Indstil hjemmebiograflyd med HomePod og Apple TV 4K

Brug en HomePod eller et stereopar med dit Apple TV 4K til at skabe en biografoplevelse med Dolby Atmos eller surroundsound i dit hjem.

Du skal bruge følgende

* Hjemmebiograflyd understøtter ikke HomePod mini eller andre AirPlay 2-kompatible højttalere. Læs mere om, hvordan du bruger AirPlay til at streame lyd fra dit Apple TV til disse typer højttalere.

Indstil hjemmebiograflyd

1. Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at tildele dit Apple TV og din HomePod til samme værelse i appen Hjem. Hvis du vil bruge to HomePod-højttalere, skal du oprette et stereopar og derefter tildele stereoparret til samme værelse som dit Apple TV i appen Hjem.
  2. Tænd dit Apple TV. Du bliver spurgt, om du vil bruge HomePod som tv-højttalere. Vælg Brug som tv-højttalere for at slå hjemmebiograflyd til.

tvOS-skærm, der viser spørgsmålet

Hvis du ikke kan se indstillingsskærmen på dit Apple TV, kan du slå hjemmebiograflyd til manuelt fra dit Apple TV eller din iPhone, iPad eller iPod touch.

Med Apple TV: På hjemmeskærmen på dit Apple TV skal du vælge Indstillinger > Video og lyd > Standard enhed til lyd ud. Vælg den HomePod eller det stereopar, du vil bruge til hjemmebiograflyd.

Med iPhone, iPad eller iPod touch: I appen Hjem skal du holde Apple TV nede og derefter rulle ned og trykke på Standardenhed til lyd ud. Vælg den HomePod eller det stereopar, du vil bruge til hjemmebiograflyd. Tryk på Tilbage og derefter på OK.