Brug af LG UltraFine 4K-skærmen med din Mac

Læs mere om LG UltraFine 4K-skærmen, og hvordan du bruger den med din Mac.

Om LG UltraFine 4K-skærmen

LG UltraFine 4K-skærmen på 21,5" har en opløsning på 4096 x 2304, et P3-farveområde, en lysstyrke på 500 cd/m2 og indbyggede stereohøjttalere. Integrationen med macOS gør det muligt at styre skærmens lyd- og lysstyrke uden at skulle bruge de fysiske knapper på skærmen.

Når du tilslutter skærmen ved hjælp af et enkelt USB-C-kabel (inkluderet), understøtter den op til 60 W strøm til din MacBook med USB-C-port eller MacBook Pro med Thunderbolt 3-porte (USB-C). Skærmen har tre USB-C-porte på 480 Mbps (downstream), der giver mulighed for tilslutning og strømforsyning af kompatible enheder og tilbehør.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

LG UltraFine 4K-skærmen kræver en Mac med en eller flere USB-C-porte med macOS Sierra 10.12.1 eller nyere. Det anbefales at bruge macOS Sierra 10.12.2 eller nyere.

Du kan bruge LG UltraFine 4K-skærmen sammen med disse Mac-modeller:

4096 x 2304 ved 60 Hz

• iMac (2017)
  • MacBook Pro (2016 og nyere)
  • MacBook (2016 og nyere)

4096 x 2304 ved 48 Hz

• MacBook (2015 og nyere)

Der kræves en Mac med indbygget USB-C- eller Thunderbolt 3-porte (USB-C) – skærmen er ikke kompatibel med Mac-modeller, der bruger Thunderbolt 2.

Læs mere om, hvordan du justerer skærmens opløsning.

USB-C-strømforsyning

LG UltraFine 4K-skærmen understøtter op til 60 W strøm via USB-C og kan uden problemer levere strøm til disse Mac-modeller ved hjælp af det medfølgende USB-C-kabel:

• MacBook Pro (13", 2016 og nyere)
  • MacBook (2015 og nyere)

UltraFine 4K kan ikke levere tilstrækkelig strøm til en MacBook Pro (15", 2016 og nyere), der kræver 85 W. Hvis du forsøger at oplade din 15" MacBook Pro via skærmen, bruges den bærbare computers batteri i forbindelse med krævende aktiviteter. Hvis du vil have strøm til din MacBook Pro og oplade dens batteri helt, skal du slutte din 15" MacBook Pro til Apple USB-C-strømforsyningen på 87 W, når du bruger den med UltraFine 4K.

LG UltraFine 4K-skærmen leverer 7,5 W til hver af dens tre USB-C-porte på 480 Mbps (downstream). Hvis du vil oplade Apple Lightning-baserede enheder og tilbehør – f.eks. iPhone, iPad, AirPods, Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 og Magic Mouse 2 – kan du bruge et Apple USB-C til Lightning-kabel eller en kombination af et Apple USB-C til USB-mellemstik og et Apple Lightning til USB-kabel.

Hvis der er problemer med at tilslutte skærmen

• Hvis der ikke vises et billede, efter du har sluttet LG UltraFine 4K-skærmen til din Mac, skal du kontrollere, at du bruger det kabel, der fulgte med skærmen. Hvis du ikke har det, kan du bruge et USB-C 3.1-kabel, f.eks. Belkin USB-C til USB-C-kabel (USB 3.1).
  • Få hjælp til videoproblemer, hvis du stadig ikke kan se noget billede, når du bruger det korrekte kabel.
  • Hvis LG UltraFine 4K-skærmen ikke tænder, eller hvis du ikke får vist et billede efter at have fulgt vejledningen i artiklen ovenfor, skal du kontakte LG for at få hjælp til din skærm.
  • Du kan downloade brugervejledningen til LG UltraFine 4K-skærmen og softwaren til LG Screen Manager på LGs supportside. Firmwareopdateringer til LG UltraFine-skærme administreres via LG Screen Manager. Kør det med jævne mellemrum for at søge efter og installere firmwareopdateringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.