Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 6.0.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 6.0.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

iCloud til Windows 6.0.1

Udgivet 27. oktober 2016

iCloud

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Kørsel af iCloud-installeringsprogrammet i et ikke-godkendt bibliotek kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et problem med indlæsning af et dynamisk bibliotek under indstillingen af iCloud. Problemet er løst ved forbedret stisøgning.

CVE-2016-7583: Nitesh Kumar Shilpkar

Post tilføjet 27. november 2016

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af skadeligt webindhold kan resultere i afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Et problem med godkendelse af input blev løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2016-4613: Chris Palmer

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med ondsindet kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadigelse af hukommelse er blevet løst gennem bedre hukommelseshåndtering.

CVE-2016-7578: Apple

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.