Sådan bruger du Night Shift på din iPhone, iPad og iPod touch

Night Shift justerer automatisk farverne på din skærm til varmere farvetoner, så den bliver behageligere at se på for dine øjne.

Om Night Shift

Night Shift1 bruger iOS-enhedens ur og geografiske placering til at finde ud af, hvornår solen går ned. Derefter ændrer den automatisk farverne på din skærm til varmere farvetoner. Om morgenen skifter skærmen automatisk til sine normale indstillinger.

night shift

Slå Night Shift til

Du kan slå Night Shift til og fra på to måder:

• Åbn Kontrolcenter. Tryk hårdt på symbolet for Lysstyrke, og tryk derefter på symbolet Lysstyrke for at slå Night Shift til eller fra.
  • Gå til Indstillinger > Skærm & lysstyrke > Night Shift.2 På samme skærm kan du oprette en tidsplan for automatisk aktivering af Night Shift og justering af farvetemperaturen.

Night Shift er som standard aktiveret fra solnedgang til solopgang.

1. Night Shift er tilgængelig på iPhone 5s eller nyere, iPad Pro, iPad (5. generation og nyere), iPad Air eller nyere, iPad mini 2 eller nyere og iPod touch (6. generation).
  2. Visse indstillinger for skærmtilgængelighed, herunder Inverter farver, Gråtoner og Forøg kontrast, kan slå Night Shift eller True Tone fra.