Sådan bruges delt skærm i Safari på din iPad

Når du holder din iPad vandret, kan du bruge Split View i Safari til at se to websteder på samme tid.

Kom godt i gang

Brug af Split View i Safari

1. Hold din iPad vandret.
  2. Åbn Safari.
  3. Hvis du vil se to websteder på samme tid, skal du gøre følgende:
    • Åbn et link i Split View: Hold linket nede, og træk det derefter til skærmens højre side.
    • Åbn en tom side i Split View: Hold  nede, og tryk derefter på Åbn nyt vindue.
    • Flyt en fane til den anden side af Split View: Træk fanen mod venstre eller højre i Split View.

For at lukke Split View skal du holde  nede og derefter trykke på Kombiner alle vinduer eller Luk alle [antal] faner. Du kan også trykke på  for at lukke fanerne enkeltvis.

Læs mere om Split View og andre funktioner til multitasking på iPad.