Indstil din HomePod, din HomePod mini, dit Apple TV eller din iPad som hub for hjemmet

Du skal have en hub for hjemmet for at kunne fjernbetjene dit HomeKit-tilbehør, når du ikke er hjemme, og du kan give adgang til personer, du stoler på. Desuden kan du automatisere dit tilbehør, så det gør, hvad du vil have det til, når du ønsker det.

iPad, der viser startskærmen i appen Hjem.

Indstil HomePod, HomePod mini eller Apple TV som en hub for hjemmet

HomePod, HomePod mini og Apple TV er automatisk indstillet som hubs for hjemmet, så du kan styre dit hjem, selv når du er ude, og straks starte automatiseringer. Du skal blot sikre dig, at du er logget ind på iCloud på din iOS-enhed eller dit Apple TV med det Apple-id, du brugte til at indstille dit HomeKit-tilbehør i appen Hjem.

HomePod, HomePod mini og Apple TV er ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Indstil en iPad som hub for hjemmet

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og kontroller, at du er logget ind på iCloud med det Apple-id, du brugte til at indstille dit HomeKit-tilbehør i appen Hjem.
  2. Rul ned, og kontroller, at Hjem er slået til.
  3. Tryk på Indstillinger > Hjem, og aktiver Brug denne iPad som hub.

Hvis du vil bruge din iPad som hub for hjemmet, skal den blive i dit hjem, være tændt og tilsluttet hjemmets Wi-Fi-netværk.

Hvis din hub for hjemmet ikke fungerer som forventet

Flere muligheder med appen Hjem