Gentag og bland musik

Du kan gentage og blande musik fra skærmen Afspiller nu i appen Apple Music.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

På din iPhone, iPad eller iPod touch kan du bede Siri om at slå gentagelse og blanding til og fra. Du kan også slå gentagelse og blanding til eller fra i appen Apple Music. Bare følg trinnene nedenfor.

Sådan slår du gentagelse til eller fra

1. Åbn appen Apple Music, og afspil en sang, et album eller en playliste.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på den sang, der afspilles, for at åbne Afspiller nu.
  3. Tryk på Næste  nederst på skærmen Afspiller nu.
  4. Du kan slå gentagelse til eller fra øverst på skærmen Næste.
    • Gentag et album eller en playliste: Tryk på Gentag fra  for at slå Gentag alle  til.
    • Gentag en sang: Tryk på Gentag fra  to gange for at slå Gentag 1  til.
    • Slå gentagelse fra: Tryk på Gentag alle  eller Gentag 1 , indtil du ser Gentag fra .

Sådan slår du blanding til eller fra

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Afspil et album eller en playliste.
    • Slå blanding til: Tryk på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu, tryk på Næste , og tryk derefter på Bland fra  for at slå Bland til . Du kan også åbne et album eller en playliste og trykke på Bland øverst på skærmen.
    • Slå blanding fra: Tryk på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu, tryk på Næste , og tryk derefter på Bland til  for at slå Bland fra .

På din Mac eller pc

Følg trinnene nedenfor for at slå gentagelse og blanding til eller fra.

Sådan slår du gentagelse til eller fra

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes.
  2. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  3. Øverst i vinduet kan du slå gentagelse til eller fra.
    • Gentag et album eller en playliste: Klik på Gentag fra  for at slå Gentag alle  til.
    • Gentag en sang: Klik på Gentag fra  to gange for at slå Gentag 1  til.
    • Slå gentagelse fra: Klik på Gentag alle  eller Gentag 1 , indtil du ser Gentag fra .

Sådan slår du blanding til eller fra

1. Åbn appen Apple Music eller iTunes.
  2. Vælg en kategori fra dit bibliotek, f.eks. Sange, Kunstnere eller Album. Eller afspil et album eller en playliste.
    • Slå blanding til: Klik på Bland fra øverst i vinduet for at slå Bland til .
    • Slå blanding fra: Klik på Bland til for at slå Bland fra .

På dit Apple Watch Series 3 eller en nyere model

Bed Siri på dit Apple Watch om at slå gentagelse og blanding til eller fra. Du kan også slå gentagelse og blanding til eller fra i appen Apple Music. Bare følg trinnene nedenfor.

Sådan slår du gentagelse til eller fra

1. Slut AirPods eller Bluetooth-hovedtelefoner til dit Apple Watch.
  2. Åbn appen Musik.
  3. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  4. Tryk på Kø
  5. Her kan du slå gentagelse til eller fra.
    • Gentag et album eller en playliste: Tryk på Gentag fra  for at slå Gentag alle  til.
    • Gentag en sang: Tryk på Gentag fra  to gange for at slå Gentag 1  til.
    • Slå gentagelse fra: Tryk på Gentag alle  eller Gentag 1 , indtil du ser Gentag fra .

Sådan slår du blanding til eller fra

1. Slut AirPods eller Bluetooth-hovedtelefoner til dit Apple Watch.
  2. Åbn appen Musik.
  3. Afspil et album eller en playliste. Derefter kan du slå blanding til eller fra.
    • Slå blanding til: Tryk på Bland fra  for at slå Bland til . Du kan også trykke på Bibliotek, trykke på Album eller Sange og derefter trykke på Bland alle.
    • Slå blanding fra: Tryk på Bland til for at slå Bland fra .

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.