Apple School Manager: Udgivelsesnoter

Læs mere om opdateringer og ændringer i forbindelse med Apple School Manager. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Apple School Manager indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Marts 2024

• Tilføjede understøttelse, der giver undervisere mulighed for at oprette og bruge ikke-administrerede klasser i nærheden i stedet for Apple School Manager-klasser i Klasseværelse i iPadOS 17.4 og macOS 14.4 og nyere versioner. Læs mere

• Tilføjede understøttelse af, at administrerede Apple-id'er kan føje studiekort eller navneskilte til Apple Wallet i iOS 17.4 og nyere versioner. Læs mere

Januar 2024

Tilføjede understøttelse af godkendelse med brugerdefinerede identitetsudbydere. Få mere at vide

December 2023

Tilføjet mulighed for, at administratorer kan give undervisere og medarbejdere adgang til Apple Developer Program.

November 2023

Styring af adgang til Apple-tjenester er nu tilgængelig og giver organisationer mulighed for at styre, hvilke Apple-tjenester og -funktioner brugerne kan få adgang til. Læs mere

Maj 2023

Tilføjet understøttelse af forbindelse til Infinite Campus ved hjælp af OAuth 2.0. Lær mere

Marts 2023

Understøttelse af deling af organisationsdata for at synkronisere klasser og elever med uddannelsesapps. Læs mere

Oktober 2022

• Tilføjede understøttelse af Log ind med Apple at Work & School. Læs mere

• Tilføjede understøttelse til aktivering af betafunktioner. Læs mere

Maj 2022

• Understøttelse af godkendelse via organisationsnetværket med Google Workspace. Læs mere

• Opdateret brugergrænseflade for præferencer, brugere og enheder.

Oktober 2021

• Administratorer, lokalitetsansvarlige eller personansvarlige kan nu godkende eller afvise administrerede Apple-id'er, der er anmodet om af instruktører i appen Skolearbejde. Læs mere

• Administratorer kan aktivere Forbedring af Skolearbejde, som giver Apple mulighed for at indsamle ikke-identificerbare personlige data for at forbedre appen Skolearbejde. Læs mere

August 2021

Tilføjet mulighed for at synkronisere SIS-data (Student Information System) 30 dage før semesterstart, hvis dit SIS understøtter denne mulighed. Læs mere

August 2020

• Understøttelse af SCIM (System for Cross-domain Identity Management). Læs mere

• Opdateret brugergrænseflade til administration af enheder, herunder forbedret filtrering og administration af flere enheder på én gang.

Juni 2020

Understøttelse af to nye rettigheder tilføjet for at give adgang til AppleSeed for IT-betatestportalen.

Maj 2020

Administratorer kan konfigurere samarbejde til automatisk at acceptere deling mellem brugere i samme organisation. Som standard er denne indstilling slået fra for alle arkiver, der deles med studerende.

April 2020

Du kan nu fjerne organisationsnetværksdomæner fra Apple School Manager.

Marts 2020

• De nye domæner, der føjes til Apple School Manager, skal bekræftes, før der kan oprettes administrerede Apple-id'er med disse domæner. Læs mere

• Understøttelse af Infinite Campus OneRoster v1.1.

Februar 2020

Det er nu muligt at købe tilpassede apps i Apple School Manager.

September 2019

• Brugerkonto-opslag, der er aktiveret som standard, giver brugerne mulighed for at søge efter kontaktoplysninger på andre brugere og grupper i din organisation i Apple School Manager. Kræver iOS 13, iPad OS 13 eller macOS 10.15. Læs mere

• Nu kan du indstille kaldenavne for klasser i Apple School Manager.

• Du kan vælge, hvem brugerne kan dele med, når de bruger Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter, Noter, Påmindelser og andre arkiver i iCloud Drive. Læs mere

Juni 2019

Apple School Manager kan bruges på iPad.

Marts 2019

Understøttelse af godkendelse via organisationsnetværket med Microsoft Azure Active Directory. Læs mere

Februar 2019

• Sektionen om MDM-servere findes nu på fanen Indstillinger.

• Du kan nu konfigurere Default Device Assignment i Indstillinger > Device Management-indstillinger og i Indstillinger > MDM-servere.

Januar 2019

Nu kan undervisere som standard oprette, redigere og slette klasser i Apple School Manager.

December 2018

Administratorer kan give administrerede Apple-id'er adgang til Apples værktøjer til at håndtere data og anonymitet på privacy.apple.com. Denne funktion giver alle konti i organisationen mulighed for at logge på og anmode om en kopi af data, der er lagret hos Apple, med tilknytning til deres administrerede Apple-id.

September 2018

• Manuelt oprettede klasser uden kursusoplysninger synkroniseres nu med MDM.

• tvOS-apps er nu tilgængelige i Apps og Bøger.

Juni 2018

Du kan nu redigere feltet Klassenavn for klasser, der er oprettet manuelt eller importeret fra SIS eller SFTP.

Marts 2018

Alle administrerede Apple-id'er har nu 200 GB iCloud-lagringsplads.

Januar 2018

• Apps og bøger i Apple School Manager understøtter nu mere end 500 lokaliteter.

• Apps og bøger i Apple School Manager inkluderer flere forbedringer af ydeevne for organisationer, der har mange lokaliteter, købere eller licenser.

• Forbedrede produktanmeldelsessider for apps i Apps og bøger i Apple School Manager.

• Du kan nu sende feedback om Apple School Manager. Klik på dit navn i øverste højre hjørne, og vælg derefter Giv feedback i menuen.

November 2017

Du kan kun købe og overføre licenser i Apps og bøger i Apple School Manager.

September 2017

• MDM-servere kan nu indstilles som standard på baggrund af enhedstype. Du kan f.eks. indstille en server som standard Mac og en anden server som standard for iPhone og iPad.

• Når du opretter en CSV med log ind-oplysninger for konti, indeholder CSV-arkivet nu kolonner med personnummer og person-id.

• Du kan nu se de klasser, som en elev eller underviser er i, på siden Konti.

August 2017

• MDM-klasseliste API'en omfatter nu e-mailadressen og SIS-brugernavnet for en given Apple School Manager-bruger.

• Apple School Manager navngiver nu de klasser, som du opretter manuelt, med en kombination af klassenummeret, kursusnavnet og/eller kursusnummeret.

• Midlertidige adgangskoder er nu gyldige i 90 dage.

Juni 2017

• Når du opretter login-oplysninger til dine elever, kan du nu indstille koden til en bestemt værdi.

• Du kan nu overføre konti, der kun er til Program om mængdekøb, til Apple School Manager, også selvom du glemte at inkludere dem i den første overførsel til Apple School Manager.

• Administratorer kan nu indstille det sprog og den tidszone, som skal bruges i e-mails, der sendes fra Apple School Manager.

• Du kan nu gendanne tidligere slettede lokaliteter med det samme location_id.

Maj 2017

• Strømlining af design og brugergrænseflade.

• Understøttelse af integration af SIS-løsningen PowerSchool 9.0.

• Lancering af aktivitetsoversigten, som registrerer alle handlinger, inkl. dem, der kører i baggrunden.

• Understøttelse af op til fem administratorkonti.

• Mulighed for at slette ubrugte og inaktive konti.

• Forbedret søgning i og filtrering af konti og klasser.

• Mulighed for at foretage ændringer af formatet for administrerede Apple-id'er for eksisterende brugere.

• Formatet for administrerede Apple-id'er kan nu indeholde en brugers SIS-brugernavn.

• E-mails til nulstilling af adgangskode er nu oversatte.

Marts 2017

• Nu kan du knytte op til 15 lokaliteter til en elev eller medarbejder og op til 15 undervisere til en klasse, når du bruger SFTP til at oprette brugere og klasser.

• Integration af SIS-løsningen Infinite Campus understøtter nu flere undervisere pr. klasse.

Januar 2017

• Brugere kan få vist og opdatere indstillingerne for et administreret Apple-id ved at logge på kontosiden for Apple-id, iCloud-indstillinger i macOS eller iCloud-indstillinger i iOS.

December 2016

• Når du opretter brugere via SFTP, kan du nu indstille standardpolitikken for adgangskoder for elever i feltet password_policy i CSV-arkivet for eleverne.

• Forbedret stabilitet og fejlrapportering for SIS- og SFTP-forbindelser.

November 2016

• Du skal ikke længere knytte en unik e-mailadresse til et administreret Apple-id. Du kan bruge en e-mailadresse, der allerede er tilknyttet et eksisterende Apple-id.

• Administratorer, ledere og undervisere kan ændre deres personlige oplysninger. Hvis du vil redigere dine kontooplysninger, skal du klikke på dit navn i øverste højre hjørne og vælge Min profil.

• Eleverne behøver ikke indtaste den ekstra 6-cifrede kode, når de logger på med deres administrerede Apple-id på en Mac, der tilhører skolen.

• Administratorer og ledere kan downloade SFTP-skabeloner igen på fanen Lokalitetsoplysninger.

• Opret forbindelse mellem dit offentlige iTunes U-websted og Apple School Manager med den nye iTunes U-fane.

Oktober 2016

• Når du opretter brugere via SFTP, kan du nu inkludere sis_username.

• Når du opretter klasser via SFTP, kan du nu angive op til tre undervisere.

• Når du bruger SFTP, kan du nu overføre semikolonseparerede CSV-arkiver.

• Opdaterede skabelonarkiver til SFTP-overførsler indeholder flere eksempeldata. Læs mere om, hvordan du bruger og overfører SFTP-skabeloner.

September 2016

• Nu kan du oprette en klasse ved hjælp af SFTP eller din SIS-løsning uden tilknyttede undervisere. Hvis der ikke er undervisere, skal eleverne tilknyttes den pågældende klasse. Der kan ikke være en klasse uden undervisere eller elever.

• Elever, der oprettes med SFTP, arver standardadgangskodepolitikken for den lokalitet, de er blevet tildelt. Læs mere om feltet password_policy i CSV-arkivet Elever.

• Denne funktion blev opdateret i december 2016.

• Problemer med lagring af ændret lokalitetsnavn løst.

• Nu viser Apple School Manager en liste over de brugere, der er oprettet uden en tilknyttet e-mailadresse.

• Administratorer, lokalitetsansvarlige, personansvarlige og alle ledere i hovedkvarteret kan nu se en historik over elevkonti, der er blevet kontrolleret, på fanen Lokalitetsoplysninger.

• Lokaliteter kan nu slettes, hvis der ikke er tilknyttet medarbejdere, elever og klasser.

• Indstillingsassistent (trin 3) viser en mere nøjagtig anslået tid til oprettelse af administrerede Apple-id'er.

• Forbedret rapportering af SFTP-forbindelsesfejl.

• Når du sender brugernavne og adgangskoder som masseforsendelser, modtager alle deres adgangsoplysninger korrekt.

August 2016

• Understøttelse af Infinite Campus version 1629 eller nyere.

• Administrerede Apple-id'er kan nu genereres ved at uploade CSV-arkiver via SFTP. Dette erstattede manuel overførsel på Apple School Manager-portalen.

• Nye CSV-skabeloner baseret på almindelige SIS-eksportmuligheder.

• SFTP-forbindelsesstatus angivet i Apple School Manager.

• Flere indstillinger til tilpasning af administrerede Apple-id-formater ved at tilføje skilletegn eller tekst mellem tokens.

• Understøttelse af organisationer med over 50.000 administrerede Apple-id'er.

• Administratorer og ledere kan nu nulstille godkendelsestelefonnumre for de brugere, som de administrerer.

• Badges med teksten "Ny" og "Aktiv" i Hjælp til Apple School Manager identificerer brugere, der endnu ikke har logget på deres konto.

• Forbedringer af brugergrænsefladen i Roller for at præcisere kontorettigheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.