Brug af widgets på iPhone, iPad eller iPod touch

Brug widgets til at få et hurtigt overblik over dine foretrukne apps.

Sådan finder du widgets i visningen I dag

Widgets viser dig oplysninger fra dine foretrukne apps, f.eks. News og Værdipapirer. Du kan se dine widgets i visningen I dag. Skub blot til højre over hjemmeskærmen, Lås skærm, eller mens du kigger på meddelelser.

Du kan se flere oplysninger i en widget ved at trykke på .

Du kan åbne appen for en widget ved blot at trykke på selve widgetten.

Sådan tilføjer eller fjerner du widgets i visningen I dag

Du kan tilføje og fjerne widgets og endda tilpasse rækkefølgen, så dine yndlingswidgets ligger øverst.

1. Skub til højre over hjemmeskærmen eller Lås skærm.
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger.
  3. Tryk på  for at tilføje en widget. Tryk på  for at fjerne en widget. Hvis du vil ændre rækkefølgen af dine widgets, skal du trykke på  ud for de relevante apps, holde nede og trække dem til den ønskede placering.
  4. Tryk på OK for at afslutte.

På en iPad med iPadOS kan du endda gemme dine widgets, så de altid ligger på hjemmeskærmen, ved at bruge hjemmeskærmslayoutet Flere apps. Følg trin 1 og 2, slå Behold på hjemmeskærm til, og tryk på OK.

Din enhed skal være forbundet til en anden enhed, der understøtter Bluetooth, for at vise widgetten Batterier.

Brug hurtige kommandoer til at se og tilføje widgets

På iPhone 6s og nyere modeller skal du trykke fast på et appsymbol for hurtigt at tjekke vejret, aktiekurser og andre oplysninger – alt sammen fra hjemmeskærmen. Tryk på Tilføj for at føje appen til visningen I dag.

Her er nogle apps, du kan føje til widgets:

• Aktivitet
  • Kalender
  • Kontakter
  • FaceTime
  • Arkiver
  • Mail
  • Kort
  • Musik
  • News
  • Noter
  • Telefon
  • Fotos
  • Podcasts
  • Påmindelser
  • Genveje
  • Værdipapirer
  • Tip
  • TV
  • Vejr

Widgets kan variere afhængigt af land eller område.