Tag og brug Live Photos

Tag fotos, der kommer til live, når du berører dem. Derefter kan du redigere dine Live Photos og dele dem med din familie og venner. Alt dette fra din 6s og nyere versioner.

Tag et Live Photo

Live Photos registrerer det, der sker, 1,5 sekund før og efter du tager billedet. Du får mere end bare et fantastisk foto – du får et øjeblik, der er optaget med bevægelse og lyd. Du tager et Live Photo på samme måde, som du tager et normalt foto.

1. Åbn appen Kamera.
  2. Sørg for, at kameraet er indstillet til fototilstand.
  3. Hold din iPhone stille.
  4. Tryk på .

Live Photos er som standard slået til på din iPhone 6s og senere versioner. Hvis du vil tage et stillbillede i stedet, skal du trykke på  for at slå Live Photos fra.

Se dine fotos komme til live

Når du har taget et Live Photo, kan du genopleve øjeblikket med samme fra appen Fotos.

1. Åbn appen Fotos.
  2. Gå til fanen Fotos.
  3. Tryk på Live Photo.
  4. Tryk hårdt på skærmen, og hold den inde.

Du kan også nyde dit Live Photo, hver gang du låser din iPhone op. Du skal blot indstille det som din baggrund på låseskærmen.

Rediger dine Live Photos

Rediger dine Live Photos på samme måde, som ethvert andet foto med værktøjerne, der er indbygget direkte i appen Fotos. Beskær, tilføj filtre, juster lys og farve m.m.

1. Åbn appen Fotos.
  2. Gå til fanen Fotos.
  3. Tryk på det Live Photo, du vil redigere.
  4. Tryk på .

Del på den måde, du ønsker

Vis dine Live Photos til familie og venner. Du skal blot sørge for, at de har det seneste iOS eller Beskeder til Mac. Du kan dele dit øjeblik som et Live Photo eller et stillbillede.

1. Tryk på .
  2. Hvis du vil dele et stillbillede og ikke et Live Photo, skal du trykke på Live i det øverste venstre hjørne.
  3. Vælg, hvordan du vil dele dit foto.
    Hvis du vælger Mail, sendes der et stillbillede.

Hvis du redigerer dit Live Photo i en trejdepartsapp, mister du eventuelt Live Photo-effekten.