Brug 21,5" LG UltraFine 4K-skærmen med din Mac

Læs mere om 21,5" LG UltraFine 4K-skærmen, og hvordan du bruger den med din Mac.

Om LG UltraFine 4K-skærmen

LG UltraFine 4K-skærmen på 21,5" har en opløsning på 4096 x 2304, et P3-farveområde, en lysstyrke på 500 cd/m2 og indbyggede stereohøjttalere. Integrationen med macOS gør det muligt at styre skærmens lyd- og lysstyrke uden at skulle bruge de fysiske knapper på skærmen.

Når du tilslutter skærmen ved hjælp af et enkelt USB-C-kabel (medfølger), understøtter den op til 60 W strøm til din MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro (13"). Skærmen har tre USB-C-porte på 480 Mbps (downstream), der giver mulighed for tilslutning og strømforsyning af kompatible enheder og tilbehør.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

LG UltraFine 4K-skærmen kræver en Mac med en eller flere USB-C-porte med macOS Sierra 10.12.1 eller nyere. Det anbefales at bruge macOS Sierra 10.12.2 eller nyere.

Du kan bruge LG UltraFine 4K-skærmen sammen med disse Mac-modeller:

4096 x 2304 ved 60 Hz

4096 x 2304 ved 48 Hz

• MacBook fra 2015

Der kræves en Mac med indbygget USB-C- eller Thunderbolt 3-porte (USB-C) – skærmen er ikke kompatibel med Mac-modeller, der bruger Thunderbolt 2.

Læs mere om, hvordan du justerer skærmens opløsning.

USB-C-strømforsyning

LG UltraFine 4K-skærmen understøtter op til 60 W strøm via USB-C og kan uden problemer levere strøm til disse Mac-modeller ved hjælp af det medfølgende USB-C-kabel:

• MacBook Pro-modeller på 13" fra 2016 eller nyere modeller

• MacBook Air fra 2018

• MacBook fra 2015 eller en nyere model

UltraFine 4K kan ikke levere tilstrækkelig strøm til 15" MacBook Pro-modeller, da de kræver 85 W. Hvis du forsøger at oplade din 15" MacBook Pro via skærmen, bruges den bærbare computers batteri i forbindelse med krævende aktiviteter. Hvis du vil have strøm til din 15" MacBook Pro og oplade dens batteri helt, skal du slutte den til Apple USB-C-strømforsyningen på 87 W, når du bruger den med UltraFine 4K.

LG UltraFine 4K-skærmen leverer 7,5 W til hver af dens tre USB-C-porte på 480 Mbps (downstream). Hvis du vil oplade Apple Lightning-baserede enheder og tilbehør, f.eks. iPhone, iPad, AirPods, Magic Keyboard, Magic Trackpad og Magic Mouse, kan du bruge Apple USB-C til Lightning-kablet eller en kombination af et Apple USB-C til USB-mellemstik og Apple Lightning til USB-kablet.

Sådan gør du, hvis der er problemer med at tilslutte skærmen

• Hvis der ikke vises et billede, efter du har sluttet LG UltraFine 4K-skærmen til din Mac, skal du kontrollere, at du bruger det kabel, der fulgte med skærmen. Hvis du ikke har kablet, kan du bruge et USB-C 3.1-kabel, der understøtter USB 3.1 Gen 1-specifikationen. Læs mere om USB på Mac-computere.

• Få hjælp til skærmproblemer, hvis du stadig ikke kan se noget billede, når du bruger det korrekte kabel.

• Hvis LG UltraFine 4K-skærmen ikke tænder, eller hvis du ikke får vist et billede efter at have fulgt vejledningen i artiklen ovenfor, skal du kontakte LG for at få hjælp til din skærm.

• Du kan downloade brugervejledningen til LG UltraFine 4K-skærmen og softwaren til LG Screen Manager på LGs supportside. Firmwareopdateringer til LG UltraFine-skærme administreres via LG Screen Manager. Kør det med jævne mellemrum for at søge efter og installere firmwareopdateringer.

Læs mere

Brug 23,7" LG UltraFine 4K-skærmen med din Mac eller iPad Pro

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.