Administration af Exchange-mødeinvitationer på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du administrerer Microsoft Exchange-mødeinvitationer med Kalender.

Du kan bruge Kalender til at invitere kollegaer til møder, videresende mødeinvitationer, foreslå nye mødetidspunkter og meget mere.

Kontroller krav

Du skal bruge nedenstående:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller nyere eller iPadOS
  • En konto med Microsoft Exchange 2010 eller nyere

Sådan inviterer du kollegaer til et møde

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på knappen Tilføj  for at oprette en ny begivenhed. Eller tryk på en eksisterende begivenhed, og tryk derefter på Rediger.
  2. Tryk på Gæster.
  3. Tryk på "Tilføj gæster".
    Kalender-app på iPhone, der viser knappen Tilføj gæster.
  4. Indtast e-mailadresserne på de personer, du vil invitere, og tryk derefter på OK. Når du trykker på OK, modtager hver gæst en e-mail, hvor de kan acceptere invitationen, afvise den eller acceptere den med forbehold.

Sådan videresender du en invitation til et møde

På nogle Exchange-servere kan deltagerne invitere andre deltagere.

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.
  2. Tryk på Gæster.
  3. Tryk på "Tilføj gæster".
  4. Indtast e-mailadresserne på de nye gæster, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på OK på skærmen Gæster.
  6. Tryk på Send. Hvis mødet er en tilbagevendende begivenhed, skal du trykke på "Kun denne begivenhed" eller "Fremtidige begivenheder".

Sådan foreslår du et nyt mødetidspunkt

Alle gæster kan foreslå et nyt tidspunkt* for et møde i Kalender.

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.
  2. Tryk på Foreslå nyt tidspunkt.
    Kalender-app på iPhone, der viser knappen Foreslå ny tid på en begivenhedsinvitation.
  3. Vælg et nyt tidspunkt på listen over tilgængelige tidspunkter.
  4. Tryk på OK.

Kalender sender en meddelelse om det foreslåede tidspunkt til arrangøren. Arrangøren kan enten acceptere eller ignorere det foreslåede tidspunkt eller sende et svar pr. e-mail. Hvis arrangøren accepterer det nye tidspunkt, flyttes mødetidspunktet.

Sådan annullerer du et møde

1. Åbn Kalender, og tryk derefter på en begivenhed.
  2. Tryk på Slet begivenhed.
    Kalender-app på iPhone, der viser to indstillinger efter at have slettet en begivenhed, Slet begivenhed og Annuller.
  3. Tryk igen på Slet begivenhed for at bekræfte.

Kalender sender en meddelelse til alle gæster til mødet om, at mødet er annulleret.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du bruger Kalender på din iPhone, iPad og iPod touch.

* Denne funktion kræver Office365 eller Microsoft Exchange 2016 eller nyere.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.