Hvis du får vist en meddelelse om, at din computer har registreret et potentielt problem

Send oplysninger til Apple for at være med til at øge stabiliteten og sikkerheden på Mac-computere.

Denne meddelelse vises, hvis din computer har registreret en forskel på den firmware, der er installeret på din Mac, og den firmware, som macOS forventede. Firmware er software, der gør det muligt for din Mac-hardware at arbejde med styresystemet, og firmware, der er beskadiget eller ændret, kan have indflydelse på stabiliteten og sikkerheden i din Mac.

Fra og med macOS High Sierra 10.13 undersøges din Mac jævnligt for at se, om firmwaren er ændret, og du kan sende oplysninger om sådanne ændringer til Apple.

Hvis du får vist en meddelelse om, at din computer har registreret et potentielt problem, kan du klikke på Send til Apple for at sende oplysninger om ændringen af firmware til Apple. Du kan klikke på Vis rapport for at se oplysningerne, før de sendes. Eller du kan klikke på Send ikke, hvis du ikke vil sende oplysninger og lukke meddelelsen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.