Opret forbindelse mellem dit elevdatasystem og Apple School Manager

Lær, hvilke elevdatasystemer – også kaldet Student Information Systems (SIS) – der understøttes i Apple School Manager, og hvordan du opretter forbindelse til dit elevdatasystem for at importere data.

Læs mere om, hvad der sker, når du opretter forbindelse til Apple School Manager

Du kan oprette sikker forbindelse mellem Apple School Manager og understøttede SIS-løsninger. Når du opretter forbindelse til din SIS-løsning, kopieres oplysninger om elever, medarbejdere og klasser over i Apple School Manager for at oprette administrerede Apple-id’er, steder og kurser. Når du foretager ændringer i din SIS-løsning, opdateres Apple School Manager automatisk.

Tilslut din SIS-løsning

Hvis du allerede har brugt SFTP til at importere oplysninger, skal du gennemgå disse oplysninger, før du opretter forbindelse mellem din SIS-løsning og Apple School Manager.

1. Log ind på Apple School Manager.
  2. Klik på Indstillinger nederst til venstre, vælg Datakilde, og klik derefter på Opret forbindelse.
    Du skal bekræfte et domæne, før du kan oprette forbindelse til en SIS-løsning.
  3. Klik på knappen Tilføj ud for Find elever, medarbejdere og klasser, og vælg Elevdatasystem.
  4. Vælg dit SIS fra genvejsmenuen, og klik på Opret forbindelse.
  5. Hvert SIS håndterer data og sikkerhed forskelligt. Følg de detaljerede anvisninger på skærmen for at godkende din specifikke SIS-løsning.
  6. Angiv alle obligatoriske oplysninger, og klik derefter på Opret forbindelse.
  7. Vent på, at processen med at kopiere udføres. Afhængig af forbindelsens hastighed og mængden af data, du kopierer, kan denne proces tage længere tid.
  8. Gennemgå eventuelle fejl, der registreres under processen med at kopiere. Du skal rette disse i din SIS-løsning.
  9. Klik på "Gennemgå [navnet på din SIS-løsning]"-data for at se de data, du har tilføjet.
  10. Kontroller, at dataene er korrekte, og klik på Bekræft.

Når du er færdig med at importere første gang, vises navnet på SIS-løsningen og hvilket indhold, der blev importeret. Apple School Manager opdateres én gang i døgnet fra dit SIS. Hvis du tilføjer en ny elev i SIS-løsningen, opretter Apple School Manager automatisk en konto og et administreret Apple-id til den pågældende elev. Når disse legitimationsoplysninger er oprettet, kan du dele dem med kontoindehaveren.

I sommerferien returnerer mange SIS-løsninger ikke nogen data, fordi de er indstillet til kun at hente aktuelle oplysninger. Dette er normal adfærd for SIS-løsninger. Hvis du vil synkronisere dine data med Apple School Manager, skal din SIS-løsning være i en aktiv periode, hvis startdato ligger på den dag, hvor du synkroniserer dataene, eller tidligere.

Hvis du har brugt SFTP tidligere

Du kan også bruge SFTP til at overføre data vedrørende elever, medarbejdere og klasser til Apple School Manager baseret på poster, der er eksporteret fra din SIS-løsning. Hvis du allerede har brugt SFTP-overførsler til at oprette brugere og klasser, og du skifter fra at bruge SFTP til en direkte SIS-forbindelse, opretter Apple School Manager nye id’er til alle din brugere. Det betyder, at du muligvis har dubletter af konti for de brugere, der allerede var oprettet via SFTP. For at undgå duplikering skal du blive ved at bruge SFTP i stedet for en direkte forbindelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.