Sletning af tredjepartsapps på din iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du sletter tredjepartsapps, du har installeret på din iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan sletter du en app

1. Tryk på appen, og hold den nede.
  2. Tryk på Slet app.
  3. Tryk på Slet.

Hvis du sletter en app, opsiger du ikke automatisk eventuelle abonnementer, som du måtte have tegnet i appen. Når du sletter en app, får du muligvis vist muligheden Annuller abonnementer. Læs om, hvordan du administrerer dine abonnementer.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.