Administrer Exchange-mødeinvitationer på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du administrerer Microsoft Exchange-mødeinvitationer med Kalender.

Du kan bruge Kalender til at invitere kollegaer til møder, videresende mødeinvitationer, foreslå nye mødetidspunkter og meget mere.

Kontroller krav

Du skal bruge nedenstående:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste version af iOS eller iPadOS

• En konto med Microsoft Exchange 2010 eller nyere

Inviter kollegaer til et møde

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på knappen TilføjDer er ikke angivet et alternativ til billede for at oprette en ny begivenhed. Du kan også trykke på en eksisterende begivenhed og derefter trykke på Rediger.

2. Tryk på Gæster.

iPhone calendar add New Event screen with "Invitees" selected
  3. Indtast e-mailadresserne på de personer, du vil invitere, og tryk derefter på OK. Når du trykker på OK, modtager hver gæst en e-mail, hvor de kan acceptere invitationen, afvise den eller acceptere den med forbehold.

Videresend en invitation til et møde

På nogle Exchange-servere kan deltagerne invitere andre deltagere.

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.

2. Tryk på Rediger.

3. Tryk på Gæster.

4. Tryk på "Tilføj gæster".

5. Indtast e-mailadresserne på de nye gæster, og tryk derefter på OK. Hvis mødet er en tilbagevendende begivenhed, skal du trykke på "Kun denne begivenhed" eller "Fremtidige begivenheder".

6. Tryk på OK på skærmen Rediger begivenhed.

Foreslå et nyt mødetidspunkt

Alle gæster kan foreslå et nyt tidspunkt* for et møde i Kalender.

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.

2. Tryk på Foreslå nyt tidspunkt.

Calendar app on iPhone showing the Propose New Time button on an event invitation.
  3. Vælg et nyt tidspunkt på listen over tilgængelige tidspunkter.

4. Tryk på OK.

Kalender sender en notifikation om det foreslåede tidspunkt til arrangøren. Arrangøren kan enten acceptere eller ignorere det foreslåede tidspunkt eller sende et svar pr. e-mail. Hvis arrangøren accepterer det nye tidspunkt, flyttes mødetidspunktet.

Annuller et møde

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.

2. Tryk på Slet begivenhed.

iPhone calendar Event Details screen with "Delete Event" at the bottom
  3. Tryk igen på Slet begivenhed for at bekræfte.

Kalender sender en notifikation til alle mødets gæster om, at mødet er annulleret.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du bruger Kalender på din iPhone, iPad og iPod touch.

* Denne funktion kræver Office 365 eller Microsoft Exchange 2016 eller nyere.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.