Opret forbindelse mellem dit Student Information System (SIS) og Apple School Manager

Lær, hvilke Student Information Systems (SIS) der understøttes i Apple School Manager, og hvordan du opretter forbindelse til din SIS-løsning for at importere data.

Læs mere om, hvad der sker, når du opretter forbindelse til Apple School Manager

Du kan oprette forbindelse mellem Apple School Manager og understøttede SIS-løsninger på sikker vis. Når du opretter forbindelse til din SIS-løsning, kopieres oplysninger om studerende, personale og klasser til Apple School Manager for at oprette administrerede Apple-id'er, lokaliteter og kurser. Når du foretager ændringer i din SIS-løsning, opdateres Apple School Manager automatisk.

Se en liste over kompatible SIS-løsninger.

Tilslut din SIS-løsning

Hvis du allerede har brugt SFTP til at importere oplysninger, skal du gennemgå SFTP-oplysningerne i næste afsnit, før du slutter din SIS-løsning til Apple School Manager.

1. Log ind på Apple School Manager.

2. Klik på Indstillinger nederst til venstre, vælg Datakilde, og klik derefter på Opret forbindelse.

3. Klik på knappen Tilføj ud for Find elever, medarbejdere og klasser, og vælg Student Information System (SIS).

4. Vælg dit SIS fra genvejsmenuen, og klik på Opret forbindelse.

5. Følg de detaljerede anvisninger på skærmen for at godkende din specifikke SIS-løsning. Hvert SIS håndterer data og sikkerhed forskelligt.

6. Indtast alle nødvendige oplysninger.

7. Vælg, hvorvidt data skal synkroniseres 30 dage før semesterstart.*

• Som standard returnerer dit SIS muligvis kun data for det aktuelle semester. Hvis du vælger at synkronisere forud, får du data for ethvert semester, der begynder inden for de næste 30 dage. Du kan ændre denne indstilling, når du har konfigureret din SIS-forbindelse.
  8. Klik på Opret forbindelse, og vent på, at processen fuldføres. Afhængig af forbindelsens hastighed og mængden af data, du importerer, kan dette tage længere tid.

9. Gennemgå eventuelle fejl, der registreres. Du skal rette disse i din SIS-løsning.

10. Klik på "Gennemgå [navnet på din SIS-løsning]"-data for at se de data, du har tilføjet.

11. Kontroller, at dataene er korrekte, og klik på Bekræft.

Når du er færdig med at importere første gang, vises navnet på SIS-løsningen og hvilket indhold, der blev importeret. Apple School Manager opdateres én gang i døgnet fra dit SIS. Hvis du tilføjer en ny elev i SIS-løsningen, opretter Apple School Manager automatisk en konto og et administreret Apple-id til den pågældende elev. Når disse legitimationsoplysninger er oprettet, kan du dele dem med kontoindehaveren.

* For at bruge denne funktion med PowerSchool SIS skal du installere det nyeste tilbehør til Apple School Manager. Når du bruger denne funktion med Infinite Campus SIS, skal du bruge en URL-adresse til OneRoster v1.1-API'en.

Opdater til Infinite Campus OAuth 2.0

Infinite Campus Student Information System (SIS) udfaser OAuth 1.0 den 30. juni 2023. Følg trinnene i dette afsnit for at opdatere til Infinite Campus OAuth 2.0.

Administratorer skal følge Infinite Campus' vejledning i migrering fra OAuth 1.0 til OAuth 2.0.

1. I Apple School Manager skal du logge ind med en bruger, der har rollen som Administrator, Lokalitetsansvarlig eller Personaleleder.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten.

3. Vælg Indstillinger, og vælg derefter Bibliotekssynkronisering.

4. Klik på knappen Rediger for SIS (Student Information System).

5. Opdater basis-URL'en til Infinite Campus til basis-URL'en til Infinite Campus til OAuth 2.0, som findes på Infinite Campus-serveren.

6. Opdater klient-id'et.

7. Opdater hemmeligheden.

8. Klik på knappen Gem for at opdatere legitimationsoplysningerne.

Følg disse trin for manuelt at synkronisere Apple School Manager med Infinite Campus igen:

1. Klik på knappen Rediger for SIS (Student Information System).

2. Klik på knappen Opdater.

Eventuelle fejl vises i indstillingerne for Apple School Manager i Bibliotekssynkronisering

.

Hvis du har brugt SFTP tidligere

Du kan også bruge SFTP til at overføre data vedrørende elever, medarbejdere og klasser til Apple School Manager baseret på poster, der er eksporteret fra din SIS-løsning. Hvis du allerede har brugt SFTP-overførsler til at oprette brugere og klasser, og du skifter fra at bruge SFTP til en direkte SIS-forbindelse, opretter Apple School Manager nye id'er til alle dine brugere. Det betyder, at du muligvis har dubletter af konti for de brugere, der allerede var oprettet via SFTP. For at undgå duplikering skal du blive ved at bruge SFTP i stedet for en direkte forbindelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.