Gentag og Bland musik

Du kan bede Siri om at slå Bland og Gentag til eller fra i Apple Music. Eller du kan manuelt slå Bland og Gentag til eller fra med knapperne i Apple-appen Musik.

Spørg Siri

Du kan nemt slå Bland og Gentag til eller fra ved at spørge Siri.

Slå Bland til eller fra

• "Hej Siri, bland dette album."
  • "Hej Siri, afspil min roadtrip-playliste blandet."
  • "Hej Siri, slå Bland fra."

Slå Gentag til eller fra

• "Hej Siri, gentag dette album."
  • "Hej Siri, gentag denne playliste."
  • "Hej Siri, gentag denne sang."
  • "Hej Siri, slå Gentag fra."

Læs mere om, hvordan du kan bruge Siri til at afspille og styre musik.

Slå Bland og Gentag til eller fra i Apple-appen Musik

Vælg din enhed nedenfor, og følg disse trin:

På din iPhone, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn Apple-appen Musik.
  2. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  3. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.
  4. På skærmen, der vises: Tryk på symbolet Næste symbolet Næste i nederste højre hjørne.
  5. I øverste højre hjørne af skærmen Næste kan du gøre følgende:

På din iPad

1. Åbn Apple-appen Musik.
  2. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  3. I afspilleren nederst på skærmen kan du gøre følgende:
    • Tryk på knappen Bland knappen Bland for at slå Bland til eller fra.
    • Tryk på knappen Gentag knappen Gentag for at gentage et album eller en playliste, gentage en sang, eller slå Gentag fra.
      Kan du ikke finde Bland eller Gentag?
      iPad, der viser Bland og Gentag i afspilleren nederst i Apple-appen Musik

På dit Apple Watch Series 3 eller en nyere model

1. Slut AirPods eller Bluetooth-hovedtelefoner til dit Apple Watch.
  2. Åbn appen Musik.
  3. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  4. Tryk på symbolet Næste symbolet Næste
  5. Øverst på skærmen Næste kan du gøre følgende:

På din Mac eller pc

1. Åbn Apple-appen Musik eller iTunes.
  2. Afspil en sang, et album eller en playliste.
  3. Øverst i vinduet kan du gøre følgende:
    • Klik på knappen Bland knappen Bland for at slå Bland til eller fra.
    • Klik på knappen Gentag knappen Gentag for at gentage et album eller en playliste, gentage en sang, eller slå Gentag fra.
      Kan du ikke finde Bland eller Gentag?

Hvis du ikke kan finde Bland eller Gentag

• Opdater enheden til den nyeste version af iOS, iPadOS, watchOS eller macOS. Hvis du har en pc, skal du opdatere til den  nyeste version af iTunes til Windows. Hvis du har en Android-enhed, skal du opdatere Apple-appen Musik til den nyeste version.
  • Du kan ikke blande og gentage musik i din Autoafspil-kø. Hvis du afspiller musik fra din Autoafspil-kø, vises knapperne Bland og Gentag ikke. Du kan kun blande og gentage sange, album eller playlister.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.