Hvis en stor procentdel af processoren på din Mac-computer bruges af kernel_task

En af funktionerne for processen kernel_task er at hjælpe med at administrere processorens temperatur.

Aktivitetsovervågning kan vise, at processen kernel_task bruger en stor procentdel af processorkapaciteten, og i denne periode kan der være stor blæseraktivitet.

En af funktionerne for processen kernel_task er at hjælpe med at administrere processorens temperatur ved at gøre processoren mindre tilgængelig for processer, der kræver meget processorkapacitet. kernel_task reagerer med andre ord på forhold, der får processoren til at blive for varm, selvom du ikke selv synes, at din Mac-computer føles varm. Den er ikke selv årsag til sådanne forhold. Når processortemperaturen falder, reducerer kernel_task automatisk aktiviteten.