Ændring af indstillingerne for iCloud-funktioner

Du kan ændre, hvilke iCloud-funktioner du bruger på dine enheder ved at slå funktionerne til eller fra. Du kan også slå iCloud helt fra.

Når du slår en iCloud-funktion fra på en enhed, opbevares oplysningerne i iCloud for den pågældende funktion ikke længere på enheden. Hvis du slår Mail, Kontakter, Kalendere, Noter, Påmindelser eller iCloud-fotos fra på blot én enhed, kan du stadig se og ændre oplysningerne for funktionen på iCloud.com og andre enheder, som den pågældende funktion er indstillet på.

Når du slår en iCloud-funktion fra på en enhed, kan du nogle gange vælge at beholde en kopi af funktionens oplysninger på enheden. De kopierede oplysninger synkroniseres dog ikke med iCloud. Hvis du slår Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver fra i iCloud til Windows på en Windows-pc, vil de oplysninger, der opbevares i iCloud, stadig være tilgængelige i Microsoft Outlook, men de opdateres ikke på dine andre enheder.

Før du slår en bestemt funktion fra på alle dine enheder, eller før du slår iCloud helt fra, kan du oprette en kopi af de oplysninger, du opbevarer i iCloud på din computer. Hvis du vil slette de oplysninger og sikkerhedskopier, du opbevarer i iCloud, skal du læse mere om, hvordan du administrerer din iCloud-lagringsplads.

Sådan slår du iCloud-funktioner til eller fra

Følg nedenstående trin for din enhed.

iPhone, der viser iCloud-indstillinger

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du har iOS 10.3 eller en nyere version:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på iCloud.
  3. Tryk for at slå iCloud-funktioner til eller fra.

Hvis du har iOS 10.2 eller en tidligere version:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på iCloud.
  3. Tryk for at slå iCloud-funktioner til eller fra.

På din Mac

Mac, der viser iCloud-indstillinger

1. Gå til Apple-menuen > Systemindstillinger.
  2. Klik på iCloud.
  3. Vælg eller fravælg den pågældende funktion.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige, eller de kan findes andre steder i tidligere versioner af macOS.

På Windows-pc

iCloud-indstillinger på pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Vælg eller fravælg den pågældende funktion.
  3. Klik på Anvend.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige på pc, eller de kan findes andre steder, afhængigt af om computeren har Microsoft Outlook 2016 eller en tidligere version installeret.

Hvis du har Outlook installeret, kan du bruge iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver i Outlook. Hvis du slår Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver fra, vil oplysningerne fra iCloud stadig være tilgængelige i Microsoft Outlook, men de opdateres ikke via iCloud. Hvis du ikke har Outlook installeret, kan du bruge iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Påmindelser i din webbrowser på iCloud.com.

iCloud-påmindelser kaldes Opgaver i Outlook 2016.

Hvis du vælger Bogmærker, og din computer har Google Chrome eller Mozilla Firefox installeret, kan du klikke på Indstillinger for at vælge de Windows-browsere, hvori du vil holde bogmærkerne opdateret ud fra bogmærkerne i Safari på dine iOS-enheder og Mac-computere med iCloud Safari. Læs mere om, hvilke browsere der understøttes af iCloud til Windows.

Sådan slår du iCloud fra

Følg de relevante trin nedenfor, afhængigt af om du vil stoppe med at bruge iCloud på alle eller kun nogle af dine enheder.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du har iOS 10.3 eller en nyere version:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Rul ned til bunden af skærmen.
  3. Tryk på Log ud.

Hvis du har iOS 10.2 eller en tidligere version:

1. Gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Rul ned til bunden af skærmen.
  3. Tryk på Log ud.

Hvis du logger ud af iCloud (eller sletter iCloud), sikkerhedskopierer iCloud ikke længere oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan dog stadig sikkerhedskopiere din enhed i iTunes.

På din Mac

1. Gå til Apple-menuen > Systemindstillinger.
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Log ud.

På Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Log ud.

Hvis du har slået automatisk download af musik, apps eller købte bøger til i dine iTunes-indstillinger eller under Indstillinger på din iOS-enhed, downloades dine iTunes-køb stadig til dine enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.