Sådan redigerer du videoer på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Appen Fotos lader dig ændre længden af din video eller sænke hastigheden direkte fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Forkort din video

Har du en video, der er for lang til at blive sendt gennem Mail eller Beskeder? Eller måske vil du bare gerne dele en del af en video med dine venner og familie. Med appen Fotos kan du gøre din video kortere ved at ændre start- og sluttidspunktet.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Fotos, og tryk på den video, som du vil redigere.
  2. Tryk på Rediger.
  3. Flyt mærket på begge sider af videoens tidslinje for at ændre start- og sluttidspunktet.
  4. Tryk på afspilningsknappen, hvis du vil se en eksempelvisning af videoen.
  5. Tryk på OK og derefter på Arkiver som nyt klip.

Fotos på din iPhone, iPad og iPod touch gemmer din redigerede video som en ny video, så du kan bruge den lange eller korte udgave, som du vil.

På din Mac

1. Åbn appen Fotos, og dobbeltklik på den video, som du vil redigere.
  2. Hold markøren over videoen, klik på , og vælg Tilpas.
  3. Flyt de gule mærker på begge sider af videoens tidslinje for at ændre start- og sluttidspunktet.
  4. Klik på afspilningsknappen, hvis du vil se en eksempelvisning af videoen.
  5. Klik på Tilpas.

Hvis du skifter mening og gerne vil tilbage til videoen i fuld længde senere, skal du åbne videoen, klikke på og vælge Nulstil tilpasning.

Tilpas din slo-mo-video

Når du har optaget med slo-mo-kamerafunktionen, kan du redigere hvilken del af din video, der skal afspilles med slow motion-effekten. Det betyder, at du kan afspille din video i normal hastighed og sætte hastigheden ned ved de detaljer, som du ikke vil have, at dine seere går glip af.

På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Rediger på den slo-mo-video, som du vil redigere. På din Mac: Hold markøren over videoen. Brug derefter de lodrette, hvide linjer på videoens tidslinje til at indstille, hvornår slo-mo starter og slutter.

Brug apps fra andre producenter

Du kan også downloade apps fra andre producenter på din iPhone, iPad eller iPod touch for at redigere dine videoer yderligere. Du kan også installere fotoredigeringsudvidelser fra andre producenter på din Mac til brug sammen med de indbyggede værktøjer i Fotos. Læs mere om redigering med udvidelser fra andre producenter på din Mac.

Flere muligheder med Fotos

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.