Afspilning, gentagelse og blanding af musik

På skærmen Afspiller nu kan du afspille musik, gentage og blande sange m.m.

Hvis du vil slå blanding eller gentagelse til eller fra, skal du bede Siri om det eller bruge knapperne i appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, knapperne i appen Apple Music på din Android-enhed, knapperne i iTunes på din Mac eller pc eller knapperne i appen Musik på dit Apple Watch.

Funktionerne i Apple Music og iTunes varierer, afhængigt af land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

Du kan slå blanding til to steder og gentagelse til ét sted på din iOS- eller Android-enhed:

• Over alle spillelister og album kan du se knappen  Bland til højre for  Afspil. Tryk på  Bland for at afspille musikken i tilfældig rækkefølge. Knappen ændrer ikke farve.
  • Når du afspiller musik, vises der en afspiller i bunden af eller nederst til højre på skærmen. Tryk på afspilleren for at åbne Afspiller nu, og rul derefter op. Du finder knapperne  Bland og  Gentag over Sangtekster. Knapperne ændrer farve, hvis du har slået blanding eller gentagelse til.

Hvis din musik afspilles i tilfældig rækkefølge, og du ikke kan huske, at du har slået Bland eller Gentag til, kan du gå til Afspiller nu for at se, om knapperne  Bland eller  Gentag har ændret farve.

Sådan blander du sange

Afspil et album, en spilleliste eller et sæt sange, og åbn derefter skærmen Afspiller nu, og rul op.

Tryk på  Bland for at slå blanding til. Musikken afspilles i tilfældig rækkefølge. Tryk på  Bland igen for at slå blanding fra.

Sådan gentager du sange

Afspil et album, en spilleliste eller en sang, og åbn derefter skærmen Afspiller nu, og rul op.

Tryk på  Gentag én gang for at slå gentagelse til for en hel spilleliste eller et helt album. Tryk på  Gentag igen for at slå gentagelse til for én sang. Tryk på  Gentag for tredje gang for at nulstille gentagelse.

En iPhone X med Afspiller nu åben. Bland er slået til.

Hvis blanding er slået til, ændrer knappen  Bland farve til lyserød.

En iPhone X med Afspiller nu åben. Gentag er slået til.

Hvis gentagelse er slået til, ændrer knappen  Gentag farve til lyserød.

Flere muligheder

Under knapperne  Bland og  Gentag på Afspiller nu finder du sangens tekster1 og en liste med de sange, der står i kø for at blive afspillet. Hvis du vil omorganisere din Kø, skal du trække sange med symbolet Flyt på din iOS-enhed eller symbolet Flyt på din Android-enhed for at omorganisere deres rækkefølge eller skubbe til venstre for at fjerne en sang, som du vil springe over. Hvis du ikke kan se symbolet Flyt eller symbolet Flyt, skal du slå gentagelse fra.

På din Mac eller pc

Toppen af en MacBook med iTunes åben.

Når du afspiller musik i iTunes på en Mac eller pc, kan du slå bland eller gentag til øverst i iTunes-vinduet.

Sådan blander du sange

Afspil en spilleliste eller et album, og klik derefter på symbolet Bland for at slå blanding til. Musikken afspilles i tilfældig rækkefølge. Klik på symbolet Bland igen for at slå blanding fra.

Hvis blanding er slået til, vises symbolet Bland.

Sådan gentager du sange

Afspil en spilleliste, et album eller en sang, og klik derefter på symbolet Gentag én gang for at slå gentagelse til for hele spillelisten, albummet eller sangen. Klik på symbolet Gentag igen for at slå gentagelse til for en bestemt sang i en spilleliste eller på et album. Klik på symbolet Gentag for tredje gang for at nulstille gentagelsen.

Hvis gentagelse er slået til, vises symbolet Gentag eller symbolet Gentag.

Flere muligheder

Øverst i iTunes-vinduet kan du også spole frem og tilbage i en sang, sætte den på pause, skrue op og ned for lydstyrken, se sangtekster1, dele en sang, bruge AirPlay til at streame sangen og meget mere.

På Apple Watch

Når du afspiller musik i appen Musik på dit Apple Watch Series 3 eller en nyere model, kan du styre musikken fra appen Musik. Du skal have AirPods eller Bluetooth-hovedtelefoner for at lytte til musik via dit Apple Watch.

Sådan blander du sange

Brug Dock til at åbne appen Musik, og vælg derefter den spilleliste eller det album, som du vil afspille. Tryk på symbolet Liste på afspilningsskærmen.

Tryk på symbolet Bland for at slå blanding til. Musikken afspilles i tilfældig rækkefølge. Tryk på symbolet Bland igen for at slå blanding fra.

Sådan gentager du sange

Brug Dock til at åbne appen Musik, og vælg derefter den spilleliste eller det album, som du vil afspille. Tryk på symbolet Liste på afspilningsskærmen.

Tryk på symbolet Gentag én gang for at slå gentagelse til for en hel spilleliste eller et helt album. Tryk på symbolet Gentag igen for at slå gentagelse til for én sang. Tryk på symbolet Gentag for tredje gang for at nulstille gentagelsen.

Hvis blanding er slået til, vises symbolet Bland.

Hvis gentagelse er slået til, vises symbolet Gentag eller symbolet Gentag.

Flere muligheder

Når du afspiller musik, kan du dreje på Digital Crown for at styre lydstyrken.

Læs mere

1. Der er ikke sangtekster til alle sange. Du kan læse mere om tekster i Apple Music.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.