Indstilling af din HomePod, dit Apple TV eller din iPad som hub for hjemmet

Med en hub for hjemmet kan du fjernbetjene dit HomeKit-tilbehør, give adgang til de personer, du stoler på, og automatisere dit tilbehør, så det gør, hvad du vil have det til, når du ønsker det.

Kom godt i gang

1. Apple TV (3. generation) understøtter ikke fjernadgang for delte brugere eller fjernadgang til kameraer, der fungerer med HomeKit.
  2. HomePod og Apple TV er ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Sådan indstilles en HomePod som hub for hjemmet

HomePod indstilles automatisk som hub for hjemmet, så du kan fjernbetjene dit HomeKit-tilbehør ved hjælp af appen Hjem og oprette automatiseringer for hjemmet. Du skal blot sikre dig, at den iOS-enhed, du bruger til at indstille HomePod, er logget ind på iCloud med det Apple-id, som du brugte til at indstille dit HomeKit-tilbehør i appen Hjem.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Sådan indstilles et Apple TV som samlingspunkt for hjemmet

1. Sådan indstiller du tofaktorgodkendelse til dit Apple-id. På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og sørge for, at iCloud-nøglering er aktiveret.
  2. På dit Apple TV: Gå til Indstillinger > Konti, og kontroller, at du er logget på iCloud med det samme Apple-id som på din iOS-enhed.
  3. Når du er logget på iCloud, indstiller dit Apple TV sig automatisk som samlingspunkt for hjemmet.

Du kan se, om dit Apple TV er tilsluttet som hub for hjemmet ved at gå til Indstillinger på dit Apple TV. Gå derefter til Konti > iCloud og se under HomeKit.

Apple TV er ikke tilgængeligt i alle lande og områder.

Sådan indstilles en iPad som samlingspunkt for hjemmet

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Kontroller, at iCloud-nøglering og Hjem begge er slået til.
  4. Gå derefter til Indstillinger > Hjem, og aktiver Brug denne iPad som samlingspunkt for hjemmet.

Sådan kontrollerer du status for din hub for hjemmet

Du kan kontrollere status for din hub for hjemmet, på samme måde som hvis den var tilsluttet, i appen Hjem på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• På din iPhone, iPad og iPod touch: Tryk på Hjem-indstillinger øverst til venstre. Hvis du har indstillet flere hjem, skal du trykke på Hjem-indstillinger og derefter vælge et hjem. Kontroller Hubs for hjemmet for at se, om din hub for hjemmet er tilsluttet.
  • På Mac: Gå til Rediger > Rediger hjem. Kontroller Samlingspunkt for hjemmet for at se, om dit samlingspunkt er tilsluttet. Hvis du vil kontrollere status for en hub for hjemmet i et andet hjem end det, som er indstillet i appen Hjem, skal du trykke på Hjem øverst til venstre og klikke på et hjem.

Hvis du vil kontrollere, om dit Apple TV er indstillet som en hub for hjemmet, skal du gå til Indstillinger på dit Apple TV og derefter klikke på AirPlay > Værelse og sørge for, at du tildeler dit Apple TV et værelse i appen Hjem.*

Hvis du har flere samlingspunkter for hjemmet, vises det primære samlingspunkt som tilsluttet. Statussen Standby vises for de andre samlingspunkter, der overtager fjernadgangen, hvis det primære samlingspunkt afbrydes.

*Apple TV er ikke tilgængeligt i alle lande og områder.