Brug af postkasser til organisering af e-mails på din iPhone, iPad og iPod touch

I Mail kan du oprette postkasser til at organisere dine e-mails, eller du kan bruge smarte postkasser, der sorterer e-mails automatisk. Du kan også oprette genveje til postkasser, ændre rækkefølgen osv.

Hvad er en postkasse?

En postkasse er en mappe, som du kan bruge til at sortere dine e-mails i. I appen Mail kan du bruge standardpostkasser, f.eks. Indbakke, Sendt, Udkast og Papirkurv, eller du kan oprette brugerdefinerede postkasser. Du kan bruge smarte postkasser, hvis du vil have appen Mail til at sortere dine e-mails automatisk.

Hvis du vil finde, oprette og administrere postkasser for din e-mailkonto, skal du åbne Mail og gå til listen Postkasser. Hvis du er i Indbakken, skal du trykke på  øverst til venstre for at få vist listen Postkasser.

Smarte postkasser

Sorter e-mails automatisk med smarte postkasser

En smart postkasse samler alle e-mails, der opfylder bestemte kriterier, f.eks. ulæste e-mails eller e-mails fra VIP'er, så du kan finde dem ét sted. Appen Mail opretter automatisk smarte postkasser, som du kan bruge.

Hvis du vil vise eller skjule smarte postkasser, skal du trykke på Rediger i øverste højre hjørne af listen Postkasser. Tryk derefter på de smarte postkasser, som du vil have vist, og tryk på OK.

Tryk på en smart postkasse, f.eks. I dag, for at få vist e-mails, der opfylder det kriterium.

Opret brugerdefinerede postkasser

Opret brugerdefinerede postkasser

Opret brugerdefinerede postkasser for at sortere dine e-mails i kategorier som arbejde, familie osv. Sådan gør du:

1. Tryk på Rediger i øverste højre hjørne af listen Postkasser, og tryk derefter på Ny postkasse.
  2. Giv din postkasse et navn. Hvis du har mere end én e-mailkonto på din enhed, skal du trykke på Postkasseplacering og vælge den konto, hvor du vil oprette en postkasse.
  3. Tryk på Arkiver og derefter på OK.

Du kan finde din nye postkasse på listen Postkasser under den konto, hvor du oprettede den. Du kan også oprette en genvej til en brugerdefineret postkasse, så du kan finde den øverst på listen Postkasser.

Flyt e-mails til en postkasse

Når du har oprettet en brugerdefineret postkasse, kan du flytte e-mails til den. Sådan gør du:

Flyt en e-mail

Flyt en e-mail

Skub til venstre på en e-mail i indbakken, og tryk på Mere. Tryk på Flyt besked, og vælg en postkasse, som du vil flytte e-mailen til.

Flyt flere e-mails

Flyt flere e-mails

Klik på Rediger i øverste højre hjørne i indbakken. Tryk på de ønskede e-mails, tryk på Flyt, og vælg en postkasse, som de skal flyttes til.

Brug 3D Touch

Brug 3D Touch

Tryk hårdt* på en e-mail i indbakken, skub derefter op, og tryk på Flyt besked. Vælg derefter en postkasse, som du vil flytte e-mailen til.

*3D Touch er tilgængelig på iPhone 6s og nyere.

Administrer dine postkasser

Du kan hurtigt få adgang til postkasser ved at oprette genveje til dem, du kan sortere og slette uønskede postkasser.

Tilføj en genvej

Tilføj en genvej til brugerdefinerede postkasser

Du kan oprette en genvej til de postkasser, du opretter, så du let kan finde dem øverst på listen Postkasser.

1. Klik på Rediger i øverste højre hjørne på listen Postkasser.
  2. Rul ned, og tryk på Tilføj postkasse.
  3. Tryk på den postkasse, som du vil oprette en genvej til. Hvis du har flere konti, skal du trykke på den konto, som postkassen er tilknyttet. Tryk derefter på postkassen.
  4. Tryk på OK.

Skift rækkefølgen af postkasser

Skift rækkefølgen af postkasser på listen Postkasser

1. Klik på Rediger i øverste højre hjørne på listen Postkasser.
  2. Hold skift rækkefølge nede ved siden af postkassen, og træk den op eller ned på listen.
  3. Tryk på OK.

Slet postkasse

Slet en brugerdefineret postkasse

Når du sletter en brugerdefineret postkasse, slettes alle e-mails i postkassen og på din konto permanent. Før du sletter en postkasse, kan du flytte dine e-mails til en anden postkasse.

Sådan sletter du en postkasse:

1. Gå til listen Postkasser, og tryk på Rediger i øverste højre hjørne.
  2. Tryk på den postkasse, du vil slette.
  3. Tryk på Slet postkasse.
  4. Tryk på Slet og derefter på OK.

Du kan kun slette brugerdefinerede postkasser.

Få mere ud af dine beskeder