Indstilling af Nødinfo i appen Sundhed på din iPhone

Nødinfo giver de første på stedet mulighed for at få adgang til vigtige medicinske oplysninger fra låseskærmen uden at skulle bruge din adgangskode. De kan se oplysninger om allergier og sundhedsoplysninger og se, hvem de skal kontakte i nødsituationer.

Sådan indstiller du Nødinfo

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Nødinfo under Medicinske oplysninger.
  4. Tryk på Rediger i det øverste højre hjørne.
  5. Hvis du vil gøre din Nødinfo tilgængelig fra låseskærmen på din iPhone, skal du slå Vis på låst skærm til. I nødsituationer vises oplysningerne for personer, der kommer dig til hjælp.
  6. Indtast helbredsoplysninger såsom fødselsdato, allergier og blodtype.
  7. Tryk på OK.

Sådan redigerer du nødkontakter

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Nødinfo under Medicinske oplysninger.
  4. Tryk på Rediger, og rul til Nødkontakter.
  5. Tryk på knappen Plus  ved siden af "tilføj nødkontakt." Klik på en kontakt, og tilføj vedkommendes relation.
  6. Hvis du vil fjerne en nødkontakt, skal du trykke på knappen Slet  ud for kontakten og derefter trykke på Slet.
  7. Tryk på OK.

Sådan tilmelder du dig som organdonor

I USA kan du tilmelde dig som organdonor.

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Organdonation under Medicinske oplysninger.
  4. Tryk på Tilmeld dig hos Donate Life.
  5. Udfyld registreringsformularen, og tryk derefter på Fortsæt.
  6. Bekræft din registrering, og tryk på Complete Registration with Donate Life.
  7. Tryk på OK.

Du kan til enhver tid redigere dine oplysninger til Donate Life.

1. Åbn appen Sundhed, og tryk på fanen Resume.
  2. Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Organdonation under Medicinske oplysninger.
  4. Tryk på Rediger donorregistrering.
  5. Opdater dine oplysninger. Hvis du vil ophæve registreringen, skal du trykke på Remove Me.
  6. Tryk på Update.

Du kan få flere oplysninger om anonymitetspolitikken for Donate Life America ved at besøge deres websted.

Undersøg flere funktioner i Sundhed

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.