Opsætning af din HomePod, dit Apple TV eller din iPad som et samlingspunkt for hjemmet

Med et samlingspunkt for hjemmet kan du fjernkontrollere dit HomeKit-tilbehør, give adgang til de mennesker, du stoler på, og automatisere dit tilbehør, så det gør, hvad du vil have det til, når du ønsker det.

Kom godt i gang

• Indstil dit HomeKit-tilbehør i appen Hjem på din iOS-enhed.
  • Hvis du vil opsætte automatiseringer, skal du ændre brugertilladelser eller fjernstreame HomeKit-aktiverede kameraer,1 skal du bruge en HomePod,2 et Apple TV 4K eller et Apple TV (4. generation) med den nyeste version af tvOS,2 eller en iPad  med den nyeste version af iOS.
  • Hvis du vil fjernkontrollere dit HomeKit-tilbehør, skal du bruge en HomePod,2 et Apple TV 4K, et Apple TV (4. generation), et Apple TV (3. generation),1,2 eller en iPad.
  • Den enhed, som du indstiller som samlingspunkt for hjemmet, skal blive i dit hjem, være tilsluttet hjemmets Wi-Fi-netværk og være tændt.
  1. Apple TV (3. generation) understøtter ikke fjernadgang for delte brugere eller fjernadgang til kameraer, der fungerer med HomeKit.
  2. HomePod og Apple TV er ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Sådan indstilles en HomePod som samlingspunkt for hjemmet

HomePod indstilles automatisk som et samlingspunkt for hjemmet, så du kan fjernbetjene dit HomeKit-tilbehør ved hjælp af appen Home og oprette automatisering af hjemmet. Du skal blot sikre dig, at den iOS-enhed, du bruger til at indstille HomePod, er logget ind på iCloud med det Apple-id, som du brugte til at indstille dit HomeKit-tilbehør i appen Hjem.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Sådan indstilles et Apple TV som samlingspunkt for hjemmet

1. Sådan indstiller du tofaktorgodkendelse til dit Apple-id. På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og sørge for, at iCloud Keychain er aktiveret.
  2. På dit Apple TV: Gå til Indstillinger > Konti, og kontroller, at du er logget på iCloud med det samme Apple-id som på din iOS-enhed.
  3. Når du er logget på iCloud, indstiller dit Apple TV sig automatisk som samlingspunkt for hjemmet.

For at se, om dit Apple TV er tilsluttet som et samlingspunkt for hjemmet, skal du gå til Indstillinger på dit Apple TV. Gå derefter til Konti > iCloud og se under HomeKit.

Apple TV er ikke tilgængeligt i alle lande og områder.

Sådan indstilles en iPad som samlingspunkt for hjemmet

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Kontroller, at iCloud-nøglering og Hjem begge er slået til.
  4. Gå derefter til Indstillinger > Hjem, og aktiver Brug denne iPad som samlingspunkt for hjemmet.

Sådan kontrollerer du status for dit samlingspunkt for hjemmet

Du kan kontrollere status på dit samlingspunkt for hjemmet, på samme måde som hvis det var tilsluttet, i appen Hjem på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• På din iPhone, iPad og iPod touch: Tryk på Hjem-indstillinger øverst til venstre. Hvis du har indstillet flere hjem, skal du trykke på Hjem-indstillinger og derefter vælge et hjem. Kontroller Samlingspunkt for hjemmet for at se, om dit samlingspunkt for hjemmet er tilsluttet.
  • På Mac: Gå til Rediger >Rediger hjem. Kontroller Samlingspunkt for hjemmet for at se, om dit samlingspunkt er tilsluttet. Hvis du vil kontrollere status for et samlingspunkt for hjemmet i et andet hjem end det, som er indstillet i appen Hjem, skal du trykke på Hjem øverst til venstre og klikke på et hjem.

Hvis du vil kontrollere, om dit Apple TV er indstillet som et samlingspunkt for hjemmet, skal du gå til Indstillinger på dit Apple TV og derefter klikke på AirPlay > Værelse og sørge for, at du tildeler dit Apple TV et værelse i appen Hjem.*

Hvis du har flere samlingspunkter for hjemmet, vises det primære samlingspunkt som tilsluttet. Statussen Standby vises for de andre samlingspunkter, der overtager fjernadgangen, hvis det primære samlingspunkt afbrydes.

*Apple TV er ikke tilgængeligt i alle lande og områder.