Hør, hvad klokken er med Mickey Mouse eller Minnie Mouse

Hvis du indstiller Mickey Mouse eller Minnie Mouse som urskive, kan du trykke på skærmen for at høre klokkeslættet.

Indstil urskiven

Du kan ændre urskiven via Apple Watch eller iPhone.

Åbn appen Apple Watch på iPhone, tryk på fanen Urskivegalleri, vælg Mickey Mouse eller Minnie Mouse, og tryk derefter på Tilføj.

Hvis du vil tilpasse urskiven, skal du trykke hårdt på skærmen på dit Apple Watch.

Urskivegalleriet viser indstillinger for Mickey Mouse og Minnie Mouse.

Kontroller indstillingerne på dit Apple Watch

Tryk nederst på urskiven, og hold fingeren der. Vent, indtil Kontrolcenter vises, og skub op.

Sørg for, at Lydløs er slået fra. Hvis funktionen er slået til, skal du trykke for at slå den fra. Når enheden er indstillet til Lydløs, er symbolet gråt eller nedtonet.

Kontrolcenter på Apple Watch, der viser Lydløs.

Kontroller indstillingerne på din iPhone

Åbn appen Apple Watch, tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Lyde & haptisk feedback.

Sørg for, at Tryk for at få læst tid op er slået til.

Indstillinger for Lyde & haptisk feedback på iPhone.

Få låst tid op

Tryk på Mickey Mouse eller Minnie Mouse på dit Apple Watch.

Minnie Mouse i rød kjole med polkaprikker.

Hvis Mickey Mouse eller Minnie Mouse ikke læser tiden op

Du skal muligvis downloade deres stemmer.

1. Opret forbindelse mellem dit Apple Watch og et godkendt Wi-Fi-netværk, og sæt dit Apple Watch i opladeren.
  2. Vent cirka femten minutter, og tryk derefter på skærmen igen.

Hvis du stadig ikke kan høre deres stemmer, skal du fjerne urskiven og derefter tilføje den igen:

1. Tryk hårdt på skærmen på dit Apple Watch.
  2. Skub opad på Mickey Mouse- eller Minnie Mouse-urskiven, og tryk derefter på Fjern.
  3. Skub til venstre, indtil du ser plussymbolet, og tryk derefter på plussymbolet
  4. Drej Digital Crown, og tryk derefter på Mickey Mouse eller Minnie Mouse for at tilføje urskiven igen.
  5. Tryk på skærmen for at prøve at høre, hvad klokken er.

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.