter trykke på Slet.

Tryk på knappen Slet for at rydde et opkald i Seneste.

Du kan også slette bestemte opkald ved at skubbe til venstre over opkaldet og trykke på Slet.

Hvis du vil holde din opkaldshistorik opdateret på tværs af alle dine enheder, skal du slå iCloud Drive til.

Du skal have iOS 13 eller nyere for at slette din opkaldshistorik.

Få flere oplysninger om opkaldshistorik

Gå til Seneste, og tryk på knappen Mere info ud for opkaldet for at få oplysninger om opkaldets længde, tidspunkt for opkaldet, og om opkaldet var indgående eller udgående.

Din operatør har muligvis flere oplysninger om slettede opkald eller en opkaldshistorik, der går længere tilbage.

Gå til Seneste, og tryk på knappen Mere info ud for opkaldet for at få flere oplysninger om opkaldet.