Administration af Exchange-mødeinvitationer på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvordan du administrerer Microsoft Exchange-mødeinvitationer med Kalender.

Du kan bruge Kalender til at invitere kollegaer til møder, videresende mødeinvitationer, foreslå nye mødetidspunkter og meget mere.

Kontroller kravene

Du skal bruge nedenstående:

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller en nyere version
  • En konto med Microsoft Exchange 2010 eller nyere

Inviter kollegaer med til et møde

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på Tilføj begivenhed for at oprette en ny begivenhed. Eller tryk på en eksisterende begivenhed, og tryk derefter på Rediger.
  2. Tryk på Gæster.
  3. Tryk på "Tilføj gæster".
  4. Indtast e-mailadresserne på de personer, du vil invitere, og tryk derefter på OK. Når du trykker på OK, modtager hver gæst en e-mail, hvor de kan acceptere invitationen, afvise den eller acceptere den med forbehold.

Videresend en invitation til et møde

Med nogle Exchange-servere kan alle deltagere invitere andre deltagere.

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.
  2. Tryk på Gæster.
  3. Tryk på "Tilføj gæster".
  4. Indtast e-mailadresserne på de nye gæster, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på OK på skærmen Gæster.
  6. Tryk på Send. Hvis mødet er en tilbagevendende begivenhed, skal du trykke på "Kun denne begivenhed" eller "Fremtidige begivenheder."

Foreslå et nyt mødetidspunkt

Alle gæster kan foreslå et nyt mødetidspunkt i Kalender.

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.
  2. Tryk på Foreslå nyt tidspunkt.
  3. Vælg et nyt tidspunkt på listen over tilgængelige tidspunkter.
  4. Tryk på OK.

Kalender sender en meddelelse om det foreslåede tidspunkt til arrangøren. Arrangøren kan enten acceptere eller ignorere det foreslåede tidspunkt eller sende et svar pr. e-mail. Hvis arrangøren accepterer det nye tidspunkt, flyttes mødetidspunktet.

Annuller et møde

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.
  2. Tryk på Slet begivenhed.
  3. Tryk på Slet begivenhed igen for at bekræfte.

Kalender sender en meddelelse til alle gæster til mødet, der forklarer, at mødet er blevet annulleret.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.