Tilknytning af SIS (Student Information System) til Apple School Manager

Her kan du læse om, hvilke SIS (Student Information Systems) Apple School Manager understøtter, og hvordan du tilknytter dit SIS for at importere data.

Du kan tilknytte Apple School Manager sikkert til understøttede SIS-løsninger (Student Information System). Når du opretter forbindelse til din SIS-løsning, kopieres oplysninger om studerende, personale og klasser til Apple School Manager for at oprette administrerede Apple-id'er, lokaliteter og kurser. Når du foretager ændringer i din SIS-løsning, opdateres Apple School Manager automatisk.

Apple School Manager understøtter i øjeblikket Powerschool, SunGARD, eSchoolPLUS og Infinite Campus. Apple vil forsat tilføje support til yderligere SIS-systemer i fremtiden.

Hvis du allerede har brugt SFTP til at importere oplysninger, skal du gennemgå disse oplysninger, før du knytter din SIS-løsning til Apple School Manager.

Tilknytning af SIS-løsning

1. Hvis det er første gang, du logger på Apple School Manager, vises indstillingsassistenten, når du åbner appen. Hvis indstillingsassistenten ikke vises, skal du klikke på dit navn i øverste højre hjørne og derefter vælge Indstillingsassistent.
  2. Klik på knappen Tilføj ud for Find studerende, personale og klasser, og vælg dit SIS (Student Information System).
  3. Vælg dit SIS fra genvejsmenuen, og klik på Opret forbindelse.
  4. Hvert SIS håndterer data og sikkerhed forskelligt. Følg de detaljerede anvisninger på skærmen for at godkende din specifikke SIS-løsning.
  5. Angiv alle obligatoriske oplysninger, og klik derefter på Opret forbindelse.
  6. Vent, til kopieringen er færdig. Afhængig af forbindelsens hastighed og mængden af data, du kopierer, kan denne proces tage længere tid.
  7. Gennemgå eventuelle fejl, der registreres under kopieringen. Du skal rette disse i din SIS-løsning.
  8. Klik på "Gennemgå [navnet på din SIS-løsning]"-data for at se de data, du har tilføjet.
  9. Kontroller, at dataene er korrekte, og klik på Bekræft.

Når du er færdig med at importere første gang, vises navnet på SIS-løsningen og hvilket indhold, der blev importeret. Apple School Manager opdateres én gang i døgnet ud fra dit SIS. Hvis du tilføjer en ny studerende i SIS-løsningen, opretter Apple School Manager automatisk en konto og et administreret Apple-id til den pågældende studerende. Når disse legitimationsoplysninger er oprettet, kan du dele dem med kontoindehaveren.

Hvis du tidligere har brugt SFTP

Du kan også bruge SFTP til at overføre data vedrørende studerende, personale og klasser til Apple School Manager baseret på poster, der er eksporteret fra din SIS-løsning. Hvis du allerede har brugt SFTP-overførsler til at oprette brugere og klasser, og du skifter fra at bruge SFTP til en direkte SIS-forbindelse, opretter Apple School Manager nye id'er til alle din brugere. Det betyder, at du muligvis har dubletter af konti for de brugere, der allerede var oprettet via SFTP. For at undgå duplikering skal du blive ved at bruge SFTP i stedet for en direkte forbindelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.