Sletning af tredjepartsapps på din iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du sletter tredjepartsapps, du har installeret på din iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan sletter du en app

1. Tryk på appen, og hold den nede.
  2. Tryk på Slet app.
  3. Tryk på Slet.

Hvis du sletter en app, opsiger du ikke automatisk eventuelle abonnementer, som du måtte have tegnet i appen. Når du sletter en app, får du muligvis vist muligheden Annuller abonnementer. Læs om, hvordan du administrerer dine abonnementer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.