Sletning af tredjepartsapps på din iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du sletter tredjepartsapps, du har installeret på din iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan sletter du en app

1. Tryk let på appen, og hold fingeren på den, indtil den ryster.
  2. Tryk på  øverst til venstre i appen.
  3. Tryk på Slet. På iPhone X eller senere modeller: Tryk på OK. På en iPhone 8 eller tidligere modeller: Tryk på knappen Hjem.

Hvis du trykker for hårdt på en app, åbner du muligvis menuen Lynhandlinger for appen. Tryk uden for listen med lynhandlinger, og tryk derefter let på appen, og hold fingeren på den for at prøve igen.

Hvis din iPhone understøtter 3D Touch, kan du åbne menuen Del, hvis du trykker hårdt på appen. Tryk uden for menuen Del, og tryk derefter let på appen, og hold fingeren på den for at prøve igen.

Hvis du sletter en app, opsiger du ikke automatisk eventuelle abonnementer, som du måtte have tegnet i appen. Læs mere om, hvordan du opsiger dine abonnementer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.