Gentag og bland musik

Fra skærmen Afspiller nu i appen Musik kan du gentage og blande musik.

Gentag en playliste, et album eller en sang

Hvis du vil slå gentagelse til eller fra, kan du spørge Siri. Eller brug betjeningsmulighederne i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch, din Mac eller Android-enhed eller i iTunes til Windows på din pc.

Sådan slår du gentagelse til eller fra på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Musik, og afspil en sang, et album eller en playliste.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på den sang, der afspilles, for at åbne Afspiller nu.
  3. Tryk på Kø  nederst på skærmen Afspiller nu.
  4. Øverst på skærmen Kø kan du slå gentagelse til eller fra:
    • Hvis du vil gentage et album eller en playliste, skal du trykke på Gentag , så det ser sådan ud .
    • Hvis du vil gentage en sang, skal du trykke på Gentag , indtil du ser .
    • Hvis du vil slå gentagelse fra, skal du trykke på  eller , indtil du ser .

Du kan tjekke, om gentagelse er slået til, ved at åbne Afspiller nu og kigge efter  eller .

Sådan slår du gentagelse til eller fra på din Mac eller pc

1. Åbn appen Musik på din Mac. Åbn iTunes til Windows på din pc.
  2. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  3. Øverst i vinduet kan du slå gentagelse til eller fra:
    • Hvis du vil gentage et album eller en playliste, skal du klikke på Gentag , så det ser sådan ud .
    • Hvis du vil gentage en sang, skal du klikke på Gentag , indtil du ser .
    • Hvis du vil slå gentagelse fra, skal du klikke på  eller , indtil du ser .

Sådan slår du gentagelse til eller fra på dit Apple Watch Series 3 eller nyere

1. Slut AirPods eller Bluetooth-hovedtelefoner til dit Apple Watch.
  2. Åbn appen Musik.
  3. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  4. Tryk på Kø . Her kan du slå gentagelse til eller fra:
    • Hvis du vil gentage et album eller en playliste, skal du trykke på Gentag , så det ser sådan ud .
    • Hvis du vil gentage en sang, skal du trykke på Gentag , indtil du ser .
    • Hvis du vil slå gentagelse fra, skal du trykke på  eller , indtil du ser .

Bland musik

Hvis du vil slå blanding til eller fra, kan du spørge Siri. Eller brug betjeningsmulighederne i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch, din Mac eller Android-enhed eller i iTunes til Windows på din pc.

Sådan slår du blanding til eller fra på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Musik.
  2. Åbn et album eller en playliste.
    • Hvis du vil slå blanding til, skal du trykke på Bland øverst på skærmen.
    • Hvis du vil slå blanding fra, skal du trykke på den sang, der afspilles, nederst på skærmen Afspiller nu, trykke på og derefter trykke på .

Du kan tjekke, om blanding er slået til, ved at trykke på den sang, der afspilles, nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu og kigge efter .

Sådan slår du blanding til eller fra på din Mac eller pc

1. Åbn appen Musik på din Mac. Åbn iTunes til Windows på din pc.
  2. Vælg en kategori fra dit bibliotek, f.eks. Sange, Kunstnere eller Album. Eller afspil et album eller en playliste.
    • Hvis du vil slå blanding til, skal du trykke på Bland  øverst i vinduet. Når blanding er slået til, kan du se .
    • Hvis du vil slå blanding fra, skal du klikke på Bland . Når blanding er slået fra, kan du se .

Sådan slår du blanding til eller fra på dit Apple Watch Series 3 eller nyere

1. Slut AirPods eller Bluetooth-hovedtelefoner til dit Apple Watch.
  2. Åbn appen Musik.
  3. Afspil et album eller en playliste.
  4. Tryk på Bland .

Du kan også blande album og sange i dit bibliotek. Du skal bare gå til Bibliotek, trykke på Album eller Sange og derefter trykke på Bland alle.

Hvis du vil slå blanding fra, skal du trykke på Kø  og derefter trykke på Bland . Når blanding er slået fra, kan du se .

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.