Opret og del Apple Music-spillelister

Opret spillelister med musik fra Apple Music-kataloget eller din egen samling, og del derefter spillelisterne med dine venner. Eller gem en spilleliste, hvis du har fået en tilsendt.

iPad og iPhone, der viser en spilleliste kaldet

Sådan opretter du en spilleliste

iPhone, der viser indstillingen Ny playliste i menuen, der vises, når du trykker og holder nede på en sang.

1. Find en sang i appen Apple Music.
  2. Tryk på sangen, og hold nede. Eller hvis du bruger en computer, skal du holde din markør over sangen og klikke på knappen Mere .
  3. Vælg "Føj til en playliste" på menuen, der vises.
  4. Tryk eller klik på "Ny playliste".
  5. Giv din spilleliste et navn. Og hvis du vil, kan du også tilføje et omslagsbillede og en beskrivelse. Hvis du bruger en iPhone, iPad eller iPod touch eller en Android-enhed, skal du trykke på OK.
  6. Gennemse eller søg for at finde en anden sang, og tryk derefter på den, og hold nede. Eller hvis du bruger en computer, skal du holde din markør over sangen og klikke på knappen Mere .
  7. Vælg "Føj til en playliste" på menuen, der vises, og vælg derefter den spilleliste, du har oprettet.

Som standard føjes de sange, du føjer til spillelisten, ikke automatisk til dit bibliotek. Hvis du vil føje hver sang til dit bibliotek, kan du ændre dine indstillinger.

Del en spilleliste gennem Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du gøre dine spillelister offentlige og sende dem til venner.

Sådan gør du en spilleliste offentlig

Hvis du vil gøre din spilleliste offentlig, skal du slå "Vis på min profil og i Søg" til, når du opretter den. Når du gør en spilleliste offentlig, kan alle søge efter og finde den.

iPhone, der viser indstillingen Del på menuen, der vises, når du trykker på knappen Mere.

Sådan sender du en spilleliste til en ven

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du sende spillelister til venner via Beskeder, Mail, Twitter, Facebook, ved hjælp af AirDrop og på mange andre måder. Vennen, der modtager din spilleliste, skal også have et Apple Music-abonnement.

Hvis du vil dele en spilleliste, skal du finde den spilleliste, du vil dele, og derefter følge disse trin:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på knappen Mere knappen Mere, og tryk derefter på Del .
  • På Mac eller pc: Klik på knappen Mere , og klik derefter på Del spilleliste.
  • På din Android-enhed: Tryk på knappen Mere knappen Flere valg, og klik derefter på Del spilleliste Del spilleliste for at få vist dine delingsvalg.

Når du har valgt, hvordan du vil dele din spilleliste, åbnes der et nyt vindue i den app, du har valgt. I visse apps kan du tilføje en meddelelse, før du sender din spilleliste.

iPhone, der viser spillelisten Friends Mix.

Gem en Apple Music-spilleliste

Du kan føje en offentlig spilleliste til dit bibliotek, herunder spillelister, som du finder i afsnittet Til dig i Apple Music, eller spillelister, som dine venner sender til dig. Hvis du vil gemme spillelisten i dit bibliotek, skal du finde den spilleliste, som du vil gemme, og derefter trykke eller klikke på Tilføj.

Som standard forbliver sangene på spillelisten adskilt fra dit primære bibliotek. Hvis du vil føje hver sang fra spillelisten til dit bibliotek, kan du ændre dine indstillinger.

Hvis Apple eller ejeren af spillelisten tilføjer eller fjerner sange fra en spilleliste, som du gemmer, opdateres den gemte spilleliste i dit bibliotek automatisk, så opdateringerne afspejles.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.