Sådan bruger du Minder i Fotos på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med Minder kan du genopdage øjeblikke fra dit fotobibliotek. Fotos genkender vigtige personer, steder og begivenheder i dit bibliotek, og de præsenteres i udvalgte samlinger kaldet Minder. Du kan også oprette dine egne minder, se dem som film og dele dem med familie og venner.

Før du begynder

iPhone, der viser et minde, som er åbnet og viser Personer, Steder og Beslægtet

Udforsk dine minder

Hvis du vil se dine minder, skal du åbne Fotos og gå til fanen Til dig. Du kan trykke på et miniaturebillede for et minde og åbne det for at se alle billeder og videoer i dette minde, eller du kan trykke på Se alle for at bladre gennem alle dine minder.

Når du åbner et minde, kan du rulle ned for at se de personer, der er med i mindet, et kort, der viser, hvor billeder og videoer blev taget, og en liste over beslægtede minder. Når Fotos opretter minder, bruger det maskinlæring til at analysere biblioteket på din enhed. Dine data sendes ikke til Apple, så dine minder forbliver private, og kun du kan se dem.

Personer

Tryk på miniaturen for en person eller en gruppe af personer for at se flere billeder af dem.

Steder

Tryk på kortet for at se flere billeder, der er taget i nærheden. Vælg derefter et mærke på kortet for at se samlingen af billeder fra dette sted.

Beslægtede minder

Find andre minder, der er beslægtet med det, du kigger på lige nu. Minder er organiseret efter personer, steder, motiver, begivenheder, kæledyr, aktiviteter, ferie- og helligdage og meget mere.

Se en film med minder

Fotos opretter automatisk en kort film til hvert minde med overgange, musik og udvalgte billeder og videoer fra dit bibliotek. Hvis du vil se filmen for et minde, skal du blot trykke på mindet.

Opret dine egne minder

Fotos opretter automatisk minder for dig, men du kan oprette dine egne minder og endda føje en person fra albummet Personer til dine minder.

Sådan opretter du dine egne minder fra et album eller for en bestemt måned eller dag:

1. Gå til fanen Album, og vælg albummet. Du kan også gå til fanen Bibliotek og trykke på Måneder eller Dage.
  2. Tryk på knappen Mere den blå cirkel med tre prikker, og tryk derefter på Afspil film med minder.
  3. Når filmen afspilles, skal du trykke på skærmen og derefter trykke på Rediger.
  4. Tryk på OK, og foretag derefter de ønskede ændringer af filmen.
  5. Tryk på OK.

Sådan føjer du en person fra albummet Personer til dine minder:

1. Gå til fanen Album, og tryk derefter på albummet Personer.
  2. Tryk på miniaturebilledet af personen, og tryk derefter på knappen Mere den blå cirkel med tre prikker.
  3. Tryk på Føj til Minder.

Gem og del dine favoritminder

Vil du gemme et minde til senere? Gå til fanen Til dig, og vælg derefter et minde. Tryk på knappen Mere den blå cirkel med tre prikker, og tryk derefter på Føj til Minder. Hvis du vil se dine favoritminder, skal du gå til fanen Til dig, trykke på Se alle ud for Minder og derefter trykke på Favoritter. Hvis du beslutter, at du ikke længere vil gemme et minde, skal du trykke på knappen Mere den blå cirkel med tre prikker og derefter trykke på Fjern fra favoritminder.

1. Afspil en film med minder, og tryk derefter på den for at se mulighederne for redigering og deling.
  2. Tryk på knappen Del , og vælg at dele filmen via Beskeder, Mail, Fælles album eller dine foretrukne sociale medier.