Brug af Softwareopdatering til at løse Wi-Fi-problemer i Boot Camp

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, mens du bruger Windows 10 med Boot Camp på din MacBook Pro fra 2016, skal du bruge Softwareopdatering til at få de nyeste drivere.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, skal du åbne programmet Softwareopdatering i Windows og installere alle tilgængelige opdateringer.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet via kabelforbindelse i Windows, skal du starte op i macOS og følge disse trin:

1. Slut en ekstern enhed til din Mac, f.eks. et USB-flashdrev, der er formateret til Windows.
  2. Åbn Boot Camp-assistent. Den findes i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  3. Vælg Handling > Hent software til Windows-understøttelse.
  4. Vælg den eksterne enhed som destination for softwaren.
  5. Start din Mac i Windows, og installer opdateringen fra den eksterne enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.