Hvis du får vist en meddelelse om, at din computer har registreret et potentielt problem

Din Mac undersøges jævnligt for at se, om firmwaren er ændret, og du kan sende oplysninger om sådanne ændringer til Apple.

Hvis der registreres en forskel mellem den firmware, der er installeret på din Mac, og den firmware, som dens operativsystem (macOS) forventer at se, vises der en meddelelse om, at "din computer har registreret et potentielt problem". Firmware er software, der gør det muligt for din Mac-hardware at køre macOS. Firmware, der er blevet beskadiget eller ændret, kan påvirke stabiliteten og sikkerheden på din Mac.

Hvis du vil hjælpe Apple med at forbedre stabiliteten og sikkerheden på Mac-computere, skal du klikke på Send til Apple for at sende en rapport til Apple. Du kan også få vist rapporten for at se de oplysninger, der sendes, eller du kan vælge ikke at sende den.

Derefter skal du installere de seneste softwareopdateringer, hvilket kan omfatte firmwareopdateringer og andre opdateringer, der er vigtige for stabiliteten og sikkerheden på din Mac.