Hvis du får vist en meddelelse om, at din computer har registreret et potentielt problem

Send oplysninger til Apple for at være med til at øge stabiliteten og sikkerheden på Mac-computere.

Denne meddelelse vises, hvis din computer har registreret en forskel på den firmware, der er installeret på din Mac, og den firmware, som macOS forventede. Firmware er software, der gør det muligt for din Mac-hardware at arbejde med styresystemet, og firmware, der er beskadiget eller ændret, kan have indflydelse på stabiliteten og sikkerheden i din Mac.

Fra og med macOS High Sierra 10.13 undersøges din Mac jævnligt for at se, om firmwaren er ændret, og du kan sende oplysninger om sådanne ændringer til Apple.

Hvis du får vist en meddelelse om, at din computer har registreret et potentielt problem, kan du klikke på Send til Apple for at sende oplysninger om ændringen af firmware til Apple. Du kan klikke på Vis rapport for at se oplysningerne, før de sendes. Eller du kan klikke på Send ikke, hvis du ikke vil sende oplysninger og lukke meddelelsen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.