Sådan opretter du en playliste i appen Apple Music

Læs mere om, hvordan du opretter en ny playliste og føjer musik til en eksisterende playliste i appen Apple Music.

Sådan opretter du en ny playliste på din iPhone, iPad eller Android

1. Åbn appen Apple Music.

• På din iPhone eller Android: Tryk på Bibliotek, tryk på Playlister, og tryk derefter på Ny playliste.

• På din iPad: Rul ned til bunden af indholdsoversigten, og tryk på Ny playliste.

2. Giv playlisten et navn, og tryk på Tilføj musik.

iPhone med visning af en nyoprettet playliste
  3. Tryk på den musik, du vil tilføje.

4. På din iPhone eller iPad: Tryk på OK. På din Android: Tryk på fluebenetsymbolet med fluebenet på Android .

Sådan føjer du musik til en eksisterende playliste på din iPhone, iPad eller Android

1. Åbn appen Apple Music.

2. Find den musik, du vil tilføje.

3. Tryk på knappen Mereknappen Mere ud for en sang eller øverst i et album.

4. Tryk på Føj til en playliste.

5. Tryk på en playliste.

iPad, der viser tilføjelse af musik til en eksisterende playliste

Sådan opretter og føjer du musik til en playliste på din Mac eller pc

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes.

• I appen Apple Music på Mac eller i iTunes til Windows skal du gå til menulinjen og vælge Arkiv > Ny > Playliste.

• I appen Apple Music til Windows skal du gå til Playlister i indholdsoversigten, klikke på knappen Tilføjplus-symbolet og derefter klikke på Ny playliste.

2. Giv din playliste et navn.

3. Træk og slip musik til en playliste i indholdsoversigten.

Læs mere om playlister

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.