Sådan bruger du lommelygten på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch

LED-blitzen på din iPhone, iPad Pro eller iPod touch fungerer også som en lommelygte, så du kan få ekstra lys, når du har brug for det.

Du kan tænde eller slukke lommelygten på flere forskellige måder. Du kan spørge Siri, eller du kan bruge Kontrolcenter på en iPhone med Face ID eller en iPad Pro. Du kan også bruge Kontrolcenter på en iPhone med knappen Hjem eller en iPod touch.

Spørg Siri

Her er et par eksempler på, hvordan du kan bruge Siri til at tænde din lommelygte:

• "Hej Siri, tænd lommelygten.”
  • "Hej Siri, vil du tænde lommelygten?”
  • "Hej Siri, sluk lommelygten.”

Brug Kontrolcenter på en iPhone med Face ID eller en iPad Pro

1. Skub nedad fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter
  2. Tryk på knappen Lommelygte symbolet for lommelygten
  3. Tryk på symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Du kan også tænde lommelygten fra låseskærmen: Hold knappen Lommelygte symbolet for lommelygten i nederste venstre hjørne nede.

Læs om, hvilke iPhone-modeller der har Face ID.

Brug Kontrolcenter på en iPhone med knappen Hjem eller en iPod touch

1. Skub opad fra skærmens nederste kant for at åbne Kontrolcenter
  2. Tryk på knappen Lommelygte symbolet for lommelygten.
  3. Tryk på symbolet for lommelygten igen for at slukke lommelygten.

Tilpas lysstyrken på lommelygten

1. På en iPhone med Face ID eller en iPad: Skub ned fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter. Eller på en iPhone med knappen Hjem eller en iPod touch: Skub op fra nederste kant af skærmen for at åbne Kontrolcenter.
  2. Hold knappen Lommelygte symbolet for lommelygten nede.
  3. Træk mærket op eller ned.

Hvis lommelygten ikke virker på din enhed, kan du læse om mulige løsninger.