Sådan bruges delt skærm i Safari på din iPad

Når du holder din iPad vandret, kan du bruge Split View i Safari til at få vist to websteder på samme tid.

Kom godt i gang

• Sørg for, at din iPad har den nyeste version af iOS.
  • Split View understøttes kun af iPad Pro, iPad (5. generation og nyere), iPad Air 2 og nyere og iPad mini 4 og nyere.

Brug af Split View i Safari

1. Hold din iPad vandret.
  2. Åbn Safari.
  3. Hvis du vil se to websteder på samme tid, skal du gøre følgende:
    • Åbn et link i Split View: Hold nede på et link, og tryk derefter på Åbn i Split View.
    • Åbn en tom side i Split View: Hold  nede, og tryk derefter på Åbn i Split View.
    • Åbn et link i den anden side af Split View: Tryk med to fingre på linket.
    • Flyt en fane til den anden side af Split View: Træk fanen mod venstre eller højre i Split View.

For at lukke Split View skal du trykke på og holde nede og derefter trykke på Kombiner alle faner eller Luk alle [antal] faner. Du kan også trykke på  for at lukke fanerne enkeltvis og lukke Split View.

Læs mere om Split View og andre funktioner til multitasking på iPad.