Indstil hjemmebiograflyd med HomePod mini eller HomePod og Apple TV 4K

Brug en HomePod eller et stereopar med dit Apple TV 4K til at skabe en biografoplevelse med Dolby Atmos eller surroundsound i dit hjem.

Du skal have følgende

• Apple TV 4K
  • En eller to HomePod mini-* eller HomePod-højttalere. Andre AirPlay 2-kompatible højttalere understøttes ikke med hjemmebiograflyd.

* HomePod mini understøtter ikke Dolby Atmos 5.1- eller 7.1-surroundsound.

Indstil hjemmebiograflyd

1. Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at tildele dit Apple TV og din HomePod mini eller HomePod til samme værelse i appen Hjem. Hvis du vil bruge to HomePod mini- eller HomePod-højttalere, skal du oprette et stereopar og derefter tildele stereoparret til samme værelse som dit Apple TV i appen Hjem.
  2. Tænd dit Apple TV. Du bliver spurgt, om du vil bruge HomePod-højttalere som Apple TV-højttalere. Vælg Brug som Apple TV-højttalere for at slå hjemmebiograflyd til.

tvOS-skærm, hvor der spørges, om HomePod-højttalere skal bruges som Apple TV-højttalere.

Hvis du ikke kan se skærmen til indstilling

Du kan manuelt aktivere hjemmebiograflyd med dit Apple TV eller din iPhone, iPad eller iPod touch.

• Med Apple TV: På hjemmeskærmen på dit Apple TV skal du vælge Indstillinger > Video og lyd > Lyd ud. Vælg den HomePod eller det stereopar, du vil bruge til hjemmebiograflyd.
  • Med iPhone, iPad eller iPod touch: I appen Hjem skal du holde Apple TV nede og derefter rulle ned og trykke på Standardenhed til lyd ud. Vælg den HomePod eller det stereopar, du vil bruge til hjemmebiograflyd. Tryk på Tilbage og derefter på OK.