Sådan bruger du lommelygten på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch

LED-blitzen på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch fungerer også som en lommelygte, så du kan få ekstra lys, når du har brug for det.

Du kan tænde eller slukke lommelygten på flere forskellige måder. Du kan spørge Siri, eller du kan bruge Kontrolcenter på en iPhone med Face ID eller en iPad Pro. Du kan også bruge Kontrolcenter på en iPhone med knappen Hjem eller en iPod touch.

Spørg Siri

Her er et par eksempler på, hvordan du kan bruge Siri til at tænde din lommelygte:

• "Hej Siri, tænd lommelygten."
  • "Hej Siri, vil du tænde lommelygten?"
  • "Hej Siri, sluk lommelygten."

En iPhone-bruger slukker lommelygten ved hjælp af Kontrolcenter.

Sluk eller tænd for lommelygten på iPhone med Face ID eller på iPad Pro

1. Skub ned fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter på din iPhone eller for at iPad.
  2. Tryk på knappen Lommelygte symbolet for lommelygten
  3. Tryk på knappen Lommelygte symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Du kan også tænde lommelygten fra låseskærmen: Hold knappen Lommelygte symbol for lommelygte i nederste venstre hjørne nede.

Læs om, hvilke iPhone-modeller der har Face ID

En iPhone-bruger slukker lommelygten ved hjælp af Kontrolcenter.

Brug Kontrolcenter på en iPhone med knappen Hjem eller en iPod touch

1. Skub op fra skærmens nederste kant for at åbne Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryk på knappen Lommelygte symbolet for lommelygten
  3. Tryk på knappen Lommelygte symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Tilpas lommelygtens lysstyrke

1. På en iPhone med Face ID eller en iPad: Skub ned fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter. På en iPhone med knappen Hjem eller en iPod touch: Skub op fra skærmens nederste kant for at åbne Kontrolcenter.
  2. Hold knappen Lommelygte symbol for lommelygte nede.
  3. Træk mærket op eller ned.