Apple FIPS Cryptographic Modules v7.0 til iOS 10

Læs mere om iOS Cryptographic Modules, Apple iOS CoreCrypto Module v7.0 og Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v7.0.

iOS Cryptographic Modules, Apple iOS CoreCrypto Module v7.0 og Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v7.0 kræver ingen indstilling eller konfiguration for at være i "FIPS Mode" til FIPS 140-2-overholdelse på enheder med iOS 10.

Du kan finde en komplet vejledning i korrekt brug af modulerne i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance: iOS 10 (PDF).

Læs mere om produktsikkerhedscertificeringer, godkendelser og vejledning til iOS.