Brug postkasser til at organisere e-mails på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvordan du organiserer dine e-mails med brugerdefinerede postkasser, VIP-postkasser og flag.

Sådan bruger du postkasser

En postkasse er en mappe, som du kan bruge til at organisere dine e-mails. I appen Mail kan du bruge standardpostkasser som Indbakke, Sendt og Papirkurv. Eller du kan oprette brugerdefinerede postkasser. Du kan også bruge VIP og flag til at fremhæve bestemte e-mails.

Opret en ny postkasse i iOS 15

Opret brugerdefinerede postkasser

1. Tryk på Rediger i øverste højre hjørne af listen Postkasser, og tryk derefter på Ny postkasse.
  2. Giv din postkasse et navn. Hvis du har mere end én e-mailkonto på din enhed, skal du trykke på Postkasseplacering og vælge den konto, hvor du vil oprette en postkasse.
  3. Tryk på Arkiver og derefter på OK.

Du kan finde din nye postkasse på listen Postkasser under den konto, hvor du oprettede den.

Flyt e-mails til en ny indbakke i iOS 15

Flyt dine e-mails til en postkasse

1. Gå til din Indbakke i Mail.
  2. Tryk på Rediger i det øverste højre hjørne.
  3. Vælg e-mailbeskederne, og tryk på Flyt.
  4. Vælg en postkasse, som du vil flytte e-mailbeskederne til.

Slet postkasser

Når du sletter en brugerdefineret postkasse, slettes alle e-mails i postkassen og på din konto permanent. Før du sletter en postkasse, kan du flytte dine e-mails til en anden postkasse.

Sådan sletter du en brugerdefineret postkasse:

1. Gå til listen Postkasser, og tryk på Rediger i øverste højre hjørne.
  2. Tryk på den postkasse, du vil slette.
  3. Tryk på Slet postkasse.
  4. Tryk på Slet og derefter på OK.

Du kan kun slette brugerdefinerede postkasser.

Sådan bruger du VIP-postkassen

I appen Mail kan du markere bestemte personer som VIP for at have et bedre overblik over de beskeder, de sender. De kontakter, du har markeret som VIP, vises med et stjernesymbol ud for navnet i overskriften for beskeden. Din VIP-postkasse vises på listen over dine postkasser.

Hvis du ikke kan finde din VIP-postkasse, skal du kontrollere, at den er slået til. Gå til Mail, tryk på Rediger, og sørg for, at VIP er valgt på listen over postkasser.

Føj en kontakt til din VIP-liste i Mail i iOS 15

Tilføj en VIP

1. Gå til en e-mail.
  2. Tryk på afsenderens navn eller e-mailadresse i overskriften for beskeden.
  3. Tryk på Føj til VIP.

Mail tilføjer VIP'en til din VIP-postkasse.

Juster dine præferencer for advarsler for VIP-e-mails i iOS 15

Skift VIP-advarsler

1. Åbn Mail.
  2. Tryk på Info-knappen ud for en VIP.
  3. Tryk på VIP-advarsler.
  4. Tryk derefter på de advarsler, du vil indstille.

Marker e-mails med flag

Du kan markere dine e-mails med flag for at få et bedre overblik over dem. Du kan endda give flagene forskellige farver. Når du markerer en e-mail, vises der et flagsymbol ud for e-mailtråden.

Indstil et flag for en e-mail i Mail i iOS 15

Brug standardflaget:

1. Gå til postkassen med den e-mail, du vil markere med flag.
  2. Skub til venstre på e-mailen.
  3. Tryk på Flag.

Vælg en farve på flag for at markere e-mails i Mail på iOS 15

Sådan ændrer du farven på et flag:

1. Gå til en e-mailtråd.
  2. Tryk på knappen Svar .
  3. Tryk på Sæt flag ved, og vælg derefter den farve, du vil bruge til det pågældende flag.

Vælg en postkasse, der er markeret med et flag, i iOS 15

Find e-mails med flag

1. Åbn appen Mail.
  2. Tryk på Rediger i det øverste højre hjørne.
  3. Vælg Med flag.
  4. Tryk på OK.