Sådan bruger du lommelygten på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch

LED-blitzen på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch fungerer også som en lommelygte, så du kan få ekstra lys, når du har brug for det.

Kontrolcenter på iPhone

iPhone 8 eller tidligere, iPad Pro og iPod touch

1. Skub opad fra skærmens nederste kant for at åbne Kontrolcenter
  2. Tryk på symbolet for lommelygten
  3. Tryk på symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Tilpas lysstyrken

I iOS 11 kan du ændre lommelygtens lysstyrke:

1. Skub opad fra skærmens nederste kant for at åbne Kontrolcenter.
  2. Tryk hårdt på symbolet for lommelygten
  3. Træk mærket op eller ned.

Kontrolcenter på iPhone X

iPhone X

1. Skub nedad fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter
  2. Tryk på symbolet for lommelygten
  3. Tryk på symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Du kan også tænde lommelygten på låseskærmen: Tryk hårdt på symbolet for lommelygten i nederste venstre hjørne.

Tilpas lysstyrken

I iOS 11 kan du ændre lommelygtens lysstyrke:

1. Skub nedad fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter.
  2. Tryk hårdt på symbolet for lommelygten
  3. Træk mærket op eller ned.

Hvis lommelygten ikke fungerer

• Hvis du åbner Kontrolcenter, men ikke kan se symbolet for lommelygten, har du muligvis fjernet det fra Kontrolcenter. Du kan tilføje det igen.
  • Er symbolet for lommelygten dæmpet eller udtonet? Du forsøger måske at bruge lommelygten fra en kamera- eller videoapp. Brug appens blitz i stedet.

Lommelygten er kun tilgængelig på disse enheder:

• iPhone og iPod touch (5. generation og nyere)
  • iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")