Sådan bruger du lommelygten på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch

LED-blitzen på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch fungerer også som en lommelygte, så du kan få ekstra lys, når du har brug for det.

Du kan tænde eller slukke lommelygten på flere forskellige måder. Du kan spørge Siri eller bruge Kontrolcenter på iPhone X eller senere modeller eller på en iPhone 8 eller tidligere modeller, iPad eller iPod touch.

Sådan spørger du Siri

Her er nogle eksempler på, hvad du kan bede om:

• "Tænd lommelygten."
  • "Vil du tænde lommelygten?"
  • "Sluk lommelygten."

Brug Kontrolcenter på iPhone X eller senere modeller

1. Skub nedad fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter
  2. Tryk på symbolet for lommelygten
  3. Tryk på symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Du kan også tænde lommelygten fra låseskærmen: Tryk hårdt på symbolet for lommelygten i nederste venstre hjørne.

Brug Kontrolcenter på iPhone 8 eller tidligere modeller, iPad Pro og iPod touch

1. Skub opad fra skærmens nederste kant for at åbne Kontrolcenter
  2. Tryk på symbolet for lommelygten
  3. Tryk på symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Tilpas lysstyrken

I iOS 11 eller senere kan du ændre lommelygtens lysstyrke:

1. På en iPhone X eller senere modeller: Skub ned fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter. Eller på en iPhone 8 eller tidligere modeller, iPad eller iPod touch: Skub op fra nederste kant af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  2. Tryk hårdt på symbolet for lommelygten
  3. Træk mærket op eller ned.

Hvis lommelygten ikke virker på din enhed, kan du læse om mulige løsninger.

Lommelygten er tilgængelig på følgende enheder: iPhone, iPod touch (5. generation og senere), iPad Pro 12,9" (2. generation) iPad Pro (10,5") og iPad Pro (9,7").