Indstilling af et Suica-kort i Apple Pay

Læs, hvordan du føjer et Suica-kort til din iPhone eller dit Apple Watch.

Sådan overfører du et Suica-kort til Apple Pay på din iPhone

Du kan overføre dit eksisterende Suica- eller My Suica-kort til Apple Pay i appen Wallet.1 Du kan også oprette et nyt Suica-kort og føje det til Wallet fra appen Suica. Du kan ikke føje Pasmo-kort eller andre rejsekort til Apple Pay.

Du skal bruge følgende for at overføre et Suica-plastickort til din iPhone:2

• En iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, der er købt i Japan (model A1779 og A1785)
  • En iPhone 8 eller iPhone 8 Plus
  • En iPhone X eller en nyere model
  • Den nyeste version af iOS
  • Enhedens område skal være indstillet til Japan
  • Et Suica-, My Suica- eller Commuter Suica-plastickort

Sådan overfører du dit kort:

1. Åbn appen Wallet, og tryk på plustegnet.
  2. Tryk på Næste og derefter på Suica. Du kan se, hvordan det fungerer, i demoen.
  3. Følg trinnene for at overføre dit Suica-kort til din iPhone. Bekræft de sidste fire cifre i kortnummeret.
    bagsiden af Suica-kort
    Din fødselsdato er kun nødvendig, hvis du vil føje et My Suica-kort eller Commuter Suica-kort til Apple Pay. Brug samme fødselsdato, som du anførte, da du købte dit Suica-plastickort. Tryk på Næste.

4. Læg toppen af din iPhone midt på Suica-kortet. Lad den ligge på kortet uden at flytte den. Processen kan tage et par minutter.

iPhone-skærm oven på et Suica-kort

Derefter kan du bruge Suica på din iPhone 7 eller en nyere model. Dit Suica-plastickort kan ikke længere bruges. Dit depositum på 500 yen på Suica-kortet overføres til din Suica-saldo i Apple Pay.

Sådan føjer du et Suica-kort til dit Apple Watch

Du skal bruge følgende for at overføre et Suica-plastickort til dit Apple Watch:1,2

• Et Apple Watch Series 2 (købt i Japan), et Apple Watch Series 3 eller et Apple Watch Series 4
  • En iPhone 7 eller iPhone 7 Plus (købt i Japan), iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR3
  • Den nyeste version af watchOS

Når du vil overføre et Suica-plastickort til dit Apple Watch, skal du åbne appen Watch på din iPhone. Følg trinnene for at overføre kortet.

Sådan tilføjer du et Suica-kort i Apple Pay

Du kan også oprette et nyt Suica-kort og føje det til dit Apple Watch:

1. Åbn appen Suica på din iPhone 5 eller en nyere model.
  2. Følg instruktionerne for at oprette et nyt kort og overføre det til dit Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3 eller Apple Watch Series 4.
  3. Begynd at bruge Suica.

I modsætning til kreditkort og forudbetalte kort i Apple Pay kan Suica-kort kun findes på én enhed ad gangen.

Sådan flytter du dit Suica-kort fra din iPhone til dit Apple Watch

Du flytter dit Suica fra din iPhone til dit Apple Watch på følgende måde:

1. Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Rul ned til det Suica-kort, du vil flytte til dit Apple Watch. Tryk derefter på knappen Tilføj ud for kortet.

Du kan bruge appen Watch til at flytte dit Suica-kort tilbage til din iPhone. Du kan ikke flytte Suica-kortet under en rejse med offentlig transport.

Hvad sker der nu?

Du kan ikke bruge plastickortet, efter du har overført dit Suica-kort til Apple Pay. Når du har føjet et Suica-kort til din iPhone eller dit Apple Watch, kan du bruge Apple Pay til rejser med offentlig transport og i butikker, der accepterer Suica. Det første Suica-kort, du føjer til Apple Pay, er dit ekspresrejsekort, som giver dig mulighed for at bruge Suica uden Face ID, Touch ID eller kode. Du holder bare din iPhone eller dit Apple Watch tæt på læseren. Du behøver ikke at afbryde vågeblus på enheden eller åbne appen.

Få hjælp til at udskifte dit ekspresrejsekort.

1. Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Alderen varierer afhængigt af land og område.
  2. Du skal logge ind på iCloud på alle dine enheder. Du skal indstille Face ID, Touch ID eller en adgangskode på din iOS-enhed. Hvis du slår din kode fra, fjernes alle kreditkort, forudbetalte kort og Suica-kort fra enheden. På dit Apple Watch skal du indstille en adgangskode. Hvis du fjerner din kode eller logger ud af iCloud, fjernes alle kreditkort, forudbetalte kort og Suica-kort fra dit Apple Watch. Når du fjerner et Suica-kort fra en enhed, gemmes restsaldoen og kan overføres til den samme eller en anden iPhone eller Apple Watch-enhed, der er logget ind på iCloud med samme Apple-id.
  3. Du kan stadig tilføje et Suica-kort ved at oprette et nyt Suica-kort i appen Suica, selvom du ikke har en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, der er købt i Japan, eller en iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.