Bytte af indløsningskoder til pakke med professionelle programmer til undervisningsbrug

Byt indløsningskoder til en pakke med professionelle programmer til undervisningsbrug, som du kan distribuere til administrerede enheder.

Hvis du har købt pakken med professionelle programmer til undervisningsbrug, og din institution er tilmeldt Apples mængdekøbsordning , kan du bytte uindløste appkoder til apps, som du kan bruge med administreret distribution. Disse apps føjes til den mængdekøbskonto, du angiver.

Hent en pakke med professionelle programmer til undervisningsbrug

Du kan købe en pakke med professionelle programmer til undervisningsbrug i Apple Online Store for Education1. Når du har købt pakken, modtager du en e-mail med indholdskoder, som kan indløses, for hver app. Du kan kun bytte koder, som ikke er indløst.

Byttekoder til apps med administreret distribution

1. Gå til supportformularen for mængdekøb til undervisningsbrug
  2. I rullemenuen "What do you need help with" skal du vælge "Migrate from redemption codes for managed distribution".
  3. Udfyld de obligatoriske felter, og indsend formularen.

Når du har indsendt formularen, bliver du kontaktet af en Apple-supportrådgiver, der anmoder dig om en liste over de uindløste appkoder, der skal byttes, og den mængdekøbskonto, som de nye apps med administreret distribution skal føjes til.

Når du først har modtaget de apps, der er byttet til, kan distributionsmetoden ikke ændres.

1Produkter med uddannelsespriser til enkeltpersoner via Apple Online Store for Education er tilgængelige for universitetsstuderende, studerende, der er optaget på et universitet, forældre, der køber til universitetsstuderende, undervisere, hjemmeundervisere og ansatte på alle akademiske niveauer.