Hvis dit iPad-tastatur er lille eller delt på midten

Læs mere om, hvordan du får dit iPad-skærmtastatur tilbage til det normale, hvis det er mindre, end du forventer, eller hvis det er delt på midten.

Hvis dit iPad-tastatur ikke er i fuld størrelse, og det er centreret i bunden af skærmen, har du sandsynligvis slået en af disse funktioner til:

• Flydende tastatur, som er et mindre og mere enkelt tastatur, der kan flyttes rundt på hele skærmen
  • Opdelt tastatur, som deler tastaturet i to halvdele, og som kan flyttes op og ned

Følg trinnene nedenfor for at få dit tastatur tilbage til normal tilstand.

Sådan ændrer du det flydende iPad-tastatur tilbage til den normale tilstand

1. Placer to fingre på det flydende tastatur.
  2. Spred fingrene for at forstørre tastaturet og genoprette fuld størrelse, og slip.

Sådan ændrer du det opdelte iPad-tastatur tilbage til normal tilstand

1. Tryk på et tekstfelt i en app for at få vist tastaturet.
  2. Tryk og hold nede på tastaturknappen  i det nederste højre hjørne af tastaturet.
  3. Skub fingeren op til enten Kombiner eller Sæt fast og kombiner, og slip.

Det opdelte tastatur er kun tilgængeligt på de iPad-modeller, der har knappen Hjem.

Læs mere

Få mere at vide om at skrive på skærmtastaturet på iPad, bl.a. hvordan du bruger det flydende og det opdelte tastatur.