Lær mere om AirPods med opladerholder

Her kan du læse, hvordan du navngiver dine AirPods, ændrer, hvad der sker, når du trykker to gange på en AirPod, hvordan du rengør dine AirPods med opladerholder og meget mere.

Sådan indstiller du funktionerne for dine AirPods

Åbn AirPod-holderen, og gå til Indstillinger > Bluetooth på din iOS-enhed. Tryk på ud for dine AirPods på listen over enheder. Du kan gøre følgende:

Sådan navngiver du dine AirPods

Tryk på det nuværende navn. Indtast derefter et nyt navn til dine AirPods, og tryk på OK.

Sådan skifter du dit dobbeltklik

Vælg den venstre eller højre AirPod på Bluetooth-skærmen, og vælg derefter, hvad du ønsker, der skal ske, når du dobbeltklikker på din AirPod:

• Brug Siri til at styre dit lydindhold, ændre lydstyrken eller gøre noget andet, Siri kan gøre
  • Afspil, stop eller sæt dit lydindhold på pause
  • Gå til næste nummer
  • Gå tilbage til forrige nummer

Slå Automatisk registrering af øre til eller fra

AirPods registrerer som standard selv, når de er i dit øre, og modtager derefter lyden fra din enhed. AirPods sætter også afspilningen på pause, når du fjerner en af dine AirPods, og genoptager afspilningen, når du sætter den tilbage. Hvis begge AirPods fjernes, stoppes afspilningen og genoptages ikke. Når Automatisk registrering af øre er slået til, og du ikke har dine AirPods i ørerne, afspilles lyden gennem højttalerne på din enhed.

Når du slår Automatisk registrering af øre fra, er disse funktioner slået fra, og al lyd afspilles i dine AirPods, uanset om du har dem i ørerne eller ej.

Indstil mikrofonen til venstre, højre eller automatisk

Der er en mikrofon i hver AirPod, så du kan foretage opkald og bruge Siri. Mikrofonen er som standard indstillet til Automatisk, så begge dine AirPods kan fungere som mikrofon. Hvis du kun bruger én AirPod, vil denne AirPod være mikrofonen.

Du kan også indstille mikrofonen til Altid venstre eller Altid højre. Disse indstillinger betyder, at mikrofonen i enten venstre eller højre AirPod bruges. Denne AirPod bruges som mikrofon – også hvis du tager den ud af øret eller lægger den i holderen.

Sådan finder du serienummeret

Holderens serienummer er på undersiden af låget.

Hvis dine AirPods er tilsluttet din iOS-enhed, kan du også finde serienummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om > AirPods.

Hvis du ikke har opladningsetuiet, men du har den originale emballage, kan du finde serienummeret ud for stregkoden. Du kan også finde serienummeret på originalproduktets kvittering eller faktura.