Rediger, hvilke apps der skal synkroniseres med og lagre data på iCloud

I dine iCloud-indstillinger kan du vælge, hvilke apps på din enhed der skal synkroniseres med og lagre data på iCloud. Læs om, hvordan du ændrer dine iCloud-indstillinger eller slår iCloud helt fra.

Når du aktiverer iCloud for en app, gemmes dens oplysninger på sikker vis i iCloud, og de synkroniseres automatisk på tværs af dine enheder. Når du slår iCloud fra for appen, har den ikke længere forbindelse til iCloud, så dine data findes kun på din enhed.

Du kan vælge, hvilke apps på din enhed der skal bruges med iCloud, eller du kan slå iCloud helt fra

Vælg, hvilke apps der skal bruges med iCloud

Når du har logget ind på iCloud på dine enheder, kan du læse mere om, hvordan du finder dine iCloud-indstillinger på din iPhone, iPad, Mac eller pc.

På din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > dit navn.
  2. Tryk på iCloud.
  3. Under Apps, der bruger iCloud, skal du trykke for at vælge, hvilke apps der skal bruge iCloud. Hvis der er en app, du ikke kan se, skal du trykke på Vis alle for at se hele listen.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, eller vælg Apple-menuen  > Systempræferencer, og klik derefter på Apple-id.
  2. Klik på iCloud.
  3. Under Apps, der bruger iCloud, skal du trykke for at vælge, hvilke apps der skal bruge iCloud. Hvis der er en app, du ikke kan se, skal du trykke på Vis flere apps for at se hele listen.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige, eller de kan findes andre steder i tidligere versioner af macOS.

På Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på pilen  ud for hver app, du vil synkronisere med iCloud, og aktiver den derefter.
  3. Klik på OK.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige på pc, eller de kan findes andre steder, afhængigt af om der er installeret Microsoft Outlook 2016 eller en tidligere version på computeren. iCloud Påmindelser kaldes Opgaver i Outlook 2016 eller nyere versioner.

Hvis du har Outlook installeret

Brug iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver i Outlook. Hvis du slår Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver fra, vil oplysningerne fra iCloud stadig være tilgængelige i Microsoft Outlook, men de opdateres ikke i iCloud og på dine andre enheder.

Hvis du ikke har Outlook installeret

Brug iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Påmindelser i din webbrowser på iCloud.com.

Slå iCloud fra

Hvis du logger af iCloud, synkroniserer iCloud ikke længere dine data og sikkerhedskopierer heller ikke længere oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan beskytte dine oplysninger ved at sikkerhedskopiere din enhed fra din Mac eller pc

Hvis du ikke længere vil bruge iCloud på dine enheder, kan du læse om, hvordan du logger af iCloud

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.