Valg af ny baggrund på din Mac

Din Mac indeholder mange fotos og andre billeder, som du kan bruge som skrivebordsbillede (baggrund) til at gøre din Mac mere personlig. Eller du kan bruge dit eget billede.

Følg disse trin for at ændre det skrivebordsbillede, der bruges som baggrund på din skærm. Du kan gøre det fra FotosFinder eller Indstillinger for skrivebord.

Genvejsmenu i Fotos

Sådan skifter du skrivebordsbillede fra Fotos

1. Åbn appen Fotos.
  2. Hvis du bruger flere skærme, skal du trække vinduet Fotos over på det skrivebord, som du vil ændre.
  3. Ctrl-klik (eller højreklik) på det billede, som du vil bruge.
  4. Vælg Del i genvejsmenuen, og vælg derefter Indstil skrivebordsbillede i undermenuen.

Genvejsmenu i Finder

Sådan skifter du skrivebordsbillede fra Finder

1. Find det billede, du vil bruge, i Finder-vinduet eller på skrivebordet.
  2. Ctrl-klik (eller højreklik) på arkivet, og vælg Indstil skrivebordsbillede i genvejsmenuen. Hvis du bruger flere skærme, ændrer dette kun baggrunden på din primære skærm.

Hvis Indstil skrivebordsbillede ikke vises i genvejsmenuen, vises der i stedet en undermenu med navnet Tjenester. Vælg Indstil skrivebordsbillede i undermenuen.

Sådan skifter du skrivebordsbillede fra Indstillinger for skrivebord

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på Skrivebord & skærmskåner.
  2. Vælg en mappe med billeder til venstre på fanen Skrivebord, og klik på et billede i højre side.

Vindue med indstillinger for Skrivebord & skærmskåner

Hvis du vil tilføje en mappe med dine egne billeder, skal du klikke på knappen Tilføj  under listen med mapper. Klik på symbolet med spørgsmålstegnet i hjørnet af vinduet for at få flere oplysninger om indstillingerne i vinduet.