Undgå, at brugerne sletter indbyggede Apple-apps

Læs mere om, hvordan du gendanner indbyggede Apple-apps som Mail og Kalender på en administreret iPhone, iPad eller iPod touch, og hvordan du forhindrer brugerne i at slette dem.

Artiklen er tiltænkt systemadministratorer. Hvis du har slettet en indbygget Apple-app på din private iPhone, iPad eller iPod touch, kan du læse mere om, hvordan du gendanner den.

Undgå, at brugerne sletter indbyggede Apple-apps

I iOS 11 eller nyere kan du bruge MDM (Mobile Device Management) til at forhindre, at brugerne sletter indbyggede apps på overvågede enheder.

Hvis du vil bruge denne begrænsning, skal du slå ”Tillad fjernelse af systemapps" fra og derefter genstarte enheden, for at indstillingen kan træde i kraft.

Kontakt din MDM-leverandør for at få flere oplysninger.

Gendan en indbygget Apple-app, som en bruger har slettet

Hvis du giver brugerne adgang til App Store, kan de gendanne indbyggede apps.

I iOS 11.3 eller nyere kan du bruge MDM til at gendanne indbyggede apps.